Prietene la bine si la greu - 55
Raspunsuri - Pagina 20
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika licu da cum va culturalizati bre? |
Uiti merjim ca tatzili la tiatru bre(ceea ce Mangalia nu vede prea des ca nu avem teatru aici, probabil vine vro trupa de amatori, io nu am vazut afisu inca), sa nu ne intrebi prea multe , ca nu stiu decat ca e Cehov. Broscutz s-a gandit ca da ghini la doo duamni ca noi sa mai iesim in lume la cultivat
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui ariadna33 ok, multumim frumos lui Dozz daca ne poate tine la curent! daca vrem s-o contactam pe Licia, cum putem face asta? multam! ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi |
imi zici mie si eu o intreb...de fapt am sa o intreb daca va pot da id-ul de mess
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
laurairina13 spune:
Si sa nu contenesc sa ma laud nitzel: mi-am luat BLUGI!!!!!!!!!!!!-de aia cu burti asa mai ca pt mine, ca doar ma stiti ca ma tot plang aici de cateva luni. M-am resemnat ca o sa scap vrodat' de suncales de pe burti, si mi-am gasit niste blugi cat de cat ok..Si azi am fost si m-am mai tuns nitzel, ce sa mai, a fost MY DAY Si deseara ta'su sta cu terorista
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
gabitza35 spune:
Broscutz,Licurix....culturalizare placuta
Sa inteleg ca intra amandoi zmeii in tura deseara? k lumea
Al meu a plecat deja spre Craiova, varianta castigatoare : eu cu mucosii in Buc (de maine suntem singuri ca pleaca si mama) el la nunta, dar nu vine acasa cu mana goala...o aduce pe soacra
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
gabitza35 spune:
Dankutza pt dintzoc...asa sa apara toti, fara plansete ,febra si alte uratenii
Si ai Evei (cei 2 de jos ca altii nu avem) au aparut amandoi deodata si fara febra,diaree...de nervi nu stiu ce sa zic, pt ca ea e mereu nervoasa si se mataie cand se plictiseste, asa ca nu pot pune pe seama dintilor niste toane. Separeca ii va da si un dinte sus...dar nu-i sigur ca nu pot ca sa ma uit.
la Dragos ma uit si ma tot uit lung in gura lui de 3 luni,de cand l-a apucat balitul si rosul....tot nimik; fiecare moft il asociez cu dintii care acum-acum apar...apoi gata, trece toana,nu mai ies nici dintii
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
smaranditza spune:
Am ras cu lacrimi, ca si eu ii mai zic asa lui Timi: papa, mami, ca daca nu, uite tati, abia asteapta sa pape el.
Intr-un autobuz, pe aceeasi bancheta stateau un barbat si o femeie cu un bebelus in brate. La un moment dat, femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoarce nasucul intr-o parte si nu vrea sa suga. Femeia, suparata ii spune:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea!
Ajung ei la Ploiesti , aceeasi scena: femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoace nasucul intr-o
parte si nu vrea sa suga. Femeia din nou:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea! Bebelusul, nimic.
Ajung ei la Brasov ….scena se repeta, bebelusul iar nu vrea.
Femeia iar spune:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea!
Autobuzul pleaca mai departe. Domnul care statea langa femeie pe bancheta izbucneste:
- Dar hotarati-va doamna odata, ca eu trebuia sa cobor la Ploiesti!!!
lili_a spune:
ielou gagix
citit pe bucati, retinut partial, primiti si repetentii?
Ma uit si eu pe site la luto, poate ma lipesc de ceva
coquelicot astept poze cu maxim interes [stop]
ava imi place invatatul asta care te face asa activa la noi
raluci m-a pufnit risul ce inventiv e Bubu la sters mucii cu limba
gabitza ma inscriu si eu in clubul fanilor stilului de deplasare al Evei
licurix si broscutz va doresc distractie foaaaarte placuta diseara, mi se pare grozav ce program v-ati facut voi. Sa ne spuneti cum se vor descurca zmaii
Ramonik se "citeste" ca esti obosita, sper sa ajungi la un copmpromis reciproc avantajos cu cretulina
many imi pare rau ca Vlad are program de discoteca si se culca asa tirziu, vezi daca n-am mai apucat sa ne intilnim in parc sa-i obosim? Distractie placuta la petrecere
padi imi pare rau de zz
na_bo ce cauti in butoi? Vino si vorbeste cu noi,poate ajuta
Di sa stapinesti sanatoasa laptopul!
si cu intirziere si multe multe scuze: Alexa, iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de familia ta
Oare ce mai vroiam sa zic? [emoticon confuz care se scarpina dupa ureche)
Eu astazi am petrecut o dupa-amiaza extrem de agreabila si m-am motzat la coafor in compania celei mai gazele dintre mamici si celui mai cuminte dintre baietei. Ghici ghicitoarea mea
Gata, ma duc la joaca
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui lili_a Eu astazi am petrecut o dupa-amiaza extrem de agreabila si m-am motzat la coafor in compania celei mai gazele dintre mamici si celui mai cuminte dintre baietei. Ghici ghicitoarea mea Gata, ma duc la joaca |
eu pariez pe monisu, ca se potriveste descrierii
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
lylyana.ion spune:
si acu buna seara!
am citit de ieri pana azi asa pe bucati/fragmente, nu mai stiu prea multe, si nici timp sa scriu n-am, ca maimutzoiu este atarnat de mine.
am fost ieri la dr si mi-a rezolvat deshtu' (a se intelege taiat panaritiu cu o bucata din unghie) asa ca de ieri sunt schioapa
urmeaza plimbari dese la pansat, din 2 in 2 zile
va pupicesc de nu va vedeti pe toate, ca tare imi lipsiti
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
monis5 spune:
buna seara
n-am apucat sa bag nici un varf de nas azi, ca am fost la scobit in talpi cu mami Liloasa care are o freza super truper si care e plina de complimente pentru noi si apoi am ajuns acasa si ne-am infipt amandoi la un somn, am facut ceva papa si abia acum am terminat toate alea. Urmeaza baia si culcareala piticutului, sper sa revin dupa...
sper sa ne vedem saptaman viitoare in parc; cica pana joi tine vremea frumoasa si apoi vine toamna, aia adevarata .
Scuze Dozz si Coquelicot ca am promis azi parc, dar nu am apucat sa ma duc ieri la manichiura cum ziceam, pentru ca eram distrusa de nesomn, dar saptamana viitoare sigur ne vedem pe paturica . Lylyana sper sa tarai si tu degetelul necajit in parc in una din zile
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)