Buna ziua tuturor.
Am tot citit pe forum despre multe subiecte interesante, insa eu tot nu am gasit un raspuns adecvat in cazul meu.
Eu trebuie sa iau 2x2/zi clostilbegyt din ziua 3CM,5zile dar ma sperie aceasta doza. A mai luat cineva asa de mult?
Mentionez faptul ca din cauza prolactinei ridicate, iau si 1/2 brocriptin pe zi.
Va multumesc pentru ajutor.
clostilbegyt (clomifen) se da pentru o stimulare a ovulatiei dar de obicei se incepe prima data cu doza de 1 pastila pe zi timp de 5 zile din ziua 2 sau 5 a ciclului (depinde de protocol), daca raspunsul este nesatisfacator pe ciclul menstrual respectiv se trece la doza de 2 pastile si se poate ajunge chiar la 3 pe zi, dar pe cicluri diferite.
clomifen nu interfereaza cu bromcriptina (cel putin nu direct)
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
de 4 pastile pe zi nu am auzit...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
anomys, suna-ti dr si mai intreaba-l o data. Nu e in regula, iar riscurile nu sunt de neglijat. Mare, mare grija.
Salutari.
Fac tratament de stimulare cu clostilbegyt din ziua a 3-a a CM, 5 zile, si in fiecare zi brocriptin 3 pastile (dim, amiaza, seara). Este a doua luna si fara niciun rezultat. Inainte de acest tratament am luat dostinex. Doctorul mi-a spus sa nu intrerup tratam cu clostilbegyt si sa il urmez pana la ivirea sarcinii. Dar din cate am citit pe forum cam toata lumea intrerupe dupa 2 luni. Ce sa fac??? Sa merg pe mana doctorului sau sa mai cer inca o parere. PS. Merg la cel mai bun doctor din zona.