buna fetelor...
am o problema cu baietelul meu cel mic. are nasul infundat de 8 luni de zile. de fapt niciodata nu lam auzit respirand normal. la 2 luni am fost si prin spital cu el ca a facut pneumonie.
am fost la orl. totul e k. i-am dat diferite chestii de la sare de mare (toate brandurile) pana la vibrocil, colargol, betabioptal etc etc.
mentionez ca nu pot sa scot nimic nici cu batista bebelusului deoarece sunt undeva in spate mucisori...si nu ies deloc. dar nu exista seara in care sa nu se trezeasca din cauza nasului.
acuma vreau sa imi spuneti daca cineva a mai fost in situatia asta..poate stiti vreun doctor f bun care stiti ca va ajutat. poate vreun remediu natural care sa il ajute.
Buna
Este posibil sa aiba polipii inflamati, n-ai spus ce varsta are copilul, dar daca vorbeste si pe nas, aceasta ar putea fi o cauza.
Noi ne confruntam cu ceva asemanator, ne-am tot interesat si vom merge la o consultatie la conf. dr. Dan Gheorghe, care lucreaza in Budimex, dar si la clinica particulara Sanador. Insa am inteles ca examinarea trebuie sa se faca la distanta de orice viroza, adica trebuie sa vada cum arata polipii atunci cand nu sunt mariti din cauza vreunei viroze.
Cand curge nasul, nu-i bine, cand nu curge nasul e si mai rau...
Stim si noi filmul, am fost protagonisti. Noi folosim cu succes Sinupret (este din plante, un secretolitic mereu eficient la noi).
Te rog, citeste cu atentie prospectul si intreaba pediatrul inainte de a-l folosi si daca te hotarasti sa-i dai, nu astepta rezultatele a doua zi. Se da o perioada mai lunga de timp pentru a avea efectul scontat (eu ii dau cam trei saptamani cand e cazul).
Sanatate multa!
copilul are 8 luni....am uitat sa spun. si eu ma tot gandesc la polipi dar pe la 3-4 luni am fost la 2 orl-isti si au spsu ca totul e k. sapt asta urmeaza sa mai merg odata.