Sibience ***1***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Roxie cum mai e Miruna?

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, dragi viitoare mamici.

Vand cosuletul de dormit pe care l-am utilizat la fetita mea, aici este anuntul : http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10360

Pretul este negociabil, iar transportul este inclus.

Imi cer scuze daca v-a deranjat mesajul meu, va multumesc pentru intelegere si va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Bebelusi, tocmai ce ma laudam ca e in regula de vreo trei saptamani. Adica mi-a mai facut febra o zi, dar de la dinti. Am facut pauza de cresa numai trei zile ca sa ne treaca tusea (fara antibiotice, din fericire). Cum ziceam, cand sa ma laud, dintr-o data a facut febra destul de mare si ceva afte.. Deci, iar pauza de cresa cel putin o saptamana, daca se confirma suspiciunile mele ca a facut otita. In rest, din fericire, e vesela si mananca bine.

Voi ce mai faceti? Cum o duceti pe vremea asta asa schimbatoare? Pe la noi bate un vant de ne ia pe sus!!!

Pupici

Mergi la inceput

Revin, ca trebuie sa ma descarc!
Ma duc azi la cresa sa anunt ca fii-mea e cu febra si pe antibiotice de la rosu in gat si ca nu o aduc saptamana asta. Si ce raspuns imi da tanti sefa? ''Pai, daca tot lipseste asa ori de cate ori e bolnava, n-o sa se obisnuiasca niciodata!'' Precizez ca fii-mea e chiar cuminte, nu plange la cresa si nu creeaza probleme deosebite. Ii raspund ca nu-mi aduc copilul bolnav (desi ar trebui sa le incerc si sa o duc asa, lesinata cum e, cu febra de 38 jumate, macar pentru doua ore). Si ce replica isteata are tanti?? ''Poti sa n-o aduci, ca avem destui copii, nu ne facem probleme...'' De parca imi las copilul la cresa ca sa le fac lor un favor...

Concluzia... m-am enervat ingrozitor! Si am inceput sa ma gandesc serios sa o retrag de la cresa asta...
No, gata, m-am racorit!

Pupici si sanatate tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neata...
pATRICIA,felicitari pentru fetita.Mai e un pic si gata,vine.V-ati gandit la nume?
Roxie,daca ai si alte alternative,o poti retrage.Eu una nu inteleg de ce in romania inca se mai vorbeste asa urat,desi pentru serviciile facute tu platesti?!
Care dintr voi are cunostinte suferinde de cancer mamar?V-ar interesa sa discutam pe mess?pup

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Bebe26 unde ai facut tortul pana la urma?cum a iesit la petrecere?

Nelia cum mai sunteti?

Hai mai fetelor intrati si voi mai des ca prea rar ne povestim

Vlad al meu e tot mai vorbaret, ii place mult sa mearga la teatru, e un scump.

Patricia,aici in it alergia este la ea acasa.Nimeni nu se inspaimanta de subiectul alergie,se trateaza ca atre fara prea multa importanta cu antistaminice zilnice,uneori cortizon.Azi imi da cineva un numar de telefon a unui alergolog bunicel sper eu,la care as vrea sa reluam analizele de saange,testul de alergie si intolernata.
Doamne daca as fii in ro cu voi,numai in tetru as fii.as merge cu placere la opera,nu am fost niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Nelia acum ne gandim la nume, avem in lista : Irina, Iulia, Mara, Anastasia......astept si alte sugestii

Mergi la inceput

sugestii:Maria Elisabeth sau Laura Marie,Ruxandra Marie
In rest?Ce mai e nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Roxie, exact asa am patit si eu la cresa de la Ciresica. Era bolnava si ele ma certau de ce nu o duc, ca asa nu o sa se invete niciodata. Asta in conditiile in care facuse pneumonie si i-am dat o luna intreaga antibiotice. Mi s-a parut foarte aiurea si dupa vreo trei incercari de a o duce am renuntat si ne-am descurcat cum am putut. Nu am inteles de ce le-ar fi convenit sa o duc bolnava... a ramas un mister. Si atunci erau multi copii la cresa deci nu cred ca vroiau sa fie multi la numar.
Acum ma chiar gandeam ca poate reduc astia perioada de acordare a indemnizatiei si va trebui sa ma intorc la serviciu dar la cresa am zis ca nu o mai dau. Orice ar fi. Eu ma gandeam ca daca nu ne putem descurca in familie sa vorbesc cu prietenele mele care au copii mici si isi tin bebelusii pe la mame si soacre si sa incercam sa vedem daca o pot tine si pe a mea. Contra cost normal, dar ma gandeam ca nu o sa-mi ceara ca si cand ar sta doar cu a mea. Tot asa stau deja cu un copil... Dar se pare ca pentru noi ramane perioada de doi ani asa ca m-am linistit pana la noi vesti de la guvern.
Referitor la numele de fetite eu ma gandeam si imi placea mult Emma dar lumea ma intreba "de la Emilia?" si am renuntat desi sotul regreta si acum ca nu i-am pus numele asta. Imi mai placea Natalia dar nu-i placea sotului, asa ca... In finala au ajuns Daria si Iulia.

Mergi la inceput

Antoemma, asa este!Toata lumea intelege ca un copil raceste mai des in primele luni, ca ia antibiotice o data sau de doua ori, dar si conjunctivita, si rosu in gat nonstop, si otita si de toate nu se poate!

M-am certat efectiv cu ametita de tanti sefa, care nu pricepe ca eu nu-mi duc copila bolnava la cresa. I-am reprosat, desigur, ca-i primeste pe toti care sunt bolnaviori, in mod excesiv. Si banuiesc ca nici personalul nu e prea atent la igiena, desi nu pot spune ca am luat-o pe Miruna murdara de la ei. In fine, m-am dezumflat de tot, in conditiile in care nici nu ma gandeam sa n-o duc in colectivitate. Probabil ca o s-o tin acasa, si o sa incepem iar din primavara, dar la o alta cresa (inclin spre Cedonia, unde am vrut sa o duc de prima data, dar nu mi-a iesit si nici n-am mai insistat).

A! Colac peste pupaza, otita fiica-mii s-a transformat de pe o zi pe alta in otita supurata si acum avem si un timpan perforat. No, du-o la cresa! Mi-e o ciuda de nu mai pot pe tot sistemul asta de cacao!

Cat despre nume, mie una imi place Natalia, sugerat de antoemma. Cand faceam noi liste de nume, pentru fete nu ne venea altceva in minte decat Miruna sau poate Irina (la urmatorul copil). Si uite ca Miruna a iesit :)) Mie una imi mai plac si Francesca si Teodora. Ma mai gandesc si revin.

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput