Moldovence aspirante sau gravidute(27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silc spune:

uff, acu am venit din piata si mi-a mers tare bine, am gasit de toate si totul fff proaspat.
de acu spor sa am la cate tre sa fac.

marig La Multi Ani sotului si bucurati-va unul de celalalt !

nu am nici un eveniment important, doar ca plecam din iasi si nu am timp sa gatesc unde mergem si fac toata mancarea de acasa. ca de na, trebuie, ca suntem multi la masa. :)

delphi chiar m-ai facut sa rad. nu draga nu-i nici un praznic, dar suntem multi mancaciosi, cu mine si cu bebe in fruntea listei.

alinutza, stefulici unde sunteti?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

m-am interesat de cursurile de puericultura pt viitoare/viitori mamici/tatici si se fac gratuit la cuza-voda. cred ca aproximativ peste 2 saptamani vor incepe, am lasat nr de telefon sa ma sune sa-mi spuna cu exactitate data si orele de desfasurare.

delphi la arcadia de putin timp au semnat cu CAS si CAS suporta 4000RON din pretul interventiei. este un lucru fff mare ca in sfarsit putem alege unde sa nastem cu aproximativ aceeasi bani.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

multumesc fete dragi pentru urari
silc,spor la treaba

totusi,nu-i cam mare pretul la arcadia??
eu sunt foarte hotarata unde nasc,la Timisoara..am niste prieteni bunia colo,care o sa ma gazduiasca
asa ca..BARZA DRAGA...TE ASTEPT CU MARE DRAG..vrei adresa???
da mi PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

marig avand in vedere ca, conditiile din spitalele romanesti sunt cum sunt si la pret te duci cam tot pana acolo, eu zic ca se merita. in spitalele de stat pe langa spaga la medici, tb sa pompezi mult la asistente sa iti faca un calmant, sa isi schimbe lenjeria si chestii de genul. aici dau un ban si gata stai fara grija ca nu esti tratat ok.
am gasit pana acum un singur spital in tara unde nu am fost nevoita sa dau spaga pt a i se administra un calmant. acolo asistentele veneau sa ne intrebe daca avem noie de ceva . si e criza si acolo

Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna seara!
Ce mai fac fetele?
Silc, chiar ca sunteti mancaciosi... as vrea si io sa fac ceva bun de papa, dar timpul nu-mi permite la schimbul 2...
Mie mi s-a mai luat o piatra de pe inima- spermograma sotului meu a iesit ok, cu exceptia unui sg comentariu si anume 'spermatozoizii imobili formeaza o retea laxa' !
Voi stiti ce inseamna asta?
Dc are cineva idee, va rog sa-mi raspundeti!
Azi am fost sa-mi fac analizele de sange ptr trombofilie, luni imi iau rezultatele!Sper sa nu fie nici o problema!
Alinutza, tu ce mai faci?
Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata

poftiti la cafeluta

AMR 6 zile pana merg in concediu

uraaaaaaaaaaaaaaaa
abia astept sa ca avem la hotel
sa ne mergem la

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineata.
pogonici sa va fie de bine concediul
eu de azi sunt la munca. sper sa ma acomodez cat mai usor

Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Buna fetelor,
Sunt atat de somnoroasa...Toata saptamana am fost somnoroasa. Ma cam supara ochii (port si ochelari) si dupa ce stau toata ziua la serviciu in fata calculatorului, nu imi mai vine sa il deschid si acasa. De aceea postez mai greu, scuze.
Noi suntem bine, numai ca m-am ingrasat deja cu vreo 12 kg!!!!! si sunt abia in sapt 22!! o fi si din cauza tratamentelor de stimulare si a celul de sustinere, la cati hormoni am bagat... Numai sa fie bebelul sanatos. Silc, tu cat ai luat in greutate? (pe Delphinas n-o intreb, ca ea a avut greturi :P )
Pogonici, imi pare bine ca ai ramas aici. Ce veste buna ai? sau nu ai voie sa spui? Sper oricum sa devii mamica in cel mai scurt timp posibil! (si de ce nu fiv pentru bebe 2 cand se mai duce criza? poate isi revin gigeii)
stefulici, habar n-am ce inseamna... :( dr tau ce zice?
Delphinas, silc, cat ajunge o cezariana la arcadia? eu sigur tre sa fac cezariana din cauza miopiei mari.
Marig, ce mai faci? Ce gospodina buna esti! bravo tie!
Claris, nu trebuie sa disperi.
A, am vazut bebelul la morfofetala, este bine, creste frumos. este foarte expresiv inca din burtica (se vede la 4 D). inca nu mi-am dat seama cu cine seamana suntem
22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sincer nu am voie sa postez...despre povestea mea....dar sunt pe drumul cel bun....vestea mare cand va fi am sa vo spun si voua desigur...dar trebuie sa mai asteptati dragelor

acum ma concetrez doar pe concediu..AMR 5 zile

uraaaaaaaaaaaaaaa

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Ma gandeam eu ca nu ai voie. Lasa, sa va ajute Domnul. Ma bucur sa stiu ca sunteti pe drumul cel bun.
Si noi ne gandeam la un moment dat la adoptie. Acuma sotul meu a spus ca pe bebe 2 il adoptam. :) Dar sa vedem intai cum e cu 1 bebe chiar daca intotdeauna mi-am dorit 2. :) Din cate am inteles, legislatia este inca greoaie si incheirea unei adoptii dureaza foarte mult, chiar daca sunt f multe cupluri care vor sa adopte...

Mergi la inceput