Gashca de Constantza *125*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Zilele astea va arat si eu ce imi iese din maini

ia sa vedem

Mai,zilele astea,sa le termin,ca in faza de acum nu se intelege mare lucru

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

Dodo de unde ai inceput caciulita,de la "urechi" sau de la motz?

Raspunsul aproape corect de la "urechi"

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Buna seara,,mai avem copii bolnaviori?Ionut e mai bine si nu am avut nevoie de antibiotic .A mers cu eurespal,sirop de ridiche neagra,extract din muguri de calin,ceai de potbal si aerius.Mai tuseste,dar nu atat de rau ca zilele trecute.Ma gandesc tot mai mult sa ii fac vaccinul Pneumo 23,l-a mai facut cineva?
Acum ca suntem mai bine,ne pregatim sa mergem maine la logopedie ca ramanem in urma.

O seara linistita si odihnitoare!Iar daca aveti putin timp,va invit sa vizionati un moment care pe mine m-a emotionat tare mult...
http://www.youtube.com/watch?v=Yfbchq0xQmQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Wow, Happy ce harnicutza ai fost...mersi de recomandarea cu humusul, am vazut la mega image la cutie de plastic transparent(la raionul de mancare gatita) o sa incerc maine sa ajung...pe prof il cheama Razvan Lungu (am auzit sambata prezentarea la Palatul copiilor)...pai chec mancam maine la intalneala (daca n-au mancat cumnatzelul shi mosafirii tot)

~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
pentru intalneala de maine s-au anuntzat: Adinutza&Dodo, adik nasha shi fina, Lali, Mihaela, Diana, Happy shi vecinele vesele: Vladis, Loryd& me
avem in ordinea mamelor pe cei mici: Andrada& Bogdan, Iza& Bodo, Paul, Andreea&Mihaitza, Delia&Sebi, Ayla, Vlad, Lory, Nana&Tibi

cine mai vine????...data viitoare sa mergem la un centru de joaca...la atata puhoi de lume ne inchiriaza cu ora

p.s. o sarisem pe prietena mea, Ayla

Mergi la inceput

Citat:
.pai chec mancam maine la intalneala (daca n-au mancat cumnatzelul shi mosafirii tot)

Mancat tot,da facem dimineata altul proaspat,ca altfel puneam bine unul pentru fetele mele .

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mery_anna

http://www.youtube.com/watch?v=Yfbchq0xQmQ

ce emotzionant!!!! am lacrimat (bine)...de emotzie

maine, poate ni te alaturi la intalneala...vorbim pe dimineatza

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
.pai chec mancam maine la intalneala (daca n-au mancat cumnatzelul shi mosafirii tot)

Mancat tot,da facem dimineata altul proaspat,ca altfel puneam bine unul pentru fetele mele .

asha, asha...sa dormim linishtite, ca prea ne-ai atzatzat azi cu poza

Mergi la inceput

Noapte buna gashca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:

~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
pentru intalneala de maine s-au anuntzat: Adinutza&Dodo, adik nasha shi fina, Lali, Mihaela, Diana, Happy shi vecinele vesele: Vladis, Loryd& me
avem in ordinea mamelor pe cei mici: Andrada& Bogdan, Iza& Bodo, Paul, Andreea&Mihaitza, Delia&Sebi, Vlad, Lory, Nana&Tibi

eu fara copii,eu fug de copii......glumesc,bineinteles,insa Mihaita are terapie pana la 7,Andreea ore pana la 7...asa ca o ora imi fac de cap...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

eu fara copii

se aproba!!!...insa vii cu o cutie de guguloaie aaaa, pentru cine nu cunoashte Gashca...maine parola secreta e "guguloi"...daca se raspunde cu "mmmm" e din grup va pup shi eu, ma bag la ...pentru cine da cafeaua maine?

Mergi la inceput