Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (406)
Raspunsuri - Pagina 16
SabinaY. spune:

La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Azi avem liber,vreau sa scot fetele la Zoo.Azi noapte a fost furtuna mare cu fulgere si traznete.Lisa dormea neintoarsa,Erika se lipise toata de mine.
Acum e bine,e racoare,vreo 26 grade.Tocmai bine de-o plimbare.
M-am jucat putin,iaca-nu seamana domne'
un an si doua luni
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
adimercedes spune:
La Multi Ani pt Sebastian, Andrei, Giulia, Alexandra, sa aveti parte de o viata cu multe realizari, sanatate, noroc si indestulare!!! 
adimercedes spune:
Luy, bun venit in familia vostra minuntatei Irina Alexandra, sa va bucure inimile si insenineze viata alaturi de surioara ochioasa. Refacere rapida, laptic cat incape si acomodare usoara la viata in patru
.
Sabina spune:
Sabinuta....stii bine ce crima e sa dai LP unui stomac de nou nascut cand ai mama sanatoasa la dispozitie.
Nu mai trebuie sa vin eu cu linkurile de specialitate...
bineinteles ca ei o sa recupereze acasa, dar e profun gresit ce se intampla la euroclinic asta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SabinaY. Azi avem liber,vreau sa scot fetele la Zoo.Azi noapte a fost furtuna mare cu fulgere si traznete.Lisa dormea neintoarsa,Erika se lipise toata de mine. Acum e bine,e racoare,vreo 26 grade.Tocmai bine de-o plimbare. M-am jucat putin,iaca-nu seamana domne' un an si doua luni Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla |
Nu seamana, e drept! Dar e si mai drept ca sunt SUPERBE!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Sabinuta....stii bine ce crima e sa dai LP unui stomac de nou nascut cand ai mama sanatoasa la dispozitie. Nu mai trebuie sa vin eu cu linkurile de specialitate... bineinteles ca ei o sa recupereze acasa, dar e profun gresit ce se intampla la euroclinic asta. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabinuta, trage aer in piept si detaseaza-te. N-ai tu sufciente stresuri?
Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Si Sofia e superinfundata
La Sara aproape au trecut mucii
Sabina, ce
Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Sabina, ce fain program aveti! Distractie la Zoo!
Marta, supervestile de la gradi!
Cecilia, succes si lui Cristi, cu siguranta se va da pe brazda si cu papa. Uite, aseara am cantarit-o pe Sara, s-a ingrasat cu jumate de kg de cand cu gradi, deci chiar mananca![]()
Erina, v-am visat aseara, ne plimbam prin parc!

Ce face puiul mic? Dar gradinareasa-sefa?
Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Sabina spune:
a, nu, sunt relaxata, sunt pastilele astea :P, mai bine ma iau de un amanunt din asta decat sa tip la boietu barbatu-meu, ca iar ma ia cu tremurici, din cand in cand doza devine prea mare pt sistemul meu nervos, insa nu si pt anticorpi si nu pot s-o scad de capu meu 
n-ati observat ca scriu cu salturi?
cand scriu mai multe e la Medrol :)))) si imi amintesc de toate problemele omenirii: sist sanitar din Ro, gradinitele, rasfatul samd samd :P, all major themes
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo