Aspirante optimiste > 20 ani (581)
Raspunsuri - Pagina 11
lorena_86 spune:
aaaaaaaaaa petele ieri s-au oprit si azi am mai vazut un firicel f mic ca si un fir de s...... inchegat
nu stiu ce o fi dar si luna trecuta am avut la fel asa ca nu-mi fac prea mari sperante
o seara buna

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
anna_i spune:
fetele, io sunt bulversata rau de tot de testele astea.
aseara, pentru ca ma simteam rau si aveam o migrena cumplita, am vrut sa iau nurofen/aspirina/ceva, dar... m-am cam oprit, pentru ca, cine stie?
am facut un test (desi era 10 seara
si mai am 3 zile pana la intarzierea hoardelor tataresti), si a iesit o ambiguitate de rezultat, de mai bine ma abtineam din facutul testelor 
oricum, pastile nu am luat - pentru orice eventualitate, dar bulversata tot am ramas ![]()
didi32 spune:
Buna fetelor, am intrat doar sa va salut, ma pregatesc sa plec de la birou
.
Andreea, ma bucur mult ca ne revedem, si eu tot la aspirante am ramas... aici pe baricade
Bun-venit fetelor noi, chiar ca ne inmultim si e cazul sa mai si plecam la odisee, nu?
Sper sa veniti cat mai repede cu vesti bune, ca vad ca limbarita aveti destula, ce-mi place!
Nu mai stiu cine intreba de laparo la Giulesti, eu am facut cu Ion Ionut si nu pot sa spun daca sunt multumita sau nu pt ca Albu mi-a mai gasit un chist dupa operatie, dar a fost prea domn si n-a vrut sa-mi spuna daca era acolo si l-a ratat Ionut sau s-a format dupa. Desi, zic eu, daca s-ar fi format dupa, n-ar fi avut motive sa nu-mi spuna asta. Asa ca e o loterie, din pacate.
Va pup dragelor, sa speram ca maine apuc sa intru mai mult, noapte buna 

in devenire
didi32 spune:
Stiam eu c-am uitat ceva important, printre multe altele cu siguranta: Felicitari pt noul job Alina! Sa dea D-zeu sa ti se indeplineasca si visul de a avea bebe in burtica si sa ne dai o veste buna cat de curand!
in devenire
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv wow, mersi mi-am facut cont, e genial situl... ti-ai platit vip?www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
nu nu mi-am luat vip . in alea 30 de minute ma uit la un alt serial apoi clonez pagina dau la serialul urmator si tot asa .. am explicat ca draq sti tu ce am vrut sa iti zic
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ce faceti voi? alina, felicitari pt job e foarte greu sa-ti gasesti in perioada asta si daca nu e deja bebe o sa mai incerci sa faci bebe acum ca te-ai angajat? vezi ca in momentul nasterii trebuie sa ai minim 12 luni lucrate ca sa poti lua concediu pentru cresterea copilului de 2 ani, in caz contrar daca ai minim juma de an ai dreptul la pre si post natal, atat. eu m-am interesat la un avocat la inceputul anului si asa mi-a spus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
ms pentru sfat lore
da iti dai seama ca nu o sa mai incercam minim 6 luni .. nici cu mai am cu cine defapt .. am plecat de la el azi ne-am certat ne-am spus vorbe urate sunt in butoi

asta e .. acum sunt acasa la bunica mea vro 3-4 blocuri distanta 

.. mie greu sa vorbesc acumThe life is too short,to have time for sadness too!
AlinaBu spune:
Multumesc feteleor pentru urari 

Ma duc in pat sunt ![]()

![]()

![]()

si tot ce e mai rau . Nb 
The life is too short,to have time for sadness too!
kitty-27 spune:
alina imi pare rau pt tine...lasa ca va impacati voi...si ce duuuulci sunt impacarile...