bucati mici de plastic in laptele Aptamil 1!!!
![](images/user_woman.png)
buna dimineata,
azi la ora 7 i-am pregatit celui mic biberonul.
am pus 2 masuri de lapte Aptamil si cand sa pun pe a treia, am vazut in laptele praf cateva pete mici, albastre, care, cand le-am luat si le-am pus pe o coala alba de hartie, s-au dovedit a fi mici bucatele de plastic...
la telefonul de pe cutie (cel al consumatorului) nu raspunde nimeni, nici la cel de la firma. le-am scris un email.
voi ce ma sfatuiti, sa astept explicatiile lor, sau sa ma duc direct la OPC?
va multumesc!
Raspunsuri
uta_ciun spune:
doamne, ce se intampla oare cu laptele asta praf?
in State ieri tocmai s-a anuntat retragerea de pe piata a laptelui praf similac facut de abbott, au gasit larve de scarabeu
compania a anuntat ca va plati toate cutiile returnate, de parca eu am pastrat cutiile goale de acum cateva luni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabitza1977 spune:
pe mine ma streseaza cel mai tare faptul ca deja am apucat sa ii dau de cateva ori din cutia asta, iar bucatile fiind mici, e posibil sa fii si inghitit copilul meu pana acum, nu???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
OPC si sunat la firma non stop. poate fi doar o cutie dintre-un lot dar oricum trebuie anuntat!
Roxana
Gabitza1977 spune:
nu mai spun ca mai mult ca sigur nu o fi singura cutie cu probleme... doar ca abia acum am vazut, probabil!
Gabitza1977 spune:
m-au sunat de la Milupa, si-au cerut scuze, vor trimite pe cineva sa ia cutia si bucatelele de plastic respective si imi vor da o cutie noua in loc, voi completa se pare un formular-reclamatie, care apoi va fi trimis la fabrica in Germania, de unde voi primi apoi si un raspuns...
au spus ca e posibil sa fie de la capac (care este din plastic albastru), dar ca nu e normal sa se desprinda bucatele din acesta.
astept...
acum, eu ce sa fac, sa schimb marca de lapte?
nici nu mai stiu ce sa fac...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CorinaDani/CorinaDani.jpg)
CorinaDani spune:
gabtiza, crezi ca ar fi posibil ca acele bucatele de plastic albastru sa fie de fapt de la capacul (albastru) de la cutia laptelui ? adica, laptele in sine nu a avut nici-o problema atunci cand a fost produs, bucatelele au cazut in interior fie cand a fost pus/montat capacul pe linia de fabricatie, fie cand ai inceput sa inchizi si sa dezchizi capacul (uneori, produsele din plastic prezinta bavuri, respectiv mici resturi de margine, ramase de la turnare/injectare/presare in forme);
n-am folosit aceasta marca niciodata, dar te intreb : laptele are si masura in cutie ? masura este din plastic albastru ? sa fie oare de acolo micile bucatele de plastic, s-au desprins de pe marginea masurii ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Gabitza1977 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani gabtiza, crezi ca ar fi posibil ca acele bucatele de plastic albastru sa fie de fapt de la capacul (albastru) de la cutia laptelui ? adica, laptele in sine nu a avut nici-o problema atunci cand a fost produs, bucatelele au cazut in interior fie cand a fost pus/montat capacul pe linia de fabricatie, fie cand ai inceput sa inchizi si sa dezchizi capacul (uneori, produsele din plastic prezinta bavuri, respectiv mici resturi de margine, ramase de la turnare/injectare/presare in forme); n-am folosit aceasta marca niciodata, dar te intreb : laptele are si masura in cutie ? masura este din plastic albastru ? sa fie oare de acolo micile bucatele de plastic, s-au desprins de pe marginea masurii ? Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
masura este galbena, dar capacul este albastru...
au zis ca e posibil sa fie de la capac, dar ca nu e in regula oricum sa se intample asa.
cutia era in regula cand am cumparat-o (m-au si intrebat), era sigilata cu tot ce trebuie...
LORI spune:
Hm, si o prietena de a mea mi-a spus ca a gasit niste bucati de plastic in laptele Aptamil. Atentie mare, mamici.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CorinaDani/CorinaDani.jpg)
CorinaDani spune:
gabitza, daca intentionezi sa folosesti in continuare aceasta marca de lapte, poti proceda in felul urmator :
faci rost de o cutie metalica de la alta marca de LP (nan, de ex)
cumperi o strecuratoare fina si cerni toata cantitatea de Aptamil, apoi o pui in cutia cealalta (care are un capac de plastic moale).
cel putin stai linistita ca bb nu va inghiti alte bucatele pe viitor; nu are rost sa renunti la aptamil 1, daca bb il accepta si ii merge bine cu el.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Gabitza1977 spune:
am cumparat o cutie mica de Aptamil 1, pe care il voi strecura asa cum m-ai sfatuit tu Corina, multumesc!
dar am luat si o cutie de Lactana si am sa incerc sa il trec pe bebe treptat pe acesta. este si bio si am auzit ca multi parinti sunt foarte multumiti de el (farmacista mi-a zis ca nu a auzit nimic de rau pana acum despre formula asta).
va multumesc mult tuturor pt sfaturi!