Pestisori... pestisori... (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

nimeni ?

Elyyyyyyyyyyyyy... tu ce mai faci ? Cred ca esti f ocupata cu trupa dar mai da si tu un mic semn.

Suriiiiiiiiiiiii.....tu chiar esti data disparuta cam de mult , ia ca arun cu telefonul dupa tine .

Dana , ai gasit ce cautai pt . tort ?

Carma, doar atat , asa scurta .. alte stiri ?

Baby , v-ati refacut ?Ce face Bogdan ?

pup toata balta si prezente si absente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

buna pestisoarelor
Da eu v-am citit sa stiti...........
Da deci pe mine ma jongleaza cel ce e in garsonerie
Mi a zis ca pleac la 1.11 acuma ca mai sta dar nu stie cit....si cum in noiembrie ii naste pretena vrea mutatie(a stat ani buni fara)
Nu stiu ce inseamna asta dar banuiesc ceva smechereala... CUM sa-i fac mutatie si daca el pleaca dupa 4 luni;;;;;cum fac? eu sunt departe, mama nu a iesit din august din casa ca nu poate
Mai nou acum vrea alte termopane int caut pe net ,scriu oamenii sunt neseriosi;;;toti se pling de bani dar nu se misca!!
Deci e naspa dar sper sa se mai redreseze
Eu vin in ro cam pe 1 Sau 2 decembrie eu si omu meu facem craciunul fiecare la ai lui(el la BRu el la Buc ca nu pot s o las pe mama singura de craciun
Plec spre B pe 27 si sper sa revin cu un mic Matiz pe care sa l bag in garaj si astfel sa am masina in Ro
Referitor la asta stiti ce trebuie E CIT????
Pot s o adusc si sa ma ocup de acte cind revin prin iulie august sau imediat ce am adusŕ trebuie sa i fac acte???
Deci cam asta fac fetelor sunt pe net 24 din24
Caut, scriu fac conversatie,va citesc si fac lectura mai un FB asa micut
Deci va pupic si daca vreti sa ne vedem dupa 15 decembrie pina pe 26 sunt dispo
J' adore Noel!!!!!!!!!!
Va pupicesc pe toate
Sfirsit raport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

prezent... n-am timp de nicunele... n-am citit din urma
Promit ca recuperez maine dim, la cafea

sa aveti o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

M-am uitat pe prima pagina, nu v-am avzut, m-am uitat pe a doua, pe a treia, pe a patra, unde naiba a disparut subiectul....haaa, cred ca imi trebuie ochelari
Danezo, asa? "noi pestisorii intotdeauna reusim sa obtinem ce ne dorim " asa o fi? Eu imi doresc al naibii de mult sa plec cat vad cu ochii...

I miss u, sis!

Before you judge me, try hard to love me. MJ

o stea logostea...

Mergi la inceput

Adam si Eva sunt izgoniti din rai. La plecare, ei intreaba: - Doamne, cine va spala vasele? Dumnezeu le spune : - Va voi pune la o incercare. Va veti sui intr-un copac si voi da drumul la o pisica salbateca sa va chinuie. Cine va vorbi primul, acela va spala vasele toata viata. Zis si facut. Vine pisica si se urca pana la Eva,o zgaraie pe picioare, o musca, Eva, nici un cuvant. Trece pisica la Adam. Il zgaraie pe picioare, il musca, se ridica mai sus si observa intre picioare doi motocei. Pisica incepe sa se joace cu ei si la un momen dat, observa ca un soricel ce era ca mort, incepe sa se miste si sa creasca. Si-a luat atunci pozitia de asalt, dar cand sa sara,Eva a urlat: - Zat fire-ai a dracului ! De atunci a ramas lege: femeia spala vasele! sau asa

Mergi la inceput

ION-Mai Vasalie,da-mi un kil de palinca, pana o fac p'amea.VASILE:-Ia mai Ioane,ca doar suntem preteni.Ion,dupa 2 zile:-Mai Vasalie,mai da-mi un chil de palinca ma,ca n-am reusit s-o fac-Ia ma Ioane,ca o s-o faci azi mane si tu.ION dupa 7zile venea spre poarta lui Vasalie care era la masa cu Maria lui.Crezand ca iara vine sa-i ceara palinca Vasalie ii zice Mariei:zi-i ca nu-s acasa (si se baga sub pat).Ion:-Ziua buna Marie!Apai Vasalie une-i? Nu-i acasa, zice ea.No,eu am vinit cu ale doua chile de palinca si cu inca o juma’ sa ne cinstim ca-ntre pretini din palinca noua.Daca Vasalie nu-i aci,ne-om cinsti doar noi.Se cinstesc,se-ncalzesc,se suie-n pat si s-apuca de treaba.Vasalie de sub pat aude, simte oarece si cugeta adanc:Tui mama ei de treaba!Ce sa fac?Pusca am,gloante am,da’nu-s acasa.....

Invatatoarea suparata pe prostia lui Bula il intreaba:
Mai Bula cine te-a facut pe tine asa prost ?
-FERIBOTUL doamna.
_ De unde stii?
- Aseara tata ii spunea mamei: Marie nu mai feri botul ca iar facem un copil prost ca Bula.

Un barbat si o femeie merg pe autostrada si se cearta din cauza
infidelitatii barbatului. Dintr-o data, femeia scoasa din minti apuca
scula barbatului si o taie, dupa care enervata o arunca pe fereastra. In
spatele lor, intr-o masina un barbat si fetita lui de 7 ani discuta.
Dintr-o data, scula se izbeste de parbriz, sta lipita un moment si apoi
zboara mai departe. Surprinsa, fetita #1502;ntreaba:
- Ce era asta, taticule?
Rusinat si nevrind sa discute cu fetita lui subiecte sexuale, omul
raspunde:
- Era doar o insecta!
Fetita ram#1490;ne cu un aer confuz citeva minute si apoi zice:
- in orice caz, avea ditamai p**a!

Un tip foarte bogat era in concediu la mare. Pasiunile lui erau pescuitul si masinile!
Si cum pescuia el in mare, la un moment dat prinde chiar PESTISORUL DE AUR...
Fiind bogat tipul ii da drumul inapoi in apa. Imediat, pestisorul vazandu se salvat, scoate capul afara si ii zise tipului:
- Omule, pt ca m ai salvat iti indeplinesc 3 dorinte!
- Pestisorule , eu sunt un tip foarte bogat si nu am nevoie de nimic, zise omul!
- Totusi, macar 2 dorinte, insista pestisorul!
- Am vile ,masini....chiar nu mi doresc nimic!
- Macar o dorinta ca asa e regula cand il salvezi pe pestisorul de aur...hai te rog, spune macar o dorinta!!!
- Bine, daca asa e regula atunci indeplineste mi si mie urmatoare dorinta:
vezi marea asta cat este de mare...vreau sa mi construiesti un pod foarte lung pana la capatul ei ca sa ma pot plimba in voie cu masina!!!
- Mai omule, pana acum nu ai vrut sa ti indeplinesc nici o dorinta iar acum imi dai tocmai podul asta sa ti l construiesc...stii cata forta de munca, cate materiale si cat timp imi trebuie sa l fac?...mai bine da mi alta dorinta.
- Bineee!....Atunci as vrea sa stiu tot ceea ce gandesc femeile!!!
- Auzi! ...pe cate benzi vroiai sa fie podul ala????

Un român în avion în zbor spre Paris. Se relaxeaz#259; omul, î#351;i scoate pantofii, când observ#259; în scaunul din stânga un ungur, în scaunul din dreapta un ungur. Dup#259; juma' de or#259; de la decolare, românul politicos c#259;tre unguri:
- Eu m#259; duc s#259; iau o bere, voi vre#355;i ceva?
Ungurul din stânga: - Da, o cola f#259;r#259; ghea#355;#259;.
Dup#259; ce plec#259; s#259; ia b#259;uturile, ungurul din stânga îi ia un pantof #351;i trage o flegm#259; s#259;n#259;toas#259; în pantof #351;i îl pune la loc. Aduce românul b#259;uturile, dup#259; juma de or#259; îi întreab#259; din nou.
Ungurul din dreapta: - Mie adu-mi o cola cu ghea#355;#259;.
Românul pleac#259; dup#259; b#259;uturi, ungurul din dreapta trage o flegm#259; în cel#259;lalt pantof. Avionul se preg#259;tea de aterizare, românul î#351;i pune pantofii #351;i î#351;i d#259; seama de ce are în pantofi, dup#259; care politicos li se adreseaz#259;:
- M#259; întreb oare când o s#259; înceteze cu ura asta între români #351;i unguri, când o s#259; putem s#259; ne purt#259;m #351;i noi civilizat, f#259;r#259; s#259; tragem flegme în pantofi, f#259;r#259; s#259; ne pi#351;#259;m în cola?

Fiica in vasta de 16 ani isi invita tatal si mama sa se aseze pe canapeaua din sufragerie pentru a le spune ceva:
- Mama, tata, ...sunt insarcinata !
- Cine a putut fi porcul ordinar, nesimtitul, nenorocitul, animalul care si-a batut joc de tine? Daca pun mana pe el in clipa asta, il omor !!!!! explodeaza mama fetei.
Foarte calma, tanara ia un celular si formeaza un numar. In mai putin de 15 minute in fata casei franeaza energic un Ferrarri Scaglieti 512 argintiu si, in mai putin de 2 minute, in cadrul usii apare un barbat elegant cu parul usor grizonant, imbracat intr-un costum Armani impecabil, cu un imens buchet de trandafiri in brate:
- Iubita doamna, stimate domn, va rog...
- Ce sa ne mai rogi magarule, pedofil nenorocit... Incepe mama....
- ...sa ma ascultati...
- ...care ti-ai batut joc de fructul tineretii copilului nostru...!!!
- Conditia si pozitia mea sociala nu-mi permit sa o iau de sotie pe fiica dumneavoastra. Dar, daca copilul nascut de aceasta va fi baiat, va primi cadou de botez o fabrica de piese auto, un supermarket, un restaurant de lux, un apartament de 300 mp in centrul Bucuresti-ului, o vila pe litoral si o vila la munte. Daca va fi fata, va primi la botez o fabrica de confectii, o casa de moda "haute couture", un supermarket si de asemeni un apartament si cate o vila la mare si la munte. Daca vor fi gemeni, vor primi cate o fabrica de procesare a carnii, cate o fabrica de produse lactate, cate un apartament si cate un pachet de actiuni Gazprom fiecare in valoare de 5 milioane EUR. Daca va pierde sarcina...
- I-o mai tragi odata ! Sa fie clar !!! Interveni tatal .

O femeie pleaca, fara sotul ei, in vacanta in Caraibe. Abia ce
ajungre si face cunostinta cu un negru aratos. Dupa o noapte de
amor inflacarat, ea il intreaba:
Cum te cheama?
Nu pot sa-ti spun, ii raspunde el.
In fiecare seara ei se intalnesc, fac dragoste, ea il intreaba
acelasi lucru iar el ii raspunde la fel.
Intr-o seara ea ii spune:
Este ultima mea seara aici, maine plec acasa. O sa-mi spui
totusi cum te cheama?
Nu pot sa-ti spun, ca o sa razi de mine, zice negrul.
Hai zi, ca nu rad, nu am de ce!
Binee... Pe mine ma cheama Zapada.
Tipa incepe sa rada mai sa se sparga, iar negrul furios: Eram sigur ca o sa razi de mine, mai bine nu-ti ziceam!
Nuuu, ma gandeam ca sotul meu nu o sa creada cand, o sa-i spun
ca am avut 30 cm de zapada- in fiecare zi- in Caraibe

In timpul dansului, o melodie lenta, partenerul se uita cu insistenta la decolteul partenerei, si o intreaba:
- Nu va suparati, d-na, aveti par pe piept ?
- Nu d-le.
- Atunci inseamna ca decolteul dumneavoastra este prea adanc...

Mergi la inceput

Carma, eu nu as face absolut nico o mutatie nimanui .In mod clar vor sa obtina ceva cu acea mutatie .Ai grija mare! Si nu inteleg d c vor alte termopane ? Pai daca esti chirias si vrei aur pe tavan gata proprietarul sare imediat si se executa .Nu .Vb pe mess daca vrei si poate ne inprietenim si pe FB.Acelasi id , acesiasi adresa ca aici ....

Ely, abia asteptam vesti .

Cristina , daca iti doresti cu adevarat ceav obtii sigur , sa stii!

Scuze ac un banc nu se citeste perfect dar nu mai editez, ca sunteti fete destepte si intelegeti voi!

Am fost la piata ,am cautat 1 h o cizmarie si acum vreau sa plek sa imi caut papuci de casa, de iarna ....sunt cam cusurgioaca in alegerea lor ... trebuie sa fie confortabili, draguti ..

Mergi la inceput

Buna dimineata!
eu perseverez aici, chiar daca vb singura .Deci am iesit si mi-am luat papuci , am gasit la Selgros , sunt in proportie de 90 % cum am dorit .

Carma , am primit mesajul privat si am dat add pe mess , astept confirmarea .

Azi ar trebui sa fac ceva de mancare si eventual sa dau cu aspiratorul , chiar daca e duminica , poate dupa masa ca maine vine sorela si trebuie sa fie curat ca altfel nu ma mai pot lua de ea cand merg la Bacau...

Va urez o duminica placuta !

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Danezo, daca tot ai facut cafea la ora aia matinala nu puteai sa arunci cu ea dupa mine sa ma trezesc si eu devreme....moama cat am de lucru

I miss u, sis!

Before you judge me, try hard to love me. MJ

o stea logostea...

Mergi la inceput