Aspirante optimiste > 20 ani (581)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Anna, bine, bine , nu ne alarmam incaaaa, dar ia spune tu, ceva simptome ai?..ceva neobisnuit fata de alte dati inainte de menstra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Aaaa,si sunt Z18,am ovulat in Z9...asa ca...dar mie imi ieseau testele prin Z9,10 dupa ovulatie...ieseau daca eram gravida.

si daca de data asta vrea BB sa-ti faca o surpriza si sa nu apara pozitiv la teste in ziua in care vrei tu/sau stii tu ca iti ieseau testele pozitive?!?

Mergi la inceput

Ramonella, pai eu zic ca inca este prea devreme, mai ncearca peste cateva zile , ca daca esti abia Z18 poate nu a apucat sa se implanteze sarcina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Anna, bine, bine , nu ne alarmam incaaaa, dar ia spune tu, ceva simptome ai?..ceva neobisnuit fata de alte dati inainte de menstra?

in afara de faptul ca mi-e un rau de mama-mama... n-am nimic da's optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu nu ma mai stresez.Nici nu-mi mai iau test,ca daca-l am in casa il fac.fie ce-o fi.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Anna, tu ce iei pt migrene, ca pe mine ma termina si astaaaazi, am luat un paracetamol simplu ( ca daca totusi -Doamne ajuta-este bebita), insa nu ma ajuta prea mult.
Imi vine sa si vars din cauza durerii de cap.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_i

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

in afara de faptul ca mi-e un rau de mama-mama... n-am nimic da's optimista

Si in ce consta acest rau?

Mergi la inceput

walkiria, eu iau, in general, Saridon. (care-i tot paracetamol)
acu', in incertitudinea asta, am luat un pahar cu apa plata (ca sa nu zic ca nu ma 'tratez')
si mie mi-e greata de la durutul capului- in general- si de aceea, chiar daca acum mi-ar fi greata, (la ce dureri de cap am- sa-i mai dau una tartacutei: ) nu as putea sa spun ca e simptom ca sunt deja 2 in 1.

Mergi la inceput

Haide poate sunt cu noroc migrenele astea...la tine, ca eu nu mai am sperante...prea mi-am facut in fiecare luna( in afara de ultimele 2 luni) si am fost dezamagita...asa ca...Dumnezeu cu mila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

fetelor si eu am patit-o cu Femina; da, da rezultate fals poz; dupa sarbatori anul trecut am crezut ca innebunesc de la un test de asta; ma uitam la el si nu-mi venea sa cred ca era liniuta a doua (f palida ce-i drept) si la cateva ore mi-a venit cm

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

Mergi la inceput