Aspirante optimiste > 20 ani (581)
Raspunsuri - Pagina 20
Katy82 spune:
Ce faceti fetelor? Tot nu pot sa stau departe de voi, produceti dependenta!
Oricum v-am citit zilnic.
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin
!
anna_i spune:
bella, s-ar putea sa fie un semn bun. daca la mine va fi cu ochisori, sa stii ca si eu am bocit bine fix cu o zi inainte de procesul din care a rezultat ochisorul (fara motiv intemeiat, of course)![]()
poate ca BBii astia au nevoie de ceva apa, ca sa se prinda si sa creasca ![]()
gabyv spune:
katy
cam rarut pe la noi. cum esti?
Walkiria, da si pe mine ma enerveaza, doar prima luna fara AC-uri si tot astept sa vina, dar iau tem pt dr, plus ca nu vad nici o ov., iar testele au iesit haotic...
Bella, eu zic sa mai si ^pozitivezi un pic, sa nu intri in depresie, ca nu e bine...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_i bella, s-ar putea sa fie un semn bun. daca la mine va fi cu ochisori, sa stii ca si eu am bocit bine fix cu o zi inainte de procesul din care a rezultat ochisorul (fara motiv intemeiat, of course) poate ca BBii astia au nevoie de ceva apa, ca sa se prinda si sa creasca |
m-ai facut sa rad

mai nasol e ca eu am bocit si dum si toata sapt am avut stari de plans da ma abtineam. of nu ma mai inteleg deloc
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui gabyv katy cam rarut pe la noi. cum esti?Walkiria, da si pe mine ma enerveaza, doar prima luna fara AC-uri si tot astept sa vina, dar iau tem pt dr, plus ca nu vad nici o ov., iar testele au iesit haotic... Bella, eu zic sa mai si ^pozitivezi un pic, sa nu intri in depresie, ca nu e bine... ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
da nu mi-a venit sa plang ca imi vin uratii pur si simplu mi-a venit sa plang,sunt mega ciufuta in ultima perioada, nu am chef de nimic,sunt apatica....
aspiranta la bebik
Katy82 spune:

Anca, sa fii santaosa si sa te bucuri de Maria si de viitorul bb.
Alina felicitari pt job!Imi pare rau pt Z1.
Walkiraeu zic ca tb sa nu fii luat nurofenul ala, simptomele de CM pot fi si simptome de bb. Sanatate multa!
Nico bine ai venit! Iti tin pumnii sa vina cat mai repede bb. Cum si-a facut sotul spermograma. Daca si-a recoltat acasa si nu a tinut mostra la temp corpului, adica la subrat se poate sa fie un rezultat eronat, in max 30 de min tb sa ajunga cu ea la analiza.
Bella te inteleg! Nu stiu daca te ajuta la ceva, dar eu am inceput sa ma gandesc ca mai bine mai tarziu un copil sanatos decat sa vina acum si sa fie un copil cu probleme, asa ca ma las in voia lui Dumnezeu.
sa devin
!
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui anna_i bella, inteleg: plangi-plangi, dar treci si la actiune? ![]() |
actiune dupa ce imi trece...

as fi plecat la munte da sotu are treaba :( simt nevoia sa ma deconectez de buc. e incarcatura prea mare, sa umplut paharu si da pe afara.
ma declar cazuta in butoi...si nu e doar din cauza uratilor,mai am si altele pe cap

sanatosi sa fim ca s-or rezolva toate
aspiranta la bebik
walkiria spune:
Katy multumesc de incurajari...sa stii ca acum cateva luni, mereu imi induceam stari de "gravideala", asa ca nu ma mai iau dupa nicio stare.
Sau nush daca neaparat mi le induceam, sau pur si simplu alea erau starile mele la ovulatie si inainte de menstra, iar atunci le-am observat fiind foarte atenta la orice stare.
Totusi o mica speranta e acolo, nu zic nu...si acum chiar ca ma ingrijorez din cauza nurofenului ( cu toate ca eu nu cred casunt gravi). Ce se poate intampla?
Imi vine sa mor din cauza durerii de cap, tremur toata, am palmele reci si umede si o greata de nedescris. Nush ce sa mai iau sa imi treaca, ma doare si ochiul stang ingrozitor.
Katy82 spune:

Anna tinem pumnii!
Bella si eu am trecut prin sit. asemanatoare. daca se prinde bb nu-i face deloc bine stresul pe care i-l transmiti. E bine sa te linistesti si sa-ti indrepti atentia spre altceva. Stiu ca e greu! Si eu incerc sa fac acelasi lucru. Sa nu ma mai gandesc la ac. sb, sa nu mai calculez zile fertile si sa nu mai urmaresc semne de sarcina inchipuite. Cand o sa-mi intarzie macar trei zile are rost sa-mi fac test si sperante, pana at. nici nu vreau sa ma mai gandesc la asta.

sa devin
!