Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Diana, ma bucur sa aud vestile bune.

Mycys, o imbratisare calda, multa rabdare si multi , toate eforurile iti vor fi mereu rasplatite, cu un zambet, mai incolo cu un dulce "mami". Cat despre colici, noi avem in continuare program de colici la 11 seara, dar parca-i mai lejer

Paula, imi pare rau ca a facut febra, dar te felicit pt drumul linistit!
Piciu' n-a avut niciun fel de reactie la vaccin

Eu ies cu gagicile in seara asta, o prietena schimba prefixul si iesim la un suc, am hranit brotacul si il las la povesti cu tati, nu am emotii, stiu sigur ca e pe cele mai bune maini (dupa mine) dar parca are lipici, mi-e asa drag ca nu-mi vine sa ma dezlipesc de el.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu de la Elisa, adica de cand am avut de-a face cu pediatrii norvegieni, nu le-am mai dat nimic preventiv dupa vaccin. Si nu mi-a facut nici una din pitice febra exagerat, asta daca au facut. Am ales sa las organismul lor sa lupte cu febra.

Le-am facut fetelor doar vaccinurile obligatorii in Norvegia + Romania.

Iulia a facut pana acum Hepatita si Bcg. Infanrix plus Prevenar face la 3 luni si 5 luni.

Care stie sa raspunda. Intrebare de 100 de puncte. De ce tin unii bebelusi limba scoasa? Ca tare nu-mi place. Cand ii fac Iuliei o poza asa imediat o sterg Bine ca nu se intampla prea des ca deja eram la psiholog

Arisa ma bucur ca are un program bun Iulia ta. Stiu ca te plangeai ca doarme ziua. Pai cam singura solutie este sa nu o lasi sa doarma. Vad ca ai reusit sa-i schimbi programul, bravo tie. Iulia mea n-a fost lasata azi sa doarma. Au fost azi inca 3 sau 5 copii prin casa asa ca sper sa doarma bine la noapte.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

La multi ani si de la noi pentru sarbatoritii zilei! Beatrice sa cresti mare, sa fii sanatoasa iubita luptatoare si sa ai o viata frumoasa alaturi de parintii si surioara ta!

La multi ani FIlip! Sa cresti mare si sa fii sanatos! Sa fii fericit pui mic!

Bianca rabdare iubita, o sa treaca si colicii, dar bucuriile vor fi asa de mari ca vei uita de noptile nedormite! toate fac parte din bucuria si minunea de a fi mama!!

va pup, merg sa fac bagajul, maine ne intoarcem acasa. a fost bine la bunici, dar imi este un dor de casa mea abia astept sa fiu acasa!!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aelita, dar pe unde mai umbli??!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara gagici!!!

Otilia mersi de informatii .
Acea crema de care zici tu e cumva cu albastru?caci eu de aia am si sora mea mi-a zis ca ar fi buna pt vergeturi insa eu mare incredere in aceste produse nu am,avand in vedere ca pe ele nu sunt instructiuni de folosire,certificate ISO si alte chestii.
Legat de anemie,doctorul nu mi-a dat foarte multe detalii fata de tine (iti multumesc ca mi-ai explicat),insa mi-a recomandat Fier pt el.Sper ca in curand sa scapam amandoi.
Multumesc mult

Mycya offf draguta,te inteleg cu colicii.Si cu faptul ca esti singura.Sper sa treaca cat mai repede crizele sa poti fi si tu linistita.
Iar Andra se simte bine in bratele tale,e caldurica acolo,dragoste,alinare si protectie.Felicitari pt pasul cel mare,si Paul isi tine capul deja singurel fara nici un ajutor.Doar cand il iau din pat il mai tin,in rest e un mare viteaz.
Pup la fata!!!!

LA MULTI ANI BEATRICE TEODORA,SA FII SANATOASA,FRUMOASA SI CUMINTE,CACI BEBE PAUL TE ASTEAPTA SI TE IUBESTE MULT

Legat de vaccinuri,noi mergem doar pe schema de la stat,nu sunt de acord cu ele insa ne conformam.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Paul si-a schimbat programul groaznic.Daca pana acum ziua statea treaz insa noaptea dormea de rupea,acum mai nou se trezeste pe la 3 pt masa,iar apoi ba la 45 de min,ba la o ora,iar acumulat in 24h doarme cam 8.Nu stiu ce sa ii mai fac.Am incercat de toate:cantat,dansat,infasat lejer,dezbracat ca poate ii e cald,imbracat ca poate ii e frig,tita mai multa sa fie satul,pampers schimbat mereu ca poate se irita de la primul pishu si NIMIC.Dar chiar nimic.NU gasesc nici o solutie sa-l determin sa doarma mai mult

Cand va aud pe voi cu program fix de dormit mie mi se pare un miracol.El niciodata nu a fost la program,adoarme hai-hui,se trezeste in miez de noapte urland de parca il taie cineva,ofteaza prin somn,suspinsa,e agitat.

Nu stiu cat mai rezist cu nervii,am ajuns sa ma minunez de cateva minute libere si atunci incerc sa imi activez 20 maini sa fac ceva prin casa.SI numai ce ajung pana la baie ca urla.
Casa e vraiste,e un Kaos total,ciu-ciu papa,prin frigider am resturi de o saptamana,de mancat mananc putin si rar,kg sunt in plus cu 2 ,nervii intinsi la maxim,ma mir cum de mai am laptic.
Si colicii au revenit ,dimineata la 6 cand e somnul cel dulce.Sper sa nu ajung la Socola.
Si tot vorbind de asta,ia ghiciti unde sunt eu acum?

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Otiliav- unii au limbuta incarcata si ii deranjeaza( poti sa verifici si tu daca e alba sau nu) - remediu glicerina boraxata cu stamicin sau nistatina - pe un deget pui o compresa sterila , inmoi in sticluta si ii dai in gurita. Zic si eu acum vezi si tu - a mea nu mai e sarpe dupa ce ii dau - se da de 2 ori pe zi - eu nu ii dau decat cand este cazul.
bumblebee- distractie placuta - la noi a iesit/fugit sotul ... of...
Mycya - Astazi am vorbit cu dr despre crizele de colici - cum le numeam eu ale Evei. Sunt seara de seara cam la aceleasi ore - mi-a zis ca el nu crede ca sunt colici - zicea ca bebelusii au "criza de la sfarsitul zilei" frecvent - plange, se zvarcoleste, seamana cu stare de rau. Dar fiind curat, satul, eructat, temp buna in camera ... nu are motive. Parinti o confunda cu colicile. E o stare de excitatie legata de toate stimularile din timpul zilei. Isi atinge limitele si are nevoie sa-si descarce tensiunea acumulata in timpul zilei. Crizele pot depasi 2 ore. Un supt, o jucarie, un masaj, o baita, contactul cu burtica ta, un cantecel pot ajuta. In seara asta am decis sa incerc baita.
Criam vorbit si despre ce sa faci cu bebe sa nu se plictiseasca - cica in primele 3 luni are atatea de descoperit incat si sa vrea nu se plictisete - inca nu stie ca degetelele sunt ale ei, ca manutele, piciorusele raspund comenzilor ei ... si un perete cu umbre sau un bec pot fi "joc" pentru mult timp.
NU exista prea mult tinut in brate - asta mi-a placut. Cand tu vrei sau bebe vrea trebuie doar sa o faci. Te pup. Daca mai imi amintesc ceva din ce am vorbit mai scriu.

Diana mami de Eva - 20.08.2010

Mergi la inceput

Legat de leganatul copiilor,eu i-am spus doctorului ca avem un patut cu picioare ce se transforma in leagan si ne-a interzis categoric sa il mai leganam.Motivul:creierul copilului este ca o racitura si prin leganare si/sau zgaltaire ,el se loveste de cutia craniana,ducand la probleme neurologice severe si permanente,fiind afectate organe precum ochii,creierul si oasele.

Nu vreau sa dau de inteles ca il scutur,zgaltan sau alte minunatii insa cred ca aceste informatii ar trebui sa ne fie sugerate din maternitate deoarece multe persoane nu stiu consecintele.
Si mie mi s-a intamplat in maternitate sa il zgaltan odata,chiar in timp ca ii faceam un mic filmulet,nu stiam urmarile iar cand l-a vazut sotul m-a certat de numa numa.

Iar cu balansatul patului nu mi-am imginat ca poate fi cam acelasi lucru ca si zgaltanatul,insa din fericire nu l-am leganat decat de vreo 3 sau 4 ori si am fost atentionata si la timp.

Insa mare grija cu bunicii.Ei au mereu tendinta sa ii puna pe o perna pe picioare si sa ii legene pe motiv ca asa ne-au facut si ei noua si suntem sanatosi.NU,nu trebuie acceptat asa ceva.

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Btz, nu prea cred ca leganatul are efecte atat de negative...ma gandesc ca daca ar fi chiar atat de rau, s-ar interzice cu desavarsire comercializarea leaganelor. Si cand ii luam in brate si ii leganam se intampla acelasi lucru. Daca creierasul lor ar fi ca o racitura, atunci ar tb sa-i imobilizam in pat si sa nu faca nici o miscare, pt ca ar risca sa li se loveasca de craniu. Cred ca a mai exagerat dr ala un picut...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

btz_ovi - si in carut nu e tot un fel de leganare? eu pana in parc am la piatra cubica ... cred ca e prea mult!

Diana mami de Eva 20.08.2010

Mergi la inceput