Aspirante optimiste > 20 ani (581)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

si eu sunt un pic cu capul de vreo sapt... tot il bat la cap pe sotul meu cu grafice, preziceri si ca nu imi vine odata sau nu ovulez, nici el nu mai intelege ce vreau

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Cami, sa traiasca nasa mare si bb din burtica!
Ramonella tinem pumnii sa fie2.

http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

salutare fetelor,mai intru si eu din cand in cand si-mi pare rau ca mai des nu se mai poate dar sunt solicitata la maxim
am facut botezul la MARA,este si ea crestinasi creste pe zii ce trece,revin cu poze la cele adaugate
ma bucur ca sunteti optimiste in continuare si sper ca acest an sa va aduca bebelul mult visat si multa sanatate ca e mai bn ca toate
revin dupa ce adaug pozele,las pupicei pana atuncila toate

FERICITA DE MARA 8-07-10 SIALEXANDRA 1-02-07

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Andreea, sa fie sanatate multa atat micutei Mara cat si Alexandrei.
Poate mai presari si tu ceva pupicei de molipsire...ca e nevoie maaaare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Anca si sa dea D-zeu sa ti se indeplineasca toate dorintele cat mai curand! A, si multi pupici Mariei!
Bine-ai venit Nico si sedere cat mai scurta la aspirante! Scrie repede 10-12 mesaje cum ti-au zis si fetele, altfel nu vedem mesajele tale in timp real.
Andreea, chiar ma gandeam intr-o zi la tine si la printesele tale, ce-or mai face? Vrem poze de la botez!
Da' cu starea asta de butoi ce-i pe-aici fetelor? Nu va mai zic cate zile d-astea am si eu de-l capiez pe sot Dar tot forumul ma scoate de-acolo si pe mine....Stiu, e usor de zis, nu va mai stresati, serios? Si cum faceti asta? Ca eu in 2 ani n-am ajuns la performanta asta in nici o luna. Chiar daca n-am mai numarat zilele, am renovat casa, am avut diverse evenimente in familie, etc... nimic nu mi-a deturnat gandul de la bebe, asa ca daca stiti vreo metoda miraculoasa sa-mi ziceti si mie

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

katy bine ai revenit
cami distractie placuta si ai grija cu statul in picioare si dansurile
andreea asteptam pozici
didi tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

CAPITOLUL 582

Mergi la inceput