Regimul policlinicilor de stat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

zmotocel, mie mi-e jena sa ma duc la omul ala, stiind ca ma vede "pe gratis"

Adica, ma duc, o data pe an, dar eu vreau un pediatru pe care sa-l vad constant.
Si atunci cand stii ca omul iti face o favoare, parca nici nu ai tupeul sa-i ceri prea multe.
Te multumesti cu ce iti da, ca doar face din omenie, deci nu trebuie sa fac abuz.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

zmotocel, nu ti-am multumit ca ti-ai facut timp pt o "nelamurita" ca mine

deci: cel care face treaba din pasiune nu are contract cu casa, iar cel de-al doilea, care mi-a dat reteta compensata (si care , acum mi-am adus aminte, mi-a dat din dulap un medicament nou, sigilat, fara bani, fara nimic), are contract cu casa.
Apropo, cel de-al doilea doctor mi-a spus la ce farmacie sa ma duc sa cumpar doctoriile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Eu am fost o data la Budimex, la Dermatologie, fara trimitere, si am platit consultatia la Casieria spitalului. Banuiesc ca e valabil si pt Pediatrie.

Off-topic: Daca esti dispusa sa platesti consultatiile, de ce nu mergi la Clinici particulare? E doar o curiozitate.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Am ales policlinica asta pentru ca este foarte aproape de casa si ma pot duce oricand am o urgenta.

Am fost si la particular.
De exemplu, azi dimineeata, i-am facut evei exudat si secretie nazala si am fost la puls, policlinica particulara.
Mi s-a parut prea complicat sa ma duc sa-mi dea trimitere med de familie, sa pierd o gramada de timp, cand aveam pulsul la 2 minute de mers pe jos.
M-a costa 44 de lei.
mi s-a parut rezonabil.
Daca ma costa 100 de lei, ma duceam dupa trimitere

Mergi la inceput