Vine un cutremur mare ?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Aoleu,sa ne spuna domne mai clar,ca iar ma prinde pe picior gresit,imbracata neadecvat! ![]() "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Dormi su tu machiata si imbracata , da' vezi sa dormi pe spate numai, fara sa te misti ca ti se sifoneaza hainele si ti se strica coafura.
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Ma,de machiata nu-i problema,ca sunt frumoasa si fara machiajda mi-e ca ma gaseste dezbracata si se vad suncile nasol!
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
citat din mesajul lui valentinag Aoleu,sa ne spuna domne mai clar,ca iar ma prinde pe picior gresit,imbracata neadecvat! ![]() "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
auz nu te mai rade, stai cu destu' pe subiect nou la generale ca tu sti aia de scrie prima intotdeauna. nu o sa ratezi tomnai acu'!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
si? o data, ceva stabilita? s-o anunt pe socrosenia sa plece de acasa.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
![](bonjovi.gif)
Speranta si incredere pentru David
![](bonjovi.gif)
_M-am nascut pentru succes!
felicic76 spune:
citat din mesajul lui Mediajust Felicic, transmite-i din partea mea ca stiu pe unu' cu o asemenea usa care a pierdut cheile (rezervele erau, evident, in casa!!) si a trebuit sa sparga peretele. Daca i se intampla asta, sa vezi tu cutremure in bloc!! ![]() "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc). |
mah, tu tot de mine vorbesti???
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Acasa ajunsi, am vazut ca nu mai sunt cheile, i-am chemat pe aia cu usa, au venit si au DECUPAT-O DIN TENCUIALA(mai exista o cheie la cumnatul meu plecat in concediu in Italia
![](icon_smile_big.gif)
Asa ca intelegi amuzamentul meu
![](icon_smile_blush.gif)
LUNA1: eu am vazut doar mobila stil
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
citat din mesajul lui roxanaz Kari, n-oi fi vrut sa scrii "sa nu plece"..? ![]() |
se poate
nu sta intr-un bloc cu risc. mai bine sa-i trimit bani sa-si faca asigurare ptr casa. nici eu nu mai stiu........
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
![](bonjovi.gif)
Speranta si incredere pentru David
![](bonjovi.gif)
_M-am nascut pentru succes!
Luna1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
se poate ![]() nu sta intr-un bloc cu risc. mai bine sa-i trimit bani sa-si faca asigurare ptr casa. nici eu nu mai stiu........ Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA ![]() Speranta si incredere pentru David ![]() _M-am nascut pentru succes! |
Mai bine ii trimiti bani sa se mute intr-un bloc cu risc.
![](floare.gif)
Acum serios vorbind, eu stiam ca miscarile seismice se pot "ghici" doar cu vreo 5 secunde inainte de cutremur. S-a schimbat ceva? Sau cutremurul asta e sub forma de premonitii ale vreunei ghicitoare in stele?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rall/rall.jpg)
rall spune:
citat din mesajul lui Eleni cu un mic bagaj cu acte, bani si strictul necesar langa usa. |
Nu e nimic rau in asta si convingerea mea e ca ar fi bine ca toti dintre noi sa aiba un astfel de mini-bagaj pregatit, fie in casa, fie in masina. De asemenea, si un plan (facut in minte si repetat) cu ce e de facut in cazul in care incepe un cutremur mare (unde ne adapostim, daca putem sa ajungem sa deschidem usa de la intrare care poate ramane blocata, etc) - cu atat mai mult pentru cei care au si copii.
Prietena ta e fana lui Istrate?
![](icon_smile_big.gif)