Aspirante optimiste > 20 ani (580)
Raspunsuri - Pagina 13
racheel spune:
Va
pe toate.
Azi la 16 am HSG si mor de frica.
Fetelor, care ati facut HSG este dureros?

didi32 spune:
Si eu votez tot pt pat, mai ales ca fac balet cu picioarele-n sus dup-aia, deci... am nevoie de un spatiu corespunzator![]()
in devenire
didi32 spune:
Racheel draga nu vreau sa te descurajez, dar daca ai probleme te doare, daca nu, nu. Deci poti sa ai trompele curate si-atunci n-o sa te doara. Mie mi-au facut un no-spa injectabil inainte si tot m-a durut ca naiba c-aveam o trompa infundata. Vestea buna e dureaza putin.
in devenire
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Va pe toate.Azi la 16 am HSG si mor de frica. ![]() Fetelor, care ati facut HSG este dureros? ![]() ![]() ![]() |
si eu trb sa fac luna viitoare cred....tinem pumnii sa fie totul ok si sa simti nimic.
te asteptam dupa sa ne spui cum a fost.

aspiranta la bebik
ang_21_costi spune:

remember me????
am intrat putzin sa va salut sa va
mult si sa vad cine mai e 
multe felicitari si din partea mea ptr toate gravidutzele si numai urari de bine
bine ati venit si noilor aspirante, sedere scurta si cat mai placuta aici cu noi
noi suntem acasa (in Spania) dar astazi plecam inapoi ![]()

ne-am mai plimbarit prin Franta, de data asta (pe la 2400 m altitudine)
acu' tre sa va las, sa fug pana la banca ca inchide la 14.00
va 

mult mult pe toate
Angi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare 
noi 2 prin lume
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Va pe toate.Azi la 16 am HSG si mor de frica. ![]() Fetelor, care ati facut HSG este dureros? ![]() ![]() ![]() |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
didi32 spune:
Angiiii, iar ai umblat creanga! Am intrebat de-atatea ori de tine si nu stia nimeni nimic. Poze ai facut? Sau iar ati uitat aparatul?
Unde fugi asa? Nu zici si tu ce-ai mai facut, in afara de plimbat prin Franta....
in devenire
racheel spune:
Daaa, asa mi-a zis si doctora dureri ca la menstruatie.Dar, eu nu am nicio durere la menstuatie.Nu stiu cum este.Imi vine si gata.Imi apa doar cateva cosuri.
De obicei suport durerea.Sper sa le am bune.
Raspunsul il primesc pe loc?
didi32 spune:
Raspunsul arata ca o radiografie, dar nu stiu daca-ti zic ei acolo ce inseamna sau te trimit la medicul gine s-o interpreteze
in devenire