Pentru fetele care folosesc henna

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Merci mult pentru raspunsuri ! Eu cumpar henna din Pakistan (dar nu direct - de la un magazin din Montreal mai degraba). Eu am mult par alb si acele fire mi-au iesit portocalii spre inchis. O sa las amestecul mai mult pe par sa vedem ce iese data viitoare.

Deci precum am inteles, pot amesteca henna cu putin balsam sau cu putin ulei de masline fara probleme ? Caci s-ar aplica mai usor.
Treaba cu noroiul m-a amuzat, caci si iubitul meu se intreba cum scot noroiul de pe cap...deci e ok, vorbim despre acelasi amestec.

Eu una daca pot face asta o data la luna si avea parul frumos, de ce nu ? Mai ales ca e ''ieftina ca braga'' henna (expresie de Galati )

Pe curind si mai astept pareri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

acu-s si eu cu maglavaisul pe par. daca iese ok, poate fac si poze eu totusi nu cred ca-i ok de amestecat cu ulei...pe prospectul meu scria de zema de lamaie, ceai concentrat, cafea sau niste spices, in functie de nuanta parului si ce vrei sa-ti iasa. eu mi-am luat rosu simplu. miroase a spanac :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Si eu tot cu mana cu manusa pun pe par, mi-e cumva sa-l amestec cu balsam, si-asa stau o vesnicie cu el in cap sa prinda culoarea bine, n-as vrea sa piarda din tarie, desi, sincer, asa mi-ar place.

Din brandul pe care il cumpar eu, au toate nuantele, de la blond la negru, desi henna de felul ei e un roscat.

phillip, ai fire albe? Sunt curioasa cum iti iese. Multa bafta de-o nuanta faina! Ce mai face Nick cel mic?

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

gata, sa nu va speriati cand vedeti poza. sotul cica-s din filmul x-men (man?) hahaha, am vazut si eu in reclama una cu parul roz, sau cam asa ceva. am stat cu amestecul 2 ore pe par asta dupa ce l-am lasat sa cure pt vreo 4. nu am fire albe in schimb avem niste suvite mai blondine care au iesit un rosu aprins. am citit ca se mai inchide culoare in urmatoarele zile, cica "oxideaza" 'om vedea. parul il simt placut la mana, dar el era ok si inainte, nu m-am mai vopsit de dinainte sa raman insarcinata cu Nick.
mqqm (care e numele real, parca as vb cu un extraterestru ) o sa-l vezi si pe Nick in poze. e mare si maaare strengar.
inainte:
http://apha.shutterfly.com/17305
dupa :
http://apha.shutterfly.com/17346

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Wow draguta culoare :) La mine e mai inchis, caci asa e si parul meu (maro la origine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Super a iesit Andreea! Un aramiu tare frumos, sa-ti fie de bine! Mai ca ma faceti sa mai incerc si eu desi nu l-am mai facut cu henna de extrem de multi ani.

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Rox, de ce ai renuntat la henna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Andreea de lene si de uitare cred ca am renuntat... Ca io stateam cel putin vreo 6-7 ore cu ea pe cap sau o noapte intreaga si mi-a devenit incomod. Tin minte ca am inceput in studentie cu henna adusa de cineva din Egipt si am folosit-o pentru cateva luni si apoi am facut pauza ca nu am mai gasit in Bucuresti. Apoi am stat un an in Olanda si am redescoperit-o dar la intoarcere acasa iarasi nu am mai dat de ea si apoi cred ca am uitat... Dupa cum spuneam asta se intampla acum vreo 18-19 ani... Dar poate o sa reincerc ca uite ce bine arata parul tau!!!

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput