Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (450)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nico, si eu la fel , cu o durere de cap crunta...am luat un nurofen forte si-am mai inviat nitel! Cu apartamentul, oricare ar fi el, sa fie intr-un ceas bun , sti cum e: omul sfinteste locul!

Lyvy, e greut pentru micuta, nu te mai are suta la suta numai pentru ea. Si o sa mai dureze, am patit-o rau si eu cu Razvi, iar el era mare, 6 anisori cand i-a venit surioara. Si tot i-a fost greu...si mai sunt cateodata momente. Sunt multe, multe de spus pe tema asta, din pacate nu si timp.

Stela, foarte frumoase pozele din weekend.

Tonic, eu sunt de acord cu tine, HAI ACASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Luny tocmai m-am documentat cu aparatele. Avantajul principal la cel cu ultrasunete e ca e silentios, daca ai un copil care nu sta si ii faci prin somn aerosoli e solutia potrivita. Celelalte au parca mai multe optiuni, uneori si tancul de medicatie mai mare. Ca performante nu stiu ce sa spun, fa un sondaj printre fete care/de care au si alege dupa impresii si buget. Era subiect si pe forum la "Parintii intreba", nu ma lasa serverul sa caut acum, dar poate reusesti tu si te ajuta informatiile de acolo.
Multa sanatate lui Matei.

Nicoleta pot sa-l trimit si pe Luki la gradi cu Matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Dudu multumesc de urari.

Stela daca nu sunteti apropiati nu merg sfaturile. Insa sa sti ca mie mi-a crescut pulsul si mi s-a facut rau cand ti-am citit postarea. La Giulesti a avut loc experienta colegei mele.
Dumnezeu s-o ajute si fiind in perioada asta toti ochii pe Giuli sper sa aiba parte de alt tratament.

Luny sanatate multa Mufarinului.

Lyvy multumesc pt urari.
Nu stiu ce sa-ti spun cu Iris. La noi nepotica mare a trecut relativ ok, cu niste inerente crize de gelozie, peste venirea noului membru al familiei. Insa in we ne-a facut niste faze . Si tocami acum cand ziceam ca-i fata mare, ca ne putem intelege mai bine cu ea, ca are un vocabular bun cu care se poate exprima etc. A fost o testare a limitelor ceva de sa nu stim de unde scoate asa ceva.
Deci, crizele nu-s doar o etapa a "terrible twos".
Noi eram in public. Am incercat sa-i explicam ca nu-i frumos, apoi i-am dat ignore. Nimic nenica. Pana nu si-a facut numarul nu s-a potolit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela sa stii ca acum nu mult imp, gandeam la fel ca tine, si nu-mi faceam rau decat mie si eventual Mufului, daca incercam sa impun cum vreau eu, si nu iesea bine... sincer, nu vad de ce e mare problema ca a vrut sa stea la casuta aia, i-a placut ei, o face fericita, so be it!!! eu zau ca o lasam sa-i traca damblaua, si daca vroia sa stea acolo toata ziua, fara animale, asta e.. data viitoare vede si animalutele... eu sunt sigura totusi ca nu stetea acolo 2-3 ore, nu?.. acum, nici cum povestea Naty, ca dupa jumate de ora de dat in masinute, nu vroia sa plece.. atunci, da, o iei pe sus, dupa avertizarile de rigoare, si cu asta basta, nu se mai nebociaza!.. depinde de amplitudinea situatie, dar ptr faza cu casuta, sincer, o lasam sa se simta biune cum vroia ea, incercand sa-i distrag atentia catre animalute, dca tine, tine, daca nu aia e..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny nu stiu ce sa zic de nebulizator. Eu atunci am luat unul simplu, parca C30 era. Am prins si o oferta deci un pret OK si-si face treaba pentru cat avem noi nevoie.

Mergi la inceput

Ma intreb ce face Olga. Cum s-o fi descurcat astazi in traficul blocat/aglomerat/gatuit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna!
Cred -sper!- ca mi-am rezolvat problema cu admiratorul ala da'greeeu, frateee!
Luny, nu stiu despre ce aparat cu aerosoli e vorba. Al nostru e unul care se foloseste cu masca, pusa pe fata, altfel nici nu vad cum ar fi eficient cu adevarat. Si nu e silentios dar nici zgomotos. Nu-i deloc lucru simplu de folosit, la zgatia mea de fata cel putin, dar cu 2 oameni merge. Ti-am zis, al meu e simplu, a fost ieftin, marca no-name, nu e usor de folosit dar efectul si l-a facut senzational de fiecare data. Las fi folosit si eu daca era aczul acum ca ma luase raceala dar i-am dat la cap cu Influcid si polen.
Cu crizele...Tonic a spus-o cel mai bine, Stela (si crede-ma, am stat cu ea, am vazut ca si Luki face crize de genul fetelor noastre dar exact atitudinea ei ca mamica e cea care face diferenta). Trebuie fortati si constransi numai in situatiile in care se pun in pericol sau se incalca elementar regulile de civilizatie. Altefl trebuie dat ignore. La varsta lor e clar ca PUTIN LE PASA care ne sunt noua prioritatile si preferintele si cati bani am dat si ce timp am pierdut si ce am sacrificat ca sa faca ei ce credem noi ca e frumos si bine...Aiurea!
Deci m-am vazut azi cu Olgu si din fericire la ora aia deja ma eliberasem si am stat la taclale in fata usii doctoritei cam o ora! Culmea e ca a gasit-o cu tensiune mare si cu indicii de rezistenta crescuti la eco asa ca am discutat cu doctorita si ramane in urmarirea mea, nah, mi-am facut-o pacienta Bun, cata vreme lucrurile se iau si se trateaza din fasa nu e grav. In rest, la eco Alex era f bine si maricel. Doar ca mami era cam franta de oboseala.
Tuchi, ventuza era ventuza cu care se prinde GPS-ul la masina!
O si pt Lyvy. Nu stiu cum e, cred ca ti se rupe inima, dar sigur va trece, ti-o poate zice orice parinte cu mai multi copii. Unii fac si mai urat...finutul meu cand i s-a nascut fratele a refuzat sa mai faca la olita...si nu mai facea nimic ore in sir...si se trezea noaptea cu cosmaruri urland cu ochii inchisi cate juma de ora...(asta bashca peste crize, etc). Si, sa treaca raceala!
Luny, eu zic ca si Mufa e pe drumul cel bun, niciodata de la 39,2 nu se trece direct la afebrilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Ma intreb ce face Olga. Cum s-o fi descurcat astazi in traficul blocat/aglomerat/gatuit?

Super-super bine!! Mai mult a avt de asteptat in spital, saraca

Mergi la inceput

Naty poate dimineata a fost super bine. Ma bucur mult ca a ajuns fara probleme la spital.
Pe la pranz visam eu la un scaun din IKEA. Nene, de la mine pana la Phenicia bara la bara, mai incolo nu stiu cum ar fi fost. Deci, schimbarea scaunului s-a amanat.
La ea m-am gandit atunci.

Si zici ca ai scapat de admirator? Sa intelegem ca ai avut o convorbire telefonica "interesanta"?

Mergi la inceput

Inca ceva.
Fetelor atentie mare cand platiti cu cardul si primiti raspuns de eroare de comunicare, transmisie esuata etc. Cereti acea hartiuta si o pastrati pana verificati ca intradevar nu v-a fost debitat contul de doua ori.

Mergi la inceput