Aspirante optimiste > 20 ani (581)
Raspunsuri - Pagina 18
walkiria spune:
Anna, bine, bine , nu ne alarmam incaaaa
, dar ia spune tu, ceva simptome ai?
..ceva neobisnuit fata de alte dati inainte de menstra?
anna_i spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Aaaa,si sunt Z18,am ovulat in Z9...asa ca... dar mie imi ieseau testele prin Z9,10 dupa ovulatie...ieseau daca eram gravida. |
si daca de data asta vrea BB sa-ti faca o surpriza si sa nu apara pozitiv la teste in ziua in care vrei tu/sau stii tu ca iti ieseau testele pozitive?!?
walkiria spune:
Ramonella, pai eu zic ca inca este prea devreme, mai ncearca peste cateva zile , ca daca esti abia Z18 poate nu a apucat sa se implanteze sarcina![]()
anna_i spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui walkiria Anna, bine, bine , nu ne alarmam incaaaa |
in afara de faptul ca mi-e un rau de mama-mama... n-am nimic
da's optimista
RAMONELLA spune:
Eu nu ma mai stresez.Nici nu-mi mai iau test,ca daca-l am in casa il fac.fie ce-o fi.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
walkiria spune:
Anna, tu ce iei pt migrene, ca pe mine ma termina si astaaaazi, am luat un paracetamol simplu ( ca daca totusi -Doamne ajuta-este bebita), insa nu ma ajuta prea mult.
Imi vine sa si vars din cauza durerii de cap.
walkiria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anna_i
in afara de faptul ca mi-e un rau de mama-mama... n-am nimic da's optimista |
Si in ce consta acest rau?
anna_i spune:
walkiria, eu iau, in general, Saridon. (care-i tot paracetamol)
acu', in incertitudinea asta, am luat un pahar cu apa plata (ca sa nu zic ca nu ma 'tratez')![]()
si mie mi-e greata de la durutul capului- in general- si de aceea, chiar daca acum mi-ar fi greata, (la ce dureri de cap am- sa-i mai dau una tartacutei:
) nu as putea sa spun ca e simptom ca sunt deja 2 in 1.
walkiria spune:
Haide poate sunt cu noroc migrenele astea...la tine, ca eu nu mai am sperante...prea mi-am facut in fiecare luna( in afara de ultimele 2 luni) si am fost dezamagita...asa ca...Dumnezeu cu mila.
andr@ spune:
fetelor si eu am patit-o cu Femina; da, da rezultate fals poz; dupa sarbatori anul trecut am crezut ca innebunesc de la un test de asta; ma uitam la el si nu-mi venea sa cred ca era liniuta a doua (f palida ce-i drept) si la cateva ore mi-a venit cm ![]()
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand

dar mie imi ieseau testele prin Z9,10 dupa ovulatie...ieseau daca eram gravida.