Aspirante optimiste > 20 ani (580)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

sa speram...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor sunteti asa scumpe
didisor, nu va parasesc, nici chiar daca nu mai incerc bebe

eu acum gatesc ca maine iar 8-9 seara si am nevoie de papa, multa papa ca de doua zile am tot vomat si nu mai am vlaga in mine
fac supita de pui cu multe legume, varza cu legume si salata de sfecla rosie

macar asa mai uit

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

lorena sa ne opresti si noua o portie

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

fetelor dar unde ati disparut toate?

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna seara fetelor...chiar daca sunt in concediu nu reussc sa untru deloc pe aici, toata ziua sunt plecat prin oras , mai sunt cateva lucruri de rezolvat pana sambata la nunta si alergam ca nebunii....am intrat sa vad ce ati mai scris si sa va salut
Ralu ai o burtica tare frumoasa, este micutza, iar hainutzele sunt superbe, sa le poarte cu mult drag fetita ta
Lorena imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta, sa nu fi dezamagita, si eu incerc de 5 ani si la noi nici nu sunt probleme, doar faptul ca sotul meu 6luni pe an este plecat in strainatate si ne raman doar 6 luni de prestat si cateodata nici nu ma prinde la ovulatie cand vine acasa, dar asta este , noi suntem inca destul de optimisti si chiar daca in noiembrie implinesc 33 de ani iar sotul in decembrie 34 de ai sa stii ca noi suntem ferm convinsi ca intr-o zi DD se va milostivii si de noi si ne va binecuvanta cu un copil...sunt sigura ca El stie cate dragoste avem noi de oferit si cat de mult ne dorim un copil incat nu cred ca tocmai pe noi ne va ocolii.....eu sunt sigura ca acolo sus pe u norisor exista pentru fiecare in parte cate un bebe....numai ca deocamdata cred ca Dumnezeu a cam ratacit adresele nostre....iar in ziua in cere le va gasii ne va aduce atat de multa fericire....sperati...sperati...sperati.....nu va lasati, trebuie sa fim optimiste...Dumnezeu este mare si visele noastre intr-o zi vor devenii realitate.....
Va doresc o noapte placuta.....pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

www.youtube.com/watch?v=l4GxCVrXT60&feature=related" target="_blank">neataaaaaaaaa

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele

va poftesc la o www.mrbagelcafe.com/deluxe%20breakfast.JPG" target="_blank">cafelta cu micul dejun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alicky_24 spune:

Am si eu o intrebare. Credeti ca daca iau siofor, extract de mladite de zmeur si Donavital (vitex agnus + zmeur) este suficient pentru a ramane graviduta cu PCOS?
Am sanse sa apara o ovulatie?

Multumesc de raspuns. Luati-ma si pe mine intre aspirante. Incerc de 2 ani sa am un bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

lia la sapa asa devreme?
bebelu super hainutele, nu am cuvinte, deosebite
lorena nu ai voie la butoi, eu m-am autoeducat daca nu este luna asta sugur va fi alta luna incerca sa te detasezi si la mine sunt uratii pe cap, asa ca-i iau ca atare, va veni si ranul nostru ai sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

neatza
cami,lia
-icei pt toate fetele
o zii faina tuturor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie