Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (140)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mi se duce bateria la laptop si incarcatoru e la ema in camera....
dar am citit si sunt suparata ca am comandat si eu scaun exact in ziua in care a pus decenuela link aici la bebeshopp, au zis joia trecuta ca a venit, il livreaza vineri. vineri nu a sunat/venit nimeni si nici nu mai raspund la telefon. asa vroiam sa o pun azi in el, ca in scoica sta proptita in coate, ca sa stea dreapta. in fund, nu mai vrea deloc pe spate.
sper sa ma lamuresc luni....

am luat si eu bostan de pe drum acum si am mai luat must. va invit la un pahar

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

mmmmmm must. avem voie cu lapticu, cele care alaptam? sau ni se strica pufuletii la burta?

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

mmmmmm must. avem voie cu lapticu, cele care alaptam? sau ni se strica pufuletii la burta?

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Eu una o sa beau desi nu stiu daca este recomandat. Am mancat multe din lucrutile nerecomandate in timpul alaptarii si nu s-a intamplat nimic.

Cris.d tin pumnii sa ajunga curand scaunul.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Hop si eu cu o intrebare:ofc

Ce inseamna pt voi o femeie implinita?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Sinceritatea nu īnseamna a spune tot ce gāndesti, ci a gāndi tot ce spui."

cred ca depinde mult in ce perioada a vietii te afli ...

momentan eu ma declar foarte implinita cu 2 copii sanatosi/frumosi/isteti, cu un sot care ma iubeste/respecta/apreciaza si de ce nu cu o o cariera frumoasa, cladita prin f multa munca dar care mi-a oferit tot timpul satisfactii pe masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Multumiiiim mult de urari! Multumesc mult lui Lorex si Miremiei pentru complimente, ai vazut Miri ce mult s-a schimbat Yannis de la nastere si pana acum? Incredibil! si micutza Delfi la fel...

Yannis azi de ziua lui a primit cadou o vizita de la matusa pediatra care ne-a asigurat ca e foarte sanatos si ne-a adus o cutie de cuburi moi http://www.librarie.net/joc.php?id=64324/SET-12-BUC-CUB-CLEMMY- pe care Yannis le-a molfait si intors pe toate partile timp de aproape 2 ORE!!! A fost tare preocupat!
Dar in schimb nu mi-a iesit deloc cu mancarea azi mama ratata, de ziua lui o apuca incercarile ... am pus un pic de praz in supa...BLEAH nu bun, ratat supa, aruncat ca nu i-a placut. boooonnn pan la urma i-am dat lapte apoi s-a jucat, apoi a atzipit era deja 7 seara ce sa ii dau sa nu fie fructe ca e seara...i-am mai dat orez basmati la supa hai sa ii fac un orez cu lapte (blenduit) BLEAH ...de nici o culare...bunnn altceva, repede, improvizam ...iaurt cu biscuiti, dar nu mai aveam iaurt cu banane una alta asa ca incerc un iaurt simplu BLEAH! nu e bun ...il aruncam si pe ala asa ca in afara de masa de fructe cu biscuiti si branza din care a mancat 220 (atata mi-a iesit dar nu speram sa manance tot) azi Yannis a mancat numa lapte....sau lapte cu cereale....

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Simplicity, multumim de intrebare! E bine Maia, creste si ne uimeste in fiecare zi Mananca pe unde apuca, acasa, in parc, pe bancile dintre blocuri... Mananca bine, azi a papat spanac cu ou, prima data, a fost ok. Am incercat si noi joi un borcanel de la Humana cu pui, cartof si morcov si a fost o ratare totala, n-am mai avut timp nici sa-i fierb legume acasa, asa ca a servit la pranz LP.
Astept si eu sa vad albinuta cu cercei noi

Alexutzzza, a avut azi meniu de sarbatoare Yannis...n-a fost cu praji si bunatati grecesti, da' a fost altfel decat in restul zilelor felicitari pentru vestile bune de la matusa

O noapte linistita sa aveti!!!

de Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

mi se duce bateria la laptop si incarcatoru e la ema in camera....
dar am citit si sunt suparata ca am comandat si eu scaun exact in ziua in care a pus decenuela link aici la bebeshopp, au zis joia trecuta ca a venit, il livreaza vineri. vineri nu a sunat/venit nimeni si nici nu mai raspund la telefon. asa vroiam sa o pun azi in el, ca in scoica sta proptita in coate, ca sa stea dreapta. in fund, nu mai vrea deloc pe spate.
sper sa ma lamuresc luni....

am luat si eu bostan de pe drum acum si am mai luat must. va invit la un pahar

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

bafta sa primiti cat mai curand scaunul

Eu am baut must, a avut Maia vreo 2 scaune mai moi a doua zi, nimic de speriat...da a fost tare bun mustul ala s-aveti pofta

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata!
dau o cafea cu lapte . trezirea mamicilor. leneviti ca azi e dumnica.

la multe lunite Ariana de simplicity si Maria Alexandra de ioana fota. sa cresteti mari si sanatoase.

LOREX LA MULTI ANI! SA FII SANTAOASA, IUBITA DE FAMILIA TA SI FIE CA VIATA SA ITI OFERE CE ARE EA MAI BUN SI MAI FRUMOS.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

azi avem petrecere mare. asteptam o felie d etort ceva, un suculet...
noua nea iesit al treilea dintisor, dar de vreo 5 zile ne zapaceste, maarit, vrea numai in brate, incepea sa planga din senin, noptile un calvar.... of abia atsept sa treaca si dintisorii astai ca ma gandesc ca il doare gingia cum e o durere de masea la noi... poate mai rau. mie o mila d el ca nui poti face nimik decat sa te plimbi cu el in brate sai atragi atentia.
va pup si va dorecs o duminica placuta.

lorex esti balanta, esti echilibrata, tot timpul pui la cantar deciziile pe care le iei. cel putin asa sunt eu mis tot balanta.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna dimineata!!!
VA INVITAM LA MARE PETRECERE

AZI FACEM SI NOI 6 LUNI!!!!!!!!
VA MAI SERVIM CU aici
LOREX Sa fi in continuare cat mai fericita si implinita alaturi de comoara ta Bobitza si sotul tau
Ariana de Simplicity

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput