Preturi croitoreasa

Preturi croitoreasa | Autor: Mediajust

Link direct la acest mesaj

Va rog, daca aveti idee, as avea nevoie de niste preturi orientative pentru cusut haine de dama. Eu in general imi cumpar "de gata".
Stiu ca ar fi o solutie sa ma duc la un atelier sa intreb - dar n-am timp, si ma gandesc ca poate v-ati facut in ultima vreme ceva la croitorese si ma puteti ajuta.
(Am o cunostinta care a ramas fara slujba si se pricepe bine si la cusut - as vrea s-o ajut si sa-mi comand cate ceva - oricum am nevoie de niste piese, dar ea nu stie preturi, iar eu nu vreau sa-mi ia mai putin, mi-ar parea rau de munca ei, e foarte necajita).

Va multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

de cusut un fermoar se ia cam 10 lei,la unele croitorese,de facut tiv la pantaloni tot 10 lei.
De cusut o rochie de ocazie cu materialul ei o croitoreasa percepe pret intre 250 si 350 de lei,depinde de model si material.

Pentru un costumas (pantalon si sacou)fara prea mari pretentii din partea mea mi-a luat 150 de lei.(materialul tot de la ea)
Pentru un costumas de dans pentru baietelul meu am platit 60 de lei.
Acu depinde de cum lucreaza ,de material....

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Probabil ca depinde de oras. Intr-un oras mic, unde sta croitoreasa mea costa 5 lei scurtat sau stramtat pantaloni, cam 20-30 de lei facutul la o pereche de pantaloni.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Probabil ca depinde de oras. Intr-un oras mic, unde sta croitoreasa mea costa 5 lei scurtat sau stramtat pantaloni, cam 20-30 de lei facutul la o pereche de pantaloni.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

in buc pantaloni de iarna cu materialul lor 100 RONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Multumesc mult, m-am mai lamurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

chiar ca depinde de oras si de persoana
oricum, preturile date de cosminiq(fara suparare), mi se par un pic exagerate, chiar si pt Bucuresti.

la mine in oras tarifele (biiine, fara factura si chitanta, asa....la cunostiinte), sunt cam cele date de puisorul.am si eu o tanti cum spui tu, Mediajust, si chiar saptamana asta mi-a scurtat ceva pantaloni, 3 ron/pereche.anul trecut mi-a croit un compleu office, din 3 piese, cu materialul meu-60/ron.costumele lui denis ma costa in general pana in 10 lei, caci considera ca le poarta o singura data.

cred ca un pret corect ar fi o medie la raspunsurile de pe aici, si in functie de cat ti-e de apropiata si cat esti de multumita, mai plusezi putin.

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Multumesc, Cristina.
Am trecut azi pe langa un atelier (era inchis), si pe geam era un afis: "Preturi de criza - 18 ron fusta, 22 ron rochia".
Mi s-a cam strans sufletul, sa-ti scoti ochii pentru 20 de lei... dar probabil ca s-a imputinat clientela, magazinele sunt pline de boarfe - de la scumpe la ieftine, s-au ajustat si preturile. Dar nici pe nimic parca nu-i corect!

Mergi la inceput