Nasterea la Medlife (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamanea spune:

Si eu voi naste la medlife in ianuarie tot cu dr albu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

mihamanea,
Cum vei naste, natural sau cu cezariana? Ca daca tot avem acelasi medic am zis sa schimbam impresii .

Liana

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamanea spune:

voi naste prin cezariana. Pana acum mi se pare un doc ft bun si impresiile lasate de celelalte mamici au fost bune. Sper sa fie bine pana la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Nasc normal (sper) cu dna dr Roxana Bohaltea. Este medic colaborator. Termenul ar fi undeva la inceputul lunii ianuarie.

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Buna,
Cami, tare dragut si haios Octavian. Sa speram ca-i vor trece crizele de colici cat mai curand. Sa ne anunti cand incepeti diversificarea.

Alina, e tare dragalas si bebe Eric si a crescut frumos. Cate kilograme are acum?
Ce ai vazut la gat este o babetica de la H&M. Si mie imi place foarte mult mult, dar din pacate n-am decat trei si as mai vrea si eu pentru ca acum murdareste si trei pe zi, de fapt le uda. Asta e buna ca are si folie pe dedesupt. Cei mai multi spun ca seamana cu tati....Cred ca la ochi seamana putin cu mine, restul de la tati.

Liana, mai ai foarte putin. Iti tinem pumnii si sa ne tii la curent, mai ales ca eu as vrea sa aflu si ce mai face dr. Albu. Bebe nr. 2 as vrea sa-l nasc tot cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

melania,
Multumesc . Mai am intradevar foarte putin. Saptamana viitoare sunt prgramata la control joi. Voi avea 37 de saptamani si 2 zile. Cel mai probabil voi face si consultul preanestezic si cel neonatal. Mi s-a explicat ca asta este procedura. Cel preanestezic in cazul meu teoretic este degeaba in sensul ca eu anestezie epidurala am decis ca nu vreau - deci il fac pentru situatia nedorita in care apare necesitatea cezarienei.
Dupa saptamana 37 ai fost chemata saptamanal ca consult?

Liana

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Salutare mamicilor,

Am vazut pozele, toti sunt niste baietei scumpi, de accea am zis sa apara si o fetita...chiar daca e mai mica...am pus si eu cateva poze cu Maria :))
Noi tot cautam localuri de botez, asa ca am si eu nevoie de niste recomandari, va rog....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Alina, Maimu, am vazut pozele cu bebeii. Sunt simpatici foc. Sa fie sanatosi ca frumosi sunt!

Cele care dati biberon, v-ati confruntat vreodata cu refuzul bebelusilor de-a mai manca? Octavian, dupa ce mananca cam 3/4 din biberon, incepe sa dea din manute, picioruse, se agita, plange si refuza sa mai manace. Il ridic, scoate aerul si incet, incet mananca si diferenta. Ma tot intreb ce poate fi. Am schimbat tetina de la nr 1 la nr 2 si tot asa face. Parca nu i-ar mai placea laptele, asa se manifesta. Ce-i drept, el mamanca in continuare f lacom, laptele face basici in biberon. El manaca la fiecare masa 160-170 ml. Bebeii vostri mananca cantitate fixa la fiecare masa?
Am vb cu pediatra si mi-a zis sa-i pun in laptele de dimineata jumatate de pliculet de biotics baby. Am facut asta la masa de la ora 10, sa vedem la doua cum se mai comporta.

In rest, suntem bine, radem, gangurim mult, dormim si ne plimbam pe-afara.

Oare celelalte fete (Cori, Ana) ce mai fac?

Liana, bafta multa, tinem pumnii si asteptam povestea nasterii si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Cami, eu ii dau numai biberon si tot asa face si al meu. Mananca haplea si trage mult aer. Faci bine ca-l ridici sa ragaie ca pe urma termina de mancat tot. Alex scanceste, se chirceste, eventual trage si niste ”pufuri”, il ridic, ragaie si pe urma cauta biberonul in continuare. Daca nu mai vrea ca e satul, sigur o sa stii ca scuipa tetina singurel.
Cantitatea de lapte la o masa poate diferi, nu te speria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Raluca, multumesc de raspuns. La masa de la ora 2 a mancat fara sa mai faca "figuri". S-a oprit o data, l-am ridicat, a ragait si apoi cauta biberonul.
Nu am vazut poze cu bebe tau, Raluca. Asteptam...

Mergi la inceput