Prietene la bine si la greu - 55

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:
[

fetele din bucuresti (fetite dulci din Bucuresti, vorba cantecului) care aveti canile de Beaba paradite, va bagati la o comanda sa impartim cheltuiala cu transportul? cana e 18 lire si transportul 20 lire Nu pot da linkul ca sigur apare ca-i reclama

Ma bag eu la o cana, desi nu sunt din Buc, poate poate reusesti cumva sa mi-o trimiti si mie cu posta dupa aceea. Ce zici, e grele rau? daca da...trimite si mie linku, cu spatii cumva sa vad cum si ce e pe acolo.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

nu e grele deloc! ti-o trimit cu posta, ce mare chestie! si linkul il pun sa vad daca merge (cana nu este in lista lor de produse, eu am vazut ca au produse Beaba si am pus intrebarea pe mailul de contact, am primit raspuns ca se poate dar ca transportul este in functie de greutatea coletului si minim 20 lire sterline) http://www.13enterprise.co.uk/La%20masa/scaune%20de%20masa%20si%20accesorii

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Ramona, mi-am adus aminte de miraculoasa reteta de dureri de gat, laringita, sinuzita...
Cureti 2 cartofi cruzi, ii dai prin razatoarea mare, ii pui intr-un prosop pe lung pe care sa-l poti rula, ii stropesti cu putina sare grunjoasa, cativa stropi de otet de mere, rulezi prosopul si ti-l pui la gat. deasupra legi un fular (de lana daca se poate) strans in jurul gatului si dormi cu el asa. dimineata sigur vei vedea cel putin o ameliorare

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:
[

fetele din bucuresti (fetite dulci din Bucuresti, vorba cantecului) care aveti canile de Beaba paradite, va bagati la o comanda sa impartim cheltuiala cu transportul? cana e 18 lire si transportul 20 lire Nu pot da linkul ca sigur apare ca-i reclama

Ma bag eu la o cana, desi nu sunt din Buc, poate poate reusesti cumva sa mi-o trimiti si mie cu posta dupa aceea. Ce zici, e grele rau? daca da...trimite si mie linku, cu spatii cumva sa vad cum si ce e pe acolo.

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

nu e grele deloc! ti-o trimit cu posta, ce mare chestie! si linkul il pun sa vad daca merge (cana nu este in lista lor de produse, eu am vazut ca au produse Beaba si am pus intrebarea pe mailul de contact, am primit raspuns ca se poate dar ca transportul este in functie de greutatea coletului si minim 20 lire streline) http://www.13enterprise.co.uk/La%20masa/scaune%20de%20masa%20si%20accesorii

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

13enterprise.co.uk este al unei mamici de la dovlecei care sta in UK. Vedeti ca zicea si Dozz ca parca gasise ceva interesant si vroia sa-si comande, si parca si Capisoaneasa. Poate va organizati bine cu o comanda mai mare si atunci transportul chiar nu se mai simte

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Ramona, mi-am adus aminte de miraculoasa reteta de dureri de gat, laringita, sinuzita...
Cureti 2 cartofi cruzi, ii dai prin razatoarea mare, ii pui intr-un prosop pe lung pe care sa-l poti rula, ii stropesti cu putina sare grunjoasa, cativa stropi de otet de mere, rulezi prosopul si ti-l pui la gat. deasupra legi un fular (de lana daca se poate) strans in jurul gatului si dormi cu el asa. dimineata sigur vei vedea cel putin o ameliorare

da, da, merge ca mi-a vandut si mie Monica reteta asta si am incercat-o.

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

merci Monis, asa este de la dovlecei stiu de site-ul asta, dar eu credeam ca proprietarul este fratele unei mamici de acolo stabilit in Anglia... in fine, astea-s amanunte, pe noi ne intereseaza sa primim toate canile la un pret cat mai convenabil si poate sa comandam si altceva - pe mine m-au atras hainutele pentru baietei de exemplu...

Foarte gratioasa Eva, e simpatica foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Salem, salem,

Primiti cu intarziatii semirecuperati?
Va scriu o scurta depesa, atat ma duce mintea in seara asta: La turci a fost super ok. Stop. Matei a socializat super frumos, mancat, dormit/balacit cat fu ziua de lunga.Stop. Am facut si poze frumoase. Stop. Sper sa le incarc pana maine seara.Stop. Nu-i chiar naspa cu copil mic in vacanta. Stop. Plecaciuni preamaritele mele domnite pentru laconicul mesaj.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Ramonika, Floricik, multumesc de urari! Nu e chiar un cadou doar pentru mine, se vrea o masina de familie dar o s-o conduc mai mult eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

merci Monis, asa este de la dovlecei stiu de site-ul asta, dar eu credeam ca proprietarul este fratele unei mamici de acolo stabilit in Anglia... in fine, astea-s amanunte, pe noi ne intereseaza sa primim toate canile la un pret cat mai convenabil si poate sa comandam si altceva - pe mine m-au atras hainutele pentru baietei de exemplu...

Foarte gratioasa Eva, e simpatica foc!

Despre comanda comuna: ok. Va grabiti tare? Promit sa imi fac wishlist-ul pana duminica seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

La Multi Ani ALEXA scumpa si draga mamica si graviduta, sa fii sanatoasa, sa ai parte de bucurii si fericire in viata!!!
Ramonika cred ca la mesajul tau de mai de dimi ar trebui sa ma trec si eu sub nikul tau..., ca sa nu mai scriu inca o data, ca uite asa patim si noi...
monis santi o sa faca ceva serenade la viata lui...
Pup bebelacii bolnaviori, sa fie bine, sa nu faca febra deloc!
Padi sanatate multa!
Ava felicitari pentru noua achizitie. S-o stapanesti sanatoasa si sa plimbi fericita copilasii!!!!
RamoC uite iti fac un ceiut de sunatoare cu lamaie si cateva picaturi de propolis. Ia sa vezi tu ce bine o sa te simti maine dimineata!
Va pup.... azi noapte am dormit mai putin decat in vreo noapte de pana acum ( adica de cand s-a nascut fiica-mea ). Creierul meu refuza sa creada asa ceva...
NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

saru-mana, incerc si cu otet. am facut doar cu cartof si spirt, ca imi aduceam eu ceva amine de la voi, dar degeaba.

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput