Aspirante optimiste > 20 ani (580)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

te anunt cand le am pregatite

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

am pus si restu hainutelor aici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

vai bebelu sunt frumoase focccccc, i-ai luat cred ca pana la 1 an :)) dar sunt frumoase sa fie fetita atunci

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

sunt pana la 6 luni.
am si de la 1 an incolo tocmai am primit vreo 2 pungi din alea imense de hainute..dar sunt pt 1-2 ani. sunt dementiale alea..
numai k nu am cum sa le fac poze, ca le-am lasat la mama k nu mai am unde sa le tin.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

cred si eu toate hainutele sunt frumoasa pana si manusile alea de la costumase sunt haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

sunt fff frumoase hainutele ,sapt trecuta i-am dus si eu lu' sora mea 3 saci cu haine pana la 1 an

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Super hainutele Ralu, ai scapat prin magazine nesupravegheata? Abia astept s-o vedem pe bubulina imbracata in ele!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor cred ca si luna asta s-a dus fara rost
va rog eu mult paziti butoiul ala bine ca eu am ganduri sa ma inec in el

chiar speram sa fie ceva luna asta si iar au inceput petele maronii
sigur e spotingul
nu mai am putere sa-l conving pe sot sa mai incercam si luna urmatoare, la cate datorii avem
cred ca o sa aman proiectul "bebe" cateva luni pana ne mai revenim Doamne ajuta sa ne revenim ca suntem in butoi rau

offfffffff si simptome iar au fost cu gramada si sincer nu ni le-am inhipuit, sunt sigura, ba chiar am si vomat si toate cele

asta e
o sa vad de unde gasesc puterea necesara sa ma ridic iar

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

bebeleu cred ca iti vine sa stai numai cu hainutele in brate, sa le admiri sa le asezi. sun frumoase dar or sa fie si mai frumoase cand o sa le imbrace bebelina.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

cade in butoi lorena!!
Pleaca de langa butoi .. in fiecare luna e o noua sansa cand o sa te astepti mai putin atunci v-a veni bebe . Sunt cu gandu si cu sufletul alaturi de tine capu sus

Mergi la inceput