Aspirante optimiste > 20 ani (579)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Lia inseamna ca l-ai obosit rau pe sot

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetele va invit la masa....in meniu avem supa de pui(e sotu racit si trb sa il pun rpd pe picioare) si mancarica de conopida cu copanele de pui.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

didi

bella sa aveti pofta , multumim de ivitatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Eu m-am hotarat sa nu mai fac nimic in privinta . Cred ca daca imi este scris sa am voi avea. De altfel nici nu vreau sa fortez mana lui Dumnezeu. Cred ca ce a tinut de noi am facut. Analizele sunt in regula deci nu ne ramane decat sa avem rabdare. Fetele sper sa nu va suparati pe mine dar am cam intrat sa-mi iau ramas bun. In cazul in care vom avea bb o sa va anunt. Sau peste vreo 2-3 ani daca reusim sa infiem, de asemenea o sa va anunt, daca va mai gasesc pe forumul DC. Va doresc sa vi se implineasca visul de a fii iar cele care sunteti deja sa aveti parte de nastere usoara si bb sanatosi. Sunteti niste fete extraordinare, ma bucur ca v-am cunoscut. Sper sa ma intelegeti. pe toata lumea.

http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Katy este exclusiv alegerea ta, faci cum simti. Noi o sa-ti ducem dorul aici si speram sa te razgandesti, dar intelegem ca, asa cum fac si alte fete, simti nevoia de o pauza. Eu sunt convinsa ca este ceva pus deoparte pt fiecare dintre noi si-ti doresc din tot sufletul sa ti se indeplineasca visul cat mai repede. Si eu am facut o pauza la un mom dat, dar pe-atunci nu scriam, doar citeam, si-am revenit dupa aproape 2 ani.
Eu iti urez multa, multa bafta in tot ce v-ati propus si te-asteptam cu vesti bune indiferent ce cale alegeti

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Katy o sa ne fie dor de tine

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Katy ne parasesti????

sa dea DOmnu sa intri cat de curand si sa ne dai vestea ca esti si totu merge bine
o sa iti ducem doru rau de tot

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Ce faci Ralu? Ne-am vazut de n-am mai putut, a trecut si vara... acu' o sa fie frig si ploaie, alte motive , of...

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetelor sunt foarte suparata

sunt ziua 18 si mi-a venit CM

Mergi la inceput

Pai cum asa Draguta? Ceva nu-i in regula, da' vezi ca si Cosmi a patit ceva asemanator

in devenire

Mergi la inceput