imi place sa urmaresc stirile tv zilnic, imi place sa fiu la curent cu tot ce se intampla, de multe ori cand le pierd, intru pe dc, cu singuranta subiectele dezbatute la tv si tot ce ma intereseaza, se dezbate si aici. asa ca de multe ori inlocuiesc tv-ul cu dc-ul
categoric la no 4 ma incadreznu reusesc sa stau o zi fara forum(sa vad cum fac rost de net cand oi pleca in concediu
),iar cand tehnologia o sa mai evolueze si eu o sa fiu babuta fara putere,ma voi perfuza cu forum..
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Si eu intru zilnic desi doar sa citesc. De postat, cam rar dar daca nu intru o zi pe DC ma simt asa..."pierduta in spatiu"
Categoria 1, am cont de relativ putin timp, imi plac articolele de pe DC, mai citesc si subiecte postate pe forum, dar nu si raspund la topicuri.
vroiam sa mai adaug, ca mi-a adus aminte patrisuca, in legatura cu stirile tv, eu nu le urmaresc deloc, nu am deschis tv-ul de luni de zile.toate acele stiri oribile, le gasesc in majoritate pe DC, insa prezentate mult mai diplomat, chiar daca participantii la discutie se mai contreaza
.
in plus , aici avem si raspunsuri bine documentate din sfera medicala, juridica, psihologica, religioasa.......asa ca eu le multumesc membrilor activi si informati, care ne ajuta dezinteresat(se stiu ei care
)
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)