Nasterea la Medlife (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Multumesc, Liana!

Pentru trombofilie am tratament de la doamna Uscatescu ( Aspenter 1/zi, Clexane 0,4 alternativ cu 0,6, Femibion 2 si Acid folic); dr. Albu s-a uitat de fiecare data si mi-a zis ca e in regula schema ( mi-a mai dat in plus Utrogestan si Duphaston).
Ce pozitie ti s-a parut ca are dr. Albu fata de nasterea normala? N-as vrea sa renunt nici eu la idee, daca, evident, nu exista niciun fel de complicatii...
Iti tin pumnii, sa mearga totul bine!

R. 28+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

ruxandra,
Vizavi de nasterea naturala nu a avut absolut nicio obiectie. Nici nu i-am lasat alternativa. A fost un pic mirat de laegrea de a naste fara epidurala dar cand m-a vazut asa de hotarata mi-a explicat ca atat pentru mine, cat pentru bebe si chiar si pentru el ca medic este cea mai buna alegere. Nicio clipa nu a incercat sa-mi spuna ceva de cezariana nefiind niciun motiv la mine.

Mami de Bogdan 22.02.2000 si 37 si 6 zile +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Buna Liana,

am mai dat o data PM, sper sa fie ok acum
Cat despre nasterea naturala, mi s-a parut ca dr Albu lasa la alegerea ta, atat doar ca eu nu prea aveam de ales!

Ruxandra, si sarcina mea a fost sub clexan, dar asta nu influenta tipul nasterii, trebuie doar sa opresti clexanul cu ceva timp inainte.
La noi a mers bine sarcina si prin luna a 6-a l-am scos oricum.
Eu am incercat ca hematolog la dr Avram, nu mi-a placut deloc si am mers doar pe mana dr Albu.

Maine ma mai vad o data cu el, ultima inainte de cezariana si sunt un pic emotionata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Liana, multumesc pentru raspuns! Cand mai mergi la dr. Albu?

Cristiama, cum a fost azi la intalnirea cu domnul doctor?

R. 28+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata,

Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut la Medlife.
Cele care ati stat in camera cu doua paturi, este loc si pentru cei doi bebelusi sau impedimentul acestui pachet ar fi ca bebelusii nu-i poti avea langa tine?

Si o alta intrebare ar fi daca ati avut voie sa primiti vizitatori. Eu am o familie mare, mare care sunt sigura ca sa dormi pe la usa maternitatii si as vrea sa stiu din timp la ce sa ma astept. Ma rog, daca se mai poate spune acum din timp.

De conditiile din spital nu va mai intreb ca am tot citit aici povestioarele voastre care nu au facut altceva decat sa ma incante.

Aaa, mi-am adus aminte, a prelevat cineva celule stem cu firma cu care Medlife are contract? Cu cat timp inainte de nastere ati semnat contractul?

Multumesc mult.
Pupici pentru fete si bebelusi.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Eu am nascut la Medlife si am stat intr-o rezerva cu 2 paturi.
Sa stii ca am avut loc si pentru paturile bebelusilor si pentru vizitatori.. Acum nu incap nu stiu cati vizitatori dar noi primeam cate 1-2 vizitatori si era ok.
Daca vrei sa stai singura in camera sa stii ca e mai mult loc si mai aerisita dar si in rezerva cu 2 paturi e ok..
eu ceream bebele in timpul zilei dar noaptea il dadeam la camera copiilor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Salutare si de la noi,

Suntem in pregatiri pentru botez, am gasit local, insa am si eu nevoie de o recomandare pentru filmare, va rog cine poate sa ma ajute.

Maria e bine, mananca bine (am trecut la 150ml) si doarme la fel :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

maimu,
Iti dau eu un fotograf. Oare pot scrie aici sau sa-ti dau PM?

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Multumesc mult pentru raspuns.
Cum intra in calcul si partea financiara ma bucur mult ca este ok si la doua paturi. Merci mult

Citat:
citat din mesajul lui iubu77

Eu am nascut la Medlife si am stat intr-o rezerva cu 2 paturi.
Sa stii ca am avut loc si pentru paturile bebelusilor si pentru vizitatori.. Acum nu incap nu stiu cati vizitatori dar noi primeam cate 1-2 vizitatori si era ok.
Daca vrei sa stai singura in camera sa stii ca e mai mult loc si mai aerisita dar si in rezerva cu 2 paturi e ok..
eu ceream bebele in timpul zilei dar noaptea il dadeam la camera copiilor..

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

maimu,
Iti dau eu un fotograf. Oare pot scrie aici sau sa-ti dau PM?

Liana

Fotograf teoretic am (mi-a placut cineva inca nu am batut palma), pentru filmare as avea nevoie de ajutor. Da-mi totusi pe PM detaliile.

Merci mult si nastere usoara :))

Mergi la inceput