Sugesti cadou - vizita la cineva insarcinata 7 lun
Am nevoie de o sugestie de cadou ...
Mergem in vizita la un prieten al sotului + sotia acestuia (in Spania) si vom sta la ei probabil 3 sau 4 nopti. Eu ma simt f prost ca deranjez oamenii, ea fiind insarcinata in luna a 7-a. Isi tot propun sotii de mult sa ne vizitam si acum au zis ca daca nu mergem acum in urmatorii ani ei vor fi nitel ocupati cu copil mic...
Nu stiu ce as putea sa le duc, in special ei, mai ales ca nu o cunosc f bine (ne-am vazut o data in Romania acum cativa ani, si o data cand au trecut ei prin Londra)
Mi-a stors mintea insa chiar nu stiu ce sa iau: as lua ceva pt BB dar nu stiu ce (si nu stiu daca e superstitioasa), pt ea personal avand in vedere ca nu-i stiu gusturile nu stiu ce as putea lua...
(sper sincer sa nu ii deranjez, noi o sa fim la vizitat orasul ziua, o sa mancam in oras, probabil seara sotii or sa stea la discutii)
Raspunsuri
Mediajust spune:
Nu stiu care sunt uzantele acolo, dar iti spun cu ce m-am dus eu in vizita la o viitoare mama: un album foto maaare si frumos legat, o cutie de bomboane fine si flori. (Venind de la drum lung, cred ca ai putea inlocui florile cu o sticla mai speciala pentru fericitul tata).
CorinaDani spune:
poti duce albumul bebelusului, se gaseste de cumparat la orice librarie sau centru foto, sunt diferite modele, pentru fetite si baieti
ii poti cumpara un set de creme si lotiuni, pentru ea, pentru ingrijirea pielii in sarcina si dupa nastere
o carte despre ingrijirea bebelusului si primii lui ani de viata
un port-bebe, carusel muzical de pus la patut, lampa de veghe cu muzica, ce proiecteaza figurine luminoase pe tavan, jucarii de atarnat la carucior
un set de produse de ingrijire pentru bb, exista trusele mustela, sunt foarte practice
o geanta "de mamica", este foarte practica pentru cand va merge cu bb in vizite si la plimbare, exista unele echipate cu suport termoizolant pentru biberon, cu "paturica" plianta de musama, pe care poate pune bb-lusul cand il schimba
un set de asternuturi, prosop de baie si paturica pentru patutul lui bb
o rama foto digitala (daca nu au asa ceva), unde isi vor descarca pozele lui bb
cd-uri cu muzica speciala pentru bb-lusi sau colectia cutiuta muzicala
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
kj74 spune:
o bijuterie pt ea sau o bratara pt bebe de aur daca stii si sexul cu atat mai bine
un baby set cu cosmetice scumpe de bebe
o geanta de bebe super smechera
un set cu haine de bebe cu tot ce tre de firma normal[8
un carusel pt patutul de bebe
body uri de bebe inscriptionata cu mesaje haioase
o poza cu ei doi pusa pe un cadou personalizat
http://www.gifts.com/occasion/baby-shower/nVa
bafta
morenaA spune:
Mersi de raspunsuri, cred ca o sa aleg ceva de pe lista voastra :)
Carte nu merge pt ca mai conteaza si limba :)
Am patit recent cu o prietena sa ii cumpar lucrusoare pt BB cand ne-am intalnit (vreo 3 luni inainte de nastere) si nu le-a acceptat ... cica nu vrea sa ai nimic pt bebe in casa dinainte ca e superstitioasa. (am rezolvat pana la urma ca le-am lasat la alta prietena sa i le dea dupa) ... de asta e greu sa decid ce sa iau pt cineva pe care chiar nu o cunosc de loc ...
Mi-ar place sa iau ceva pt ea ... pt ca presupun ca pt copil or sa tot primeasca in urmatorii ani...
Ideea cu albumul e buna ...
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui morenaA Mersi de raspunsuri, cred ca o sa aleg ceva de pe lista voastra :) Carte nu merge pt ca mai conteaza si limba :) Am patit recent cu o prietena sa ii cumpar lucrusoare pt BB cand ne-am intalnit (vreo 3 luni inainte de nastere) si nu le-a acceptat ... cica nu vrea sa ai nimic pt bebe in casa dinainte ca e superstitioasa. (am rezolvat pana la urma ca le-am lasat la alta prietena sa i le dea dupa) ... de asta e greu sa decid ce sa iau pt cineva pe care chiar nu o cunosc de loc ... Mi-ar place sa iau ceva pt ea ... pt ca presupun ca pt copil or sa tot primeasca in urmatorii ani... Ideea cu albumul e buna ... |
da o cautare pe net.exista rame foto digitale.(http://www.emag.ro/rame_foto_digitale/sort-priceasc?emag_click_id=07485540479505381e22b6bdf8571400&ref=afs).In ea se poate incorpora un intreg album foto. cred ca e ceva deosebit si destul de bine primit. mie una mi-ar placea.Majoritatea burticilor au superstitii.Na, avem si noi doza noastra de paranoia,scuzabila (poate)in aceasta perioada !
Gabriela
28 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"