Zmeurici de iulie-august 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Bine ai venit Radu! Sa cresti mare si sanatos!
Ayda felicitari! sa fiti sanatosi si fericiti toti patru!

Ma intrebam si eu asa cand ma uitam la poze cu zmeurici, avem in tufa vreo zmeurica cu ochi negrii? Negrii ,negrii?
Noi nu putem iesii afara pentru ca au venit sa ne schimbe centrala si asa e de frumos si soare... O sa iesim diseara pe la 19, il conducem pe tati la munca. Pacat ca asa zile nu prea o sa mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

AYDA- FELICITAAAAAAAAAAAARI!!! SI BINE AI VENIT PE LUME RADUCU!!! BAIAT VOINIC SI FRUMOS!!! Numai bine va dorim si recuperare cit mai usoara!!!

MELEEA - Alexandru e asa chipes!!Te innebunesc ochii aia mari si albastrii!! Pupici dulci!!

ELENADA - spor la treaba!!! Sa va iasa casa asa cum va doriti!!!

Va pupam si noi dulce, dulce,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna fetelor!
N-am mai intrat de un car de vreme.
Felicitari Ayda!! Sa va traiasca ambele minuni!
Bine ai venit pe lume Radu!

Noi suntem bine, Tudor creste si devine un adevrat crai. FAce triere in parc la fetite si le pupa si le tine de gat, de zici ca e un adolescent indragostit.
Noaptea se tot trezeste ca vrea tzitzi si pana nu il mufez nu se potoleste. AM tot zis ca il intarc dar uite ca nu m-am indurat pana acum. E cel mai fericit cand il pun la san. Cred ca o sa ajung sa merg cu el la scoala si in pauze o sa mai traga o gustare de la tzitzi

motana nu sunt la curent ce se va petrece in Izvor. Poti sa-mi spui mai multe?

Va pup si sper sa intru mai des sa va mai scriu despre noi. De citit mai bag cate un ochi, dar cu scrisul mai greu...

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Radu, bine ai venit pe lume! Sa cresti mare si sanatos! Felicitari Ayda si ... vrem poze cu minunea mica (si cu cea mai mare)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Felicitari Ayda,sa fii sanatos Radu!

Fetelor eu mai greu cu scrisul,de citit citesc tot pe telefon,dar mi-e greu sa scriu pe el,asa ca mai prind si eu acum ca doarme Alex.
Am tot vazut zmeurei frumosi,ma bucur ca ai reaparut Alinutza,
Meleea sa ma ierti dar nici acum nu am copiat pozele la mine pe laptop, deaia nici nu ti le-am trimis si nici nu am pus pe webshots.

Alex e tare neastamparat,azi s-a urcat in picioare pe masa,cand il dadeam jos se punea pe burta si plangea, acum doua zile a scos o bara de la balustrada,ieri si-a muscat limba si i-a curs sanga cand se chinuia sa muste un colt la o masuta...si lista ar putea continua.
Va pup si sa speram la mai bine.

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

AIDA felicitari sa iti revii repede

RAducu bine ai venit pe lume sa fii sanatos si papacios

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

ma uit pe youtube la inregistrari cu dr karp, mi-a starnit Clara curiozitatea, iar Filip a adomit instant cand a inceput tipul sa shashaie era tehnica pt bebelusi.

vroiam sa va zic ca m-am mai mirat in ultima vreme sa vad "urata", cum botezase Blanca suzeta chicco peste tot. parca toate mamicile ne citisera forumul.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Teodora Ioana puiuta de Jojp-miha! sa cresti mare si sanatoasa si numai bucurii sa aduci parintilor!

doamne ce greu imi revin dupa 2-3 zile de leneveala....ieri mai nimic nu am facut...am pierdut timpul de pomana.

Mai fetelor...Edi al meu se da peste cap. Totul a inceput de la faza cu uitatul printre picioare...la noi se spune ca se uita dupa sora-sa. si pe urma vad ca se rostogoleste...am inghetat. Nu ii iasa de fiecare data, dar mi-e frica ca-si rupe gatul....caci o face pe covor.

asa...acum sa incerc sa citesc de unde am ramas ieri:
Alynakiss noi nu prea vorbim cine stie ce: zice tata, mama, papa, da, nu, dada=Marco, ade=arde, tai si cam atat. in schimb o da pe bebeluseasca lui de ne omoara.
Uliiasi bine ati revenit. nu va mai mutati la Piatra? sau sunteti doar pt. o perioada in Bucuresti?
super pozele de la 1 an, din concediu....ce mare s-a facut David, un adevarat flacau.
tanimi de ce-i faci analizele? si cum tu nu ai voie?
o saraca de ea, imi imaginez ce a pe acolo la 4 intepaturi.
Pooh da am stat putin, vreau sa mai merg o sapt. cu baietii pe la sf. lui oct. si pe urma sa-l las acolo o sapt. pe Edi. sper sa rezist...asta inseamna si intarcat...nu as prea vrea, dar am nevoie d eputin relax....si vreau sa ma dedic mai mult lui Marco....asa ca alta solutie nu prea am.
Motana asa deci...ramaneti in Ro. integrare cat mai usoara sa aveti amandoua.
Elena spor si sa terminati cat mai repede...te cred ca de abia astepti sa-i aduci acasa. chiar daca lor le e bine acolo, le simti tu mai mult lipsa.
Noce .
si aici sunt multi bebei cu "urata".
Chance bine ca aveti o bica in apropiere. da-o tot mai mult pe Maria, iar tu protejeaza-te, ca nu mai este mult si vine bb2.
Dienutza un adevarat cavaler aveti voi acolo...si manechin pe deasupra...proba de caciuli.
Pogos bine ai revenit. deci domnul T e tot cu tzitzi in guritza, nici tu nu l-ai intarcat pana acum.
Anemona mai-mai ce nazdravan e alex.

fetelor va pe toate.
poate reusesc sa pun si euu ceva poze in album.
o zi faina sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor,
v am gasit in noua "casa"!

Noce- am intrat si am vazut la tine icoana Maicii Domnului alaptand, superba si noua pt. mine; felicitari pentru credinta pe care o ai ! si imi place cum descrii locurile si oamenii de unde stai, faci ca mental sa ne teleportam pe acele meleaguri;

Elenada, Moniland-ce fac piticii vostri?

Daria a crescut f. mult, este f. inalta, mult mai inalta decat era Andrei la varsta ei; stie f. f. multe lucruri si pronunta corect cateva, inca nu merge in picioare, decat de cateva zile , cativa pasi singura; tot nu papa de la tzitzi si eu inca ma mai mulg si,desi mai am f.f. putin laptic nu vreau sa renunt pana nu va mai fi deloc;

partea rea a lucrurilor este ca banuiesc ca o paste vreo raceala sau i s a reactivat infectia urinara, pentru ca aseara a facut febra 38,1 care la fel de ciudat ca si altadata i a scazut brusc si fara antitermic la 37,7; de dim. a avut iarasi 37,7; medicul pediatru de la Budimex mi a dat sa i dau preventiv Uricol un plic/zi,10 zile/luna timp de 3luni, dar eu i am dat doar 1/2 plic pt. ca citisem pe prospect ca pt. copiii 1-3 ani trebuie 1/2 plic/zi; ma gandesc ca poate am gresit si nu si a facut nici un efect, oricum suntem la a 8a zi din prima luna;
as vrea sa stiu daca vreuna dintre voi fetelor v ati confruntat cu infectie urinara la bebelusi vostri si ati folosit uricol?

Ayda-felicitari pt. bebelus ! si eu daca as ramane natural as mai face un bebe ! al treilea !

si numai bine tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

poze de aici in jos:
http://www.dropshots.com/Edi_Marco#date/2010-09-20/07:55:37
enjoy!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput