Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
Ia uita alta... Adica a intarziat? Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
da' cum adica alta??
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Nu mah, cel putin deocamdata... Spuneam alta care-mi da palpitatii ![]()
Tonicuta zic si eu, ca daca rade, trece mai usor ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Sovi, si al mic? Nu, nu fac ccc karate... sunt numai copii acolo, ar fi culmea sa apar tanti eu, miscandu-ma ca sacu... Bine zici de tupeu, asta e solutia! 
Stelule, va fi bine. Hai, curaj, daca-i musai, cu placere, stii tu! 
Fetele schiitoare, dati si voi de stire din timp cand si unde mergeti in strainataturi, sa venim si noi o tura...
(eu nu schiez, dar stiu sa... mananc prajituri?? :)) )
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
luny spune:
gata pe fb pozele, uitasem sa-i spun Nicoletei.
Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Ma duc la poozeee!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
discordia spune:
Buna ziua!
Sunt si eu o mamica de randunica nascuta in aprilie 2008 si mi-ar place daca ne primiti si pe noi in stolul vostru.
Va citesc de ceva vreme insa nu pre am avut timp sa intru pe la voi.
Asa ca acum neavand alte ocupatii m-am gandit sa va scriu, mai ales ca as avea foarte multe intrebari si poate cu ajutorul vostru voi gasi raspuns la multe dintre ele.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui discordia Buna ziua! Sunt si eu o mamica de randunica nascuta in aprilie 2008 si mi-ar place daca ne primiti si pe noi in stolul vostru. Va citesc de ceva vreme insa nu pre am avut timp sa intru pe la voi. Asa ca acum neavand alte ocupatii m-am gandit sa va scriu, mai ales ca as avea foarte multe intrebari si poate cu ajutorul vostru voi gasi raspuns la multe dintre ele. Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010) |
bine ai venit

Iubirea mea,
mimonix spune:
Mai, eu sunt dependenta de prajituri si nu stiu voi la ce v-ati gandit
Si cum toate cele rele s-au prins de mine si asa au ramas (dulciuri, fumat) eu in locul lui Sovi nici cu gandul nu m-as apropia ![]()
Si eu sunt de parere ca nimic nu se compara cu Apusenii, dar sunt atat de departe 
Stateam eu asa si ma gandeam ca data viitoare sa o luam nene si pe Bubu
Ca daca ar fi si ea sa-l ajute nitel pe Liviu , ne-am scos 
Stela, tinem pumnii! E cu internare de lunga durata? Cu recuperare nasoala?
Ce-o fi facand floricica soarelui?
Hai ca-s haotica, intrebase o duamna cum e cu schiul.Inca nu stim noi exact ce si cum, dar ce stim e ca sotii nostri vor sa ne trimita pe noi doua la Londra si noi inca nu ne-am luat bilete de avion, nu stiu ce-o fi in capul nostru 
Te bagi? Un singur dezavantaj ar avea Raluca,avantajul lui Gecko cand ii lipseste barbatul
Apoi mergem si la mancat de prajituri impreuna, ca si eu tot la asta ma pricep mai bine ![]()
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Kya spune:
He, he, cu Bubulina vorbisem deja, dar nu era liber Cata. Moama, dar daca ar veni ea cu praji ale ei...

Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

cu
Ioana-Sofia