Praline belgiene 47
Raspunsuri - Pagina 13
ardeiash spune:
Multa sanatate si fericire Ema, La mult i aaaaaaani
Tania, mama, nu esti prea severa cu tine ? incepi deja munca? iar eu nu vroiam sa te deranjez cu un telefon, ma gandeam ca stai la pat .. bravo, cool, sa luma exemplu de la tine
mady, george si marie-dominique .. supe zi ieri, mulutmim mult ... mai putin ambuteiajul
miri: tu te operezi maine ? si copkilasii? te putem ajuta cu ceva?
pup bobonicile
ps: fetele haideti sa facem o lista cu datele de nastere ale copkiilor . minipralinelor. cine ma ajuta , pliz?
emanouela spune:
merciiii ardeiash
hai ca te ajut eu cu listuta....maine ma uit sa vad cine si ce date are si cine nu are sa trag de manecuta, ok?
prettysunshine spune:
Buna ziua,pralinute!
emanouela,La multi ani!
danyelana,multumesc pentru felicitari,din fericire nu mi-a venit rau la primarie,dar a fost cat pe ce
Va doresc o saptamana cat mai frumoasa!
7+
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
MadyG spune:
Dragele mele!
Va multumesc din suflet pentru urarile de sanatate si pentru felicitarile primite de ziua lui Marie,pentru telefoane si mesajele frumoase!
Iar pentru ziua de ieri,va multumim nespus de mult si va ramanem vesnic recunoscatori ! Datorita voua,iubita noastra a avut o aniversare minunata,ochisorii ei au stralucit de fericire,ce-ti poti dori mai mult ca parinte? A fost in al noualea cer cat a fost ziua de lunga, la petrecere a fost neobosita ,iar apoi acasa,despachetand cadouri...ce sa va spun,paradis!
Azi nu s-a mai dus la scoala,pregatisem totul ca sa sarbatoreasca si alaturi de colegutii ei ,dar azi-noapte iar s-a simtit rau si nu a dormit ,virusii astia nu ne parasesc cu una cu doua...
Mai,dar ce vreme absolut superba!Asta e anotimpul meu preferat (cand e vremea asa cum e acum).Sper sa terminam si noi luna viitoare cu santierul ,sa scapam de schele si movile de prin fata casei,iar apoi o sa va invit la mine la niste bucate "romaneste", asa ca in vremurile de demult (si anume din 2006)
La multi ani,Emanouela!
Ingrid,casa de piatra si sa fiti foarte fericiti !Sarcina usoara si sa scapi de greturi cat de repede!
Taniuc,ia-o usurel si menajeaza-te pe cat posibil!Te imbratisez tare!
ninia spune:
Multumesc fetele de felicitari! Daaaa , sunt plina de mandrieee!
Acu se tine si mai bine! Ma bucur tare mult ca merge insa totodata cand o vad asa, ca merge independenta , fara ajutorul meu.. ma apuca melancolia.. unde mi-i bebelusul meu care-mi statea la san!?..Pfff trece prea repede timpul.Acusi parca vad ca merge si la gradi .. si vai de mine... ce mamoasa mai sunt!
Mady cu intarziere iti spun si eu La multi ani pt Marie! Sa creasca mare si fericita si cel mai important sa fie sanatoasa!!! Ma bucur ca s-a simtit bine pana la urma sa se poata bucura de party..
Ema sper ca ai avut o si minunata azi alaturi de cei dragi.La asa o vreme, nu-mi inchipui altfel...
Nora esti o draguta! Multumesc ca te-ai oferit sa-mi dai reteta de sarmale!Am sa-ti trimit pm cu nr. meu de tel.Am citit ce i s-a intamplat lui Andrei ! Doamne cat de norocos a fost. Iar tu ca mama , nici nu pot sa-mi inchpui ce spaima ai tras...Acum , bine ca ati ajuns acasa si ca e spre bine...
Mihaela1171 spune:
Prettysunshine - cum a fost prima zi de scoala a lui Cosmin? Cum te mai simti?
Miricutz - BAFTA pentru maine!
Praline eu bag un bule bule joi la Grimbergen, sa-mi inmoi oasele (pentru noile praline aste a thermal bath). Mai vrea cineva? Sau vreti sa va astept sa va facei bine (Miri, Tania) si mergem mai incolo?
emanouela spune:
multumesc mult fetele, sunteti dragute
n-am facut eu nimic special, nu tin ft mult la ziua mea de nastere, mai degraba la a altora, dar a fost ok...
Bepii spune:
Prettysunshine, ce faci, cum te simti?
Chiar asa, povesteste-ne cum fu ziua casatoriei, arata-ne poze, pai ti pralinele asa in suspans fara sa ne zici nimic despre (poate) una dintre cele mai frumoase zile din viata ta?
Care a fost impresia lui Cosmin despre prima lui zi de scoala? S-ar putea sa fie un pic descumpanit pt ca la prima vedere contactul cu flamanda pare de neinvatat dar se va acomoda repede, te asigur! Important e sa-l incurajezi si sa-i fi alaturi.
Miha, eu m-as baga la un "bule, bule" dar poate peste vreo luna..... si desigur ar fi super daca ar mai fi alaturi cateva praline. Pai hai sa organizam! Veniti cu o data si supunem la vot. Dar pana atunci du-te linistita acum cand ti-ai programat ca noi pana ne adunam..... Si trebuie sa facem in asa fel sa cada Simonette a noastra de servici, o vedem si pe ea cu ocazia asta.
Mirik, tin pumnii pt maine, o sa ma gandesc la tine, iti doresc mult succes cu operatia si rezultate pe masura.
Madi, multa sanatate dragei noastre Marie! Sper ca deja se simte mai bine. Va pup pe amandoua apasat.
Si mai pup pralinele toate.
O zi excelenta va doresc!