Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (195)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Jadi, mi-ai zis in particular si iti multumesc si public . Stii cum vad eu chestia cu imunitatea? Virusul gripal sufera mutatii de la an la an, exista tulpini diferite, faptul ca tura asta mi-a facut viroza nu inseamna ca data viitoare este aparata. Sper sa ma insel.
In schimb pentru bolile copilariei sunt de acord sa-si castige imunitatea facand boala si nu printr-un vaccin care nu garanteaza nimic.
Alina, offf, si voi? Sanatate multa, multa, multa!
Vivela, eu am imprumutat Omron si scoate abur bine. Pun doar 2 ml de substante si face abur cam 10 minute zic eu. Nu ma pricep la cum functioneaza celelalte, imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

X-ray, ma gandeam cine esti tu V-ati schimbat nick-urile si noroc ca ma dumiresc la semnatura ce si cum. Si eu am noroc cu omronul, idem cred ca am evitat multe crize cu el. Intreb si eu prosteste, ai dus-o pe Elisa la un orl-ist, ca la noi multe s-au rezolvat si cu operatia de polipi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

si noi tot omron folosim. 2 ml substanta + 2 ml ser fiziologic si cam 10 minute scoatem aburi! E bun. sunt multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Sanatate, Anca, voua adultilor si fetitelor!

Eu am plecat azi mai devreme de la serviciu ca mi-a zis bona ca Razvan se simte rau, tuseste si il doare gatul si plange intruna. Pana am ajuns eu se mai linistitse el un pic. Am reusit acum sa il adorm, dar il vad ca tuseste, parca se inneaca, respira greu. Avem al 17.15 programare la medicul de familie.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Multumesc, Xerxe, si voua la fel, sa veniti cu vesti bune! De samburel cand o sa stii?
Kariris, noi punem in total 2ml pentru cea mica, 1.5 ser si 0.5 flixotide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Jadi, mi-ai zis in particular si iti multumesc si public . Stii cum vad eu chestia cu imunitatea? Virusul gripal sufera mutatii de la an la an, exista tulpini diferite, faptul ca tura asta mi-a facut viroza nu inseamna ca data viitoare este aparata. Sper sa ma insel.

In teorie asa e, in practica, din experienta proprie iti zic ca obtin imunitate mare la majoritatea virusilor gripali. Cosmin a racit aici o data (si a fost racit 6 luni) cand l-am adus si a mers la scoala. De atunci nimic. Mai ii curge nasul uneori dar in rest nimic grav. Adelise la fel, a racit de doua ori la nursery si acum chiar nu imi mai amintesc cand a racit ultima oara, desi copii gripati au mai fost acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

deni na ca nu stiai ca mi-am schimbat nick-ul...da am fost si nu asta-i problema,cel putin asa zice asta dar mai cer o parere neaparat...baiul e ca imediat face formele astea pulmonare....
carla eli nu reactioneaza cum ar trebui la flixotide,la noi ventolinul e baza...multa sanatate !

of cati copii bolnaviori.multa sanatate tuturor!

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Jadi, multumesc frumos.
Carla ai dreptate. Ca intotdeauna.
Nu mi-am dat seama ca e odisee...greseala mea. Credeam ca e topic nou, de gradi Insa in ultimele 6 luni am intrat de 2 ori pe forum, din lipsa de timp, si prima data se lua numai stiu cine de Carla (parca iti lasasesi copiii singuri acasa?) si acum am dat fix pe mesajul acela care mi s-a parut de-a dreptul umilitor la adresa destinatarei.
So...n-as mai fi vrut sa intervin dar am considerat necesar sa dau aceste explicatii.
Sanatate copiilor raciti!

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Alina, imi pare rau, la noi vad ca a functionat flixotide-ul, e prima data cand folosesc asa ceva si nu stiu ce e mai bun. Ventolin foloseste o prietena care are copilul cu astm.
Luna, sa ai gura aurita!
Nemora, inteleg ca ai gasit mesajul si l-ai scos din context, daca ai fi citit in urma 1-2 saptamani, ti-ai fi dat seama de circumstante. Imi pare rau ca ai nimerit in cele mai proaste momente si suntem gata sa-ti impartasim din experienta noastra in privinta gradinitei.

Editez ca sa-ti spun ca n-am dreptate intotdeauna, dar cand gresesc nu o fac din rea intentie. Da, mi-am lasat fetele singure acasa la un moment dat acum vreo luna jumate, maxim o jumatate de ora si dormind, dar mi-a scapat ca s-a luat cineva de chestia asta. Acum e faptul consumat sa mai comentez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Vivela,si eu tot laica,dar am sunat la ei sa le spun ca s-a defectat si doamna de la service mi-a spus ca trebuie pusa apa in tancul acela mic,eu uitasem de cand nu-l mai folosisem.

Mergi la inceput