Tratament siofor

Tratament siofor | Autor: Alicky_24

Link direct la acest mesaj

Buna!

Sunt noua pe acest forum pe care il citesc de 2 ani si abia acum mi-am facut curaj sa scriu punctual legat de situatia mea. Pana acum citind am descoperit multe raspunsuri la nelamuririle mele. M-ar interesa sa stiu daca exista aici mamici care au ramas insarcinate facand tratament cu Siofor (clorhidrat de metformina) si cu tincturi naturiste in paralel. Eu pana acum am luat cate 3 luni duphaston fara succes, schema de ceaiuri si tincturi (branca ursului, zmeur, cretisoara, napraznic etc) si de vreo luna iau siofor. Am reusit sa mai slabesc 3 kg, sunt supraponderala si nu am menstruatie. De vreo 2 luni incearca sa imi vina menstruatia dar curge ff putin doar cate o zi la intervale de 40 zile. Am rezistenta la insulina intrucat am hirsutism ff mare, ovare micro-polichistice, obezitate, amenoree si tot tacamul acestui sindrom. Medicul la care am fost mai demult mi-a recomadat siofor dar eu abia acum il iau pt ca atunci nu am avut incredere sa iau.

Si as mai avea o intrebare. Ar fi cazul sa verific daca pe langa PCOS ar fi cumva si trompele impermeabile, sau acest lucru se face dupa ce s-a incercat totul pt a obtine sarcina prin tratament?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Alicky_24, te rog sa postezi la subiectul acesta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154483
Este locul unde vei gasi multe persoane cu aceleasi probleme ca si tine.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput