Regimul policlinicilor de stat
Raspunsuri - Pagina 2
alex_andra spune:
zmotocel, mie mi-e jena sa ma duc la omul ala, stiind ca ma vede "pe gratis"
Adica, ma duc, o data pe an, dar eu vreau un pediatru pe care sa-l vad constant.
Si atunci cand stii ca omul iti face o favoare, parca nici nu ai tupeul sa-i ceri prea multe.
Te multumesti cu ce iti da, ca doar face din omenie, deci nu trebuie sa fac abuz.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
zmotocel, nu ti-am multumit ca ti-ai facut timp pt o "nelamurita" ca mine
deci: cel care face treaba din pasiune nu are contract cu casa, iar cel de-al doilea, care mi-a dat reteta compensata (si care , acum mi-am adus aminte, mi-a dat din dulap un medicament nou, sigilat, fara bani, fara nimic), are contract cu casa.
Apropo, cel de-al doilea doctor mi-a spus la ce farmacie sa ma duc sa cumpar doctoriile
_Ralu_ spune:
Eu am fost o data la Budimex, la Dermatologie, fara trimitere, si am platit consultatia la Casieria spitalului. Banuiesc ca e valabil si pt Pediatrie.
Off-topic: Daca esti dispusa sa platesti consultatiile, de ce nu mergi la Clinici particulare? E doar o curiozitate.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
alex_andra spune:
Am ales policlinica asta pentru ca este foarte aproape de casa si ma pot duce oricand am o urgenta.
Am fost si la particular.
De exemplu, azi dimineeata, i-am facut evei exudat si secretie nazala si am fost la puls, policlinica particulara.
Mi s-a parut prea complicat sa ma duc sa-mi dea trimitere med de familie, sa pierd o gramada de timp, cand aveam pulsul la 2 minute de mers pe jos.
M-a costa 44 de lei.
mi s-a parut rezonabil.
Daca ma costa 100 de lei, ma duceam dupa trimitere