dragii nostri,
Am intrat in posesia premiilor 1-2-3 la concursul I love DC si in cel mai scurt timp le veti primi prin curier.
Ne cerem scuze pentru intarziere - de obicei, premiile le trimtea Sony, insa de data asta ni le-au trimis noua si noi le distribuim.
Va rugam sa ne anuntati cand intrati in posesia lor.
cu drag,
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
A sosit! E ca o mica bijuterie. Multumesc mult Sony si !
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
Multumim, DC
Diana, sa-l folositi sanatosi
Eu maine ma voi intersecta cu reprezentantul firmei de curierat, azi sunt sechestrata in birou pana seara
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
sa le stapaniti sanatoare - stiu ca si cel cu premiul 3 l-a primit (l-a ridicat personal din Bucuresti_ deci ma astept sa confirme si el.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Daria, si voi sa stapaniti sanatoase camera!
Mirela,
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
Am primit ieri premiul, este ceva extraordinar, ca o bijuterie
Multumim inca o data DC si SonyRomania
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Felicitari si multumiri DC si Sony, felicitari mamicutelor. Sa stapaniti sanatoase premiile si sa va bucurati de ele.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Am castigat si noi o geanta DC (unul din premile suplimentare),pentru care va multumim inca odata.As vrea sa va intreb daca se mai dau.Sunt nerabdatoare sa ne mandrim cu ea.Va multumim.