Mami, eu nu am nici un fel de bucurie in viata!
Raspunsuri - Pagina 14

denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rrox3 P.S. mi-ai promis un PM ![]() Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005) |
Roxana, ti-am trimis PM-ul inca de vineri :). Verifica in inbox.
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul"

viviana spune:
Ladyj multumesc pentru precizari.
Imi vor fi de folos pe mai departe.
Lidsta imi cer scuze, daca cumva, fara intentie, te-am necajit.
.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Plansul persista pentru ca congnitia irationala nu a disparut. |
Si se manifesta fiindca fetita de grupa mijlocie este considerata copil de grupa de mare.
Cerintele mamei sunt exagerate,deci copilul este coplesit si speriat ca nu poate fi la nivelul asteptarii mamei sale.
Lidsta, decat sa te superi pe unele dintre noi care nu te compatimesc pe tine, ci pe copil, mai bine ai lasa supararea deoparte si ai fii mai receptiva la ceea ce ti se scrie. Nimeni nu are ceva de impartit cu tine, este vorba doar despre situatie in sine.
Daca te indoiesti de ceea ce iti scriem, poti cere sfatul unui psiholog de copii. Te va ajuta sa iti intelegi fetita cu siguranta.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

anca_a spune:
Wow, dar stiu ca v-ati ambalat, nu gluma. Va rog eu, inchideti subiectul...oricum nu mai e util nimanui de cand s-a transformat intr-un linsaj ordinar al controversatului personaj Denizel
.
Si inainte sa puneti lacatul mai spun ca nici mie nu mi se pare normal sa apari asa, tam-nesam din neantul scandinav
emitand opinii profesionale (pe care nici macar nu le poti justifica decat prin niste linkuri subtirele) urmate de judecati de valoare la adresa universului crud si nedrept al DC-ului.
Pentru ca exista riscul ca forumiste mai credule asa sa cada pe spate de admiratie si sa-si ignore drama-queen-urile de acasa crezand ca asta e calea cea dreapta...doar ce frumos si duios le zicea domnul psiholog Anued...
Cat despre investigatii...uitati-va la profil cate persoane vi l-au vizualizat...chiar nu-i nimic iesit din comun, zau asa...

Laura25 spune:
Inchis la cererea autoarei.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me