Pestisori... pestisori... (64)
Raspunsuri - Pagina 13
daniela_daneza spune:
Hello!
Mie imi place iarna dar in fatA unui semineu si imi place Craciunul...
...nu am nimik bun de raportat asa ca stau in baltuta mea si va urez o duminica plakuta !
daniela_daneza spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi dar in mod special baietelului favorit Mihai al lui Ely!
daniela_daneza spune:
De o saptamana nimeni nu a mai scris , vai, val , lasam subiectul sa moara sau il resuscitam ?
Eu nu am gasit de munca , incerc sa fiu optimista si Doamne ajuta in toate !
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Hai adunarea , va asteapta cafeaua
!
Ely , vreau poze de la ziua baietilor si a Elenei .
Carma , dumneata ce faci ? Hai la raport !
Mada , Baby, Danuta , Miha , Charlie ....
Have a nice day!
carmaw spune:
buna
La raport ..;nu am scris pt ca ....nu s-a scris!!
deci fac bine ba o migrena , ba o masa data....acum e soare frumos sa tot fie vreo 23 de grade parca as vrea la plaja si sa fac ultima baie
In rest ne pregatim de plecare!
Voi????
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Vad ca acest subiect este lasat in paragina ..chiar asa nu mai scriem nimik ?Hai pestisorilor va astept in baltuta .
Eu am bantuit zilele acestea , pe la o seara a Reducerilor , aseara am fost la un concert de lansare a cd-ului Loredanei Groza la Baneasa Shoping Center si cam de astea .
Va pup , va urez o duminica plakuta si poftiti la scris!
elyanne spune:
Apar si eu la raport...
Dimineata nu reusesc sa ma trezesc putin mai devreme, asa ca toate le fac pe fuga... nu apuc nici sa beau cafeau... o iau "la pachet" ... las copiii la gradi, apoi la ale mele... si am de lucru, nu pre am timp sa stau...
Dupa-amiaza iau copiii de la gradi... ajungem acasa si incepe distractia... Si trece ziua... iarasi nu deschid dc-ul deloc...
Numai in we mai apuc
Poze inca n-am pus... n-am avut cand... trebe sa le triez putin... ca sunt prea multe...
Aseara s-a nascut finutza noastra ... abia astept sa o vad... n-am reusit decat s-o zaresc printr-un colt de geam... e scumpa foc...
Cam cu astea de laudam... sa aveti o duminica frumoasa....
carmaw spune:
Buna aseara am dat o masa...acum string stiti cum este ma uit cu jale la covorul meu bej care e negru
daniela_daneza spune:
Neatza!
Ely , sa va traiasca finuta !Cum o cheama ?Si cand ai timp poate pui poze ....
Carma, lasa ca se curata ....sanatosi si voiosi sa fiti .
Restul gastii ?
Charlie ce mai zici ? Ai gasit job ?
Va pup si o saptamana usoara!