Moldovence aspirante sau gravidute(27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anto_Olimpia

Delphinas!
Sunt FOARTE BINE analizele mele sunt aproape perfecte...m-am internat ptr un control de rutina, in ambulator m-ar fi costat prea mult am doar 2 chisturi micute cat boabele de piper....
FETELEEEEEEEEEE sa-mi tineti pumnii, de maine merg la un job nou...informatician la un grup scolar....
AM NISTE EMOTIIIIIIIIIIIII!
DOAMNE AJUTAAAAAAAAAA!

Bafta atunci. Si sa fie cu noroc

Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anto_Olimpia spune:

Aseara la maternitatea Botosani o mamica de 49 de ani a nascut gemeni ...taticul avea 58 de ani...deci mai am sperante

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anto_Olimpia

Aseara la maternitatea Botosani o mamica de 49 de ani a nascut gemeni ...taticul avea 58 de ani...deci mai am sperante

O da. Sigur ca da.
Eu am vazut o mamica de 47 de ani, era la a 11 nastere naturala, ea cu rh negativ, sotu cu rh pozitiv. Deci se poate!

Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

AMR 3 zile de munca
uraaaaaaaaaaaaaaaaaa

poftiti la

abia astept

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Eu am vazut saptamana trecuta o mamica de 43 ani care avea in brate o fetita de 8 luni si langa ea 2 flacai de 20, respectiv 22 ani, a zis ca asteptat sa-i puna la punct pe cei mari, si apoi cand s-a mai linistit a facut si o fetita pt ca-si doreau f mult si nici nu aveau in familie fetite, toti fratii aveau baieti.

o zi buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Ce fac moldovencele mele? Ne mai primiti inapoi?

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 20+ cu
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

salutare fetelor!

noi suntem bine si asteptam sa ne vedem puiul pe 8 octombrie. imi este tare dor de el si mie si lui tati.
pana atunci maine spunem prezent la cursurile de puericultura.

alinutza si io m-am ingrasat 13 kg. nu este tocmai usor ca sunt maricica, nu stiu cum o fi la 8-9 luni. speram sa fie bine.
referitor la arcadia, costa 1600 de euro daca nasti cu medic colaborant si 1260 de euro daca nasti cu medic angajat arcadia. contractul se semneaza in lei la cursul euro la zi. din suma finala se scad 4000 RON. inainte de nastere mai costa inca vreo 450 RON analizele obligatorii pentru cezariana. nu stiu daca se fac aceste analize daca nasti natural. daca vrei poti sa mergi sa vizitezi clinica si mai multe informatii cred ca iti pot oferi cei de acolo.

pogonici doamne ajuta!

olimpia sper ca a fost bine la interviul pt noul job.

stefulici, marig, delphi pupici

alinushali felicitari pt bb fetita si sarcina usoara!

o zi frumoasa sa aveti.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Alinutza eu voi naste la Arcadia si da, asa sunt preturile precum spune Silc. Deci o cezariana este 3050 de lei cu medic de la ei. Se mai fac niste analize care costa in jur de 450 de lei dar daca vii cu trimitere iti sunt decontati 350 si mai platesti tu diferenta.

29+ cu si

Mergi la inceput

hop si eu de pe drumuri.
si noi suntem ok, numai ca ne pandeste un super mega somn.
alinusha felicitari pt bebelina

Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anto_Olimpia spune:

cum doriti...cum poftiti Silc, saru`mana
Azi deja am inceput munca.
Examenul a fost fffffffffff greu, dar cu Ajutorul Bunului Dumnezeu am reusit!
A fost super, super, super, o dna directoare foarte draguta, dnl director e la cursuri o luna (el e foarte sever )...trai pe vatrai....Va jur fetelor ca nu ma asteptam sa-mi fie asa usoara acomodarea...
DOAMNE AJUTA SA FIE ASA MEREU!!
Va pup pe toate....care pe burtikute care pe obrajori care pe obrajori...cum doriti cum poftiti...
In maternitate am stat cu 2 gravidutze....numai cu mana pe burtica lor....poate se prinde

Mergi la inceput