Sibience ***1***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ana samburelul sau samburica e secretos sau secretoasa, sper sa aflam in 15 noiembrie.

Nasol cu curatenia asta

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neata.Scuzati absenta dar am un copil care isi da drumul singur la calculator.stie de unde sa de-a drumul la internet,daca ar mai stii sa si scrie,ar face ravagii.Uite de asta intru mai rarutz dar mai dragutz.
Noutati despre noi...Sanatosi,mai nou dorm cu copchilul in pat,si in sfarsit doarme si el acoperit dupa 2 ani si 8 luni.
Ieri am dormit la amiaza 3 ore jumate de caciula,apoi o imensa durere de cap..
Avem aceleasi probleme cu urticaria lui Cris,deja mai am o incercare iar apoi plec spre ro daca nu rezoln niika
Si noi 2 mergem la spatiul de joaca din cadrul gradinitei,de luni pana joi cate 2 ore.singura problema...ca tre sa stam cu ei.

Va pup..revin

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Nelia bine ai revenit!Care-i problema cu urticaria?Scuza-ma daca ai zis deja si nu am fost atenta

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Seara buna, fetelor!

Nu stiu ce sa mai fac cu fiica-mea. Dupa o absenta de (alte) doua saptamani de la cresa, am fost ieri si azi. Toate bune si frumoase, numai ca dupa somnul de dupa-masa, fiica-mea era tot somnoroasa, maraita si fara chef de joaca. Fug repede la doctor, ca nu mi se parea in regula, descopar ca are inceput de rosu in gat (si probabil cine stie in ce da asta), plecam si pe drum spre casa imi vomita!!! Dupa care isi revine la forma ei de toate zilele. Numai ca nu a vrut sa manance nimic in afara de ceva branzica dulce. Deci eu una nu mai stiu ce sa fac: doua zile e la cresa, si zece acasa. Mi-am gasit o femeie care ar putea sa vina sa stea cu Miruna, asa ca oscilez intre cresa si ''bona''. As prefera cresa, pentru ca dezvolta copilul altfel (la fii-mea se vede totusi diferenta), dar pe de alta parte stiu ca daca e acasa nu se mai imbolnaveste. Ma bate gandul sa astept pana cand trebuie s-o dau la gradinita si sa aleg alta locatie. Nici nu ma gandeam ca Miruna sa fie asa sensibila si sa se ''flescaiasca'' dupa o zi-doua de cresa...Ufff, ca mi-e si ciuda.

Voi ce planuri aveti pentru boboci?

Mergi la inceput

Roxie din pacate asa se intampla cu toti, daca o tii acasa cand o vei duce la gradinita va raci la fel, asa fac toti, in primul an e dezastru, si mie imi e groaza de asta

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

buna dimi sibience iubite!

Va servesc cu un cozonac cald (incalzit la microunde) si cu un 3in1:)

Sa aveti un week-end de vis!

Vrem si noi un votic! Sar`na

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=3" target="_blank">anm1 si anm2

Jurnal de Razvan Nazdravan

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Multumim, Ana. Te-am votat.

Daca vreti o puteti vota pe Daria pana joi ca sa apara in ziar. Sa fie si ea vedeta:
http://www.sibiu100.ro/copiii-saptamanii/

Multumim.

Mami de Antonia Maria (27.11.2004) si Daria Nicoleta (6.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antoemma

Multumim, Ana. Te-am votat.

Daca vreti o puteti vota pe Daria pana joi ca sa apara in ziar. Sa fie si ea vedeta:
http://www.sibiu100.ro/copiii-saptamanii/

Multumim.

Mami de Antonia Maria (27.11.2004) si Daria Nicoleta (6.03.2010)

Sar`na VOTAT!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=3" target="_blank">anm1 si anm2

bazarim si noi

Mergi la inceput

La multi ani tuturor sarbatoritilor !

Sa fiti sanatosi, voiosi, veseli si cu mii de vise indeplinite!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neata.Mai vad ca sunteti tot unde v-am lasat.Ce se intampla?
Patri,urticaria ziceai?Cris are o intoleranta la ceva,nedescoperit inca,testul alergologic negativ...multe de spus.mergem la un privat si apoi vedem ce si mai ce...Acum are nasul fr infundat pe dinauntru,nu curge,iar cand se pune pe orizontala,tuseste se ineaca,azi cu siguranta il va trece pe antibiotic
Ana,ce mai muncesti?
Referitor la cresa...hm..parerea mea sincera,tine-o acasa.mai lucreaza la sistemul ei imunitar,si apoi du-o la gradi.Nu e obligatoriu pentru toti copii sa mearga la cresa pentru a se dezvolta armonios.Poate sa creasca independenta si in sanul familiei,cu dragoste,iar bona nu are altceva de facut decat ssa o indrume,sa se joace cu ea,sa o duca in parc la copii.Acum fiecare cum considera.Pupici

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput