Prietene la bine si la greu - 56

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Vazut si admirat pe Andrei cel miscacios, pe Timi temerara, pe Emi si Dragos, dubleta scumpa a Ariadnei.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Ziua buna

Va multumesc din suflet pt urarile de ieri, sotul va multumeste si el, am avut un super chef aseara si azi sunt ...

Am vazut scumpetea de Teo cum face ea pusi iti vine s-o mananci toata, e asa de dragalasa si are o fatuca asa de scumpica...
Emi si Dragos de mami Ariadna sunt atat de scumpi....are mami formatie deja

Simina, Maya sa treaca raceala, eu am mai scos-o afara racita dar doar daca nu avea temperatura mare si imbracata putin mai bine

Lauriciule dulce pt rechinasa scumpa, sa fuga raceala

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Dankutza ce face Pinky? cum merge kineto?

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna ziua la toata lumea!
Simina, pediatra mea imi spunea sa nu scot fetita afara daca avea febra, in primul rand ca e posibil sa creasca. Daca totusi o scoti sa nu o aduci in contact cu alti copilasi
Vreau sa mai o Teo tare frumusica si sper sa mai pot reveni azi.
la toata lumea

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Raluci, contra transpiratiei ar mai fi salteluta obscena de care ne-a povestit Andre. Aia chiar merge pe orice scaun pt ca pur si simplu o pui ca pe o paturica. Trebuie largite putin curelele de la scaun ca altfel il strangi pe bb. Dc ne mai vedem in parc, iti arat cum arata si vezi daca iti place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.
Am zis "sa ma dau" (nu stiu a cui e expresia asta dar imi place rau) si eu pe forum putin dar netu' imi face niste fitze.
Nu pot sa vad filmuletze cu fulgusori ca merge greu. Am reusit mai devreme sa-l vad pe Andreiu plimbaret. Uau, ce frumos. Felicitari Cory

Laurairina, ce rau imi pare ca face febra rechinasa. Poate trece cu antitermice. Am facut si eu la zburlita mancarica cu conopida de care scriai. A lins tot...ce mai lipaia

Dankutza, felicitari pt primul zimtisor.

Broscutzule a mai ramas ceva din meniul ala de cinste?? Asa cu o mica intarziere...primeste si urarile mele pt frezata mica.

Ariadna, 20 de ani de la terminarea liceului?? Uau...sigur nu a fost intalnirea de 10 ani?
Eu ulei de Ti tree, am luat tot de la plafar. 8 lei.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Salut gagix,

Va pupic din Bucuresti, ne-am intors ieri de la tara, insa pt ca am fost aseara la un botez, nu am avut timp de scris. Am recuperat tot. Ne pregatim sa iesim pe afara, cred ca prin H, incerc sa scriu mai multe mai pe seara.

LA Multe Lunitze Rares!!!

tuturor si mamicilor!!!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Sa dau si eu binete, mai dupa pranz asa...

zic si eu repede doo vorbe, pana nu se scoala frichi.
suntem in aceeasi faza super naspa noaptea, cu treziri fara numar, plansete daca nu-i bag tztz repede, urlete daca incerc sa-l linistesc altfel.
fructe nu mai mananca, decat banana, sa muste el, mere, pere, nectarine nu mai sunt bune.
cu combinatiile de legume si carnuri de la pranz ne impacam asa si asa, mananca insa cu pofta borcanelele nestle pe care i le-am luat cat am fost mai rau cu degetul (acum sa zicem ca-i mai bine, vad maine la pansat)
in rest, 4x4 toata ziua, cu motorul turat la maxim
maine dimineata merg cu el si la pediatra, caci are acea pata rosie pe putz de vreo 3 saptamani si nu vrea sa treaca si pace. am sa intreb de vaccinurile ce urmeaza. mai intreb ceva?

mai sunt 5 zile si uram La Multi Ani! fulgusorului nostru drag David, pe a carui mamica, Miany, m-am bucurat tare sa o recitesc (sper sa vine si cu cinsteala maaare mare)

luniversatilor de zilele trecute si de astazi

Lavi, unde-i cafeaua de azi si cinstea? ori am sarit-o eu? sa-ti traiasca Raresu' cum stati cu pregatirile? ce face bunica?

Ionela, condoleante! sanatate multa !

Monica, sa-ti traiasca sotiorul

Dozz, cel mai probabil ca voi veni si eu pe 2 oct la marea alaptare

vazut multe filmulete si pozici cu fulgusori frumosi si talentati, nu mai zic de mergaretul Andrei al mamicii Cory. Felicitari!!!

imi pare rau sa aud de pui bolnaviori, cate un pt fiecare sa treaca repede si la mamici de asemenea (la tatici nu ma bag )

monis, cum a fost la botez? ai luat chitara pt tati? vrem o reprezentatie
recunoasterea fetelor 92% si asociere corecta 68%

Licurici, inca putin si va mutati, cred ca abia astepti sa va fie de bine tie si Broscutzei pt culturaliazare n-am mai fost la un teatru....

Many, Flo, Lili, daca e frumos maine, ne vedem prin IOR?

Coque, cam scurta misiva ai trimis [stop] sau am sarit iarasi eu din posturi?

Lumi, a venit R? ce mai face pisicoasa?

Angi si Lumi_C, voi ceva pozici?
nu mai zic de Smara, care vad ca ocoleste intrebarea mea

Ancutz, v-ati mutat? ai dat de baut?

ce-oi avea de ma gandesc numai la bautura si petreceri??

Shtephy, ceva poze noi cu strumfii? ai zis ca incerci sa ne delectezi si pe noi cu noutati . la fiecare boaba de strugure ma gandesc la tine

Tina, gata mustu? muraturile? magiunu? unde esti???? un buchet de pt albinutza harnicutza

Ralu, ai plecat la dintilog si ai ramas acolo ranjita?

RamoX, ai facut poza xoricelului de la ultima luniversare?? da va vedem si nooooi!!!

Lalu, sper ca esti bine cu sanul si te distrezi in vacanta

nu mai am timp sa strig catalogul, dar va pupez fara exceptieeeee

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Monica urari intarziate si de la noi

Lumi n-am dat gutuie inca, dar e in regula, mi-a zis dr si la 7 luni ca pot sa-i dau (daca am de unde )

Gabitza dar de ce nu le faci gris cu lapte normal? cu formula nu ma pricep deloc

Ava f tari gemeneii

Diana imi pare rau sa te contrazic dar mie mi se pare destul de motiv de cra-cra impinsul antemergatorului. Adica eu o sa ma laud cand Iulian va face asta. (Lucru care va aparea curand, ca desi s-a ridicat in picioare abia de o saptamana, deja face pasi mici pe langa mobile cra-cra )
Teodora e o frumoasa!

Raluci ce tare Renus cu toboganul . De husa habar nu, dar daca gasesti poate vinzi si la moaca de mine pontul, ca numai de asta nu am timp... . Parca a intrat timpul complet in sac, mai ales de cand se ridica copilul in picioare... numai si numai dupa el stau. Tre sa ajung si in Hornbachu' ala dar sa mor de am idee cand....

Miany bine ai revenit
Ce pregatesti de ziua Davidelului? Ce faceti? cum sunteti? hai cu cra-cra-ul

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

monis un pupic sentimental pentru Santi zbuciumat si parietalii lui zdruncinati
Zmeii mangalezi n-au fost decat unul babysitteri, cel al Laurei, ca pe al meu l-a salvat munca, dom'le
Da' ne-am culturalizat de ne-au mers fulgii. A fost super ca am uitat total de copil... ( pe durata piesei )
floricik nimic miraculos... calmantul ala se pare ca functioneaza pe moment. Daca nu i-am mai dat iar a tinut-o intr-o cursa permanenta... ieri a dormit pe zi doar o jumatate de ora....
Dana.n absolut incredibil de frumoase pozele.. zici ca sunt plasmuirile unui pictor...
Ramonika, ava si mie mi-a cazut si imi cade parul incredibil de tare... eu am tinut socoteala ca pana acum sigur strangeam de o peruca...
ionelamaria condoleante
Mi-au placut foarte mult povestirile dintre mamicile de gemenei
Superba Pinky
Hapciu ( a se citi Dozz ) cum mai esti?
Smara pupici pentru Timi recuperat si mancacios si aplaudacois
monica80 sa-ti traiasca sotiorul, multumim de cinste
cory b mi-au dat lacrimile... Felicitari din suflet !!!!!
Fug, nu mai am timp acum....

Mergi la inceput