Nasterea la Medlife (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna si de la noi . Nu am mai prea avut timp sa intru, Maya este bine, ne-am obisnuit asa frumos amandoua, i-am cumparat leagan, buna inventie, acum mai am si eu timp de mine. Noi nu avem inca din fericire colici, avem o luna si o saptamana, tare m-as bucura sa nu ii faca. Ei ii trece orice suparare dc o pun la san .

De dormit adoarme seara pe la 12 si pana la 7 nu se trezeste. Ziua mai greu - o plimb ore in sir sa doarma si ea, dar oricum ma declar multumita, e un copil cuminte, multumesc lui Dumnezeu.

Voi ce mai faceti? Mai puneti poze sa vedem si noi cum au crescut bebeii nostri.

Raluca, felicitari pentru bebe, sa fiti fericiti si sanatosi impreuna.
Alexa, tinem pumnii sa iti intalnesti cat mai frumos puiutul. Inca un bebe apare aici la noi . Noroc ca mai apar gravidute noi ca alfel ne puteam numi Cresterea bebeilor de Medlife .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Andreea, a crescut Rares, e baiat mare acum. Zilele astea, parca, a facut 4 luni, nu? La multi ani si sa fie sanatos!

La multi ani si pentru Stefanut (Melania)! Cum a fost vaccinul? A avut reactii adverse? Asteptam poze si cu bebe Stefanut de patru luni.

S-a trezit bebe, ma duc sa-i dau papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Buna dimineata, dragi mamici

Multumesc pentru raspunsuri, E_Cami si Cristiama. . E_Alexa cred ca ai dreptate, trebuie sa ma gandesc numai la lucruri bune si frumoase

deocamdata am pus rau in fata ca vreau sa stiu ce fac in cazul in care se intampla acest lucru. Dr. nu mi-a dat nici un semn ca as naste prematur sau ca avem probleme, dar asa sunt eu, vreau sa stiu tot si sa ma informez... , sa ma pregatesc psihic si pentru o eventuala schimbare ...

E_Alexa - cred ca acum iti tii puiul in brate. Felicitari! Cand ai timp, asteptam vesti de la tine ...

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +22
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

A venit timpul pentru povestea nasterii la Medlife.
Inainte de a incepe, nu pot sa nu remarc cat de perfect este corpul omenesc, cat de multa grija a avut Mama Natura de psihicul femeii, care dupa ce-si tine puiul in brate, uita absolut toate neplacerile sarcinii si, eventual, ale nasterii.
O sa scriu cat pot de detaliat despre cum am nascut la Medlife, mai ales pentru gravidutele care asteapta cu nesat informatii si care, asa cum am fost si eu, sunt oarecum speriate de experienta nasterii.
Fetelor este o experienta unica si nemaipomenita, datorita poate si a conditiilor excelente de aici.
Noi am fost programati pentru ”livrarea bebeului” pe 15.10.2010. Mi s-a spus sa vin la 8, nasterea fiind programata pentru ora 10,30.
Am ajuns dimineata, ne-am luat camera in primire, ne-am schimbat in ”uniforma” pusa la dispozitie de ei si am asteptat sa vina marele moment.
Eu una am fost foarte calma (habar n-am cum am reusit performanta) si am stat in camera cu sotul meu pana am plecat in sala de nastere. Nu lasa in camera decat 1 persoana, de obicei sotul. Gasca de 9 sustinatori (stiu, au fost multi, dar avem multi prieteni) astepta la parter
In permanenta venea cate o asistenta sau doctorita sa vada cum ma simt si in sfarsit a venit momentul!
Am coborat in preoperator, unde am fost luata in primire de asistente, montat branula (singurul moment nasol si oarecum dureros din punctul meu de vedere), perfuziile de hidratare, monitorizare bebe si tot tacamul.
Eu vorbeam intruna, atentionandu-le ca daca cumva imi scapa vreo injuratura, nu e cu intentie...
Am intrat in sfarsit in sala, unde a urmat anestezia. Stateam in fund pe masa, cu capul sprijinit in pieptul unei asistente. Mi-au spus sa incerc sa nu ma misc, sa stau calma, ca sa prinda din prima anestezia. Si asa a fost! Intai o mica intepatura cu xinina, ca sa amorteasca locul, si apoi o alta mica intepatura in coloana, cu anestezicul propriuzis. Urmeaza o senzatie oarecum neplacuta (NU dureroasa) cand s-a imprastiat anestezicul si pe urma, aproape imediat mi-au amortit picioarele.
Pac, ne intindem pe masa, ma mufeaza la tot felul de fire, sonda si imi pun si paravanul ca sa nu mai vad nimic.
Eu sporovaiam in continuare cu doctorii si era o veselie generala.
Pe urma, totul a fost foarte rapid si usor. N-am simtit nici taietura, nici durere, NIMIC. Toata lumea vorbea cu mine, mai ales anestezista care imi povestea tot ce urmeaza sa se intample. Simteam doar cum este trasa pielea si cum umbla cineva prin burtica mea.
Si, dintr-o data, OAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Totul a durat cateva minute.
L-am vazut pe bebe, l-am pupat nitel, am bocit o picatura (impreuna cu o asistenta) si apoi am glumit cu neonatologul pe seama lui fi-miu care s-a nascut cu un dintisor (da, ati citit bine).
Am mai apucat sa vad cum l-au luat pe bebe pentru a-l duce sus in maternitate si ..... am adormit. Doctorita mea, Parfene Caliopia, o femeie minunata, careia o sa-i multumesc mereu pentru atentie si profesionalism, a avut grija sa dorm pana a terminat de cusut. Asa ca, dupa jumatate de ora m-am trezit ca o floare, si am mai prins doar mutarea mea catre terapie.
La terapie super ok, fetele au fost profi. Nu va sfiiti sa cereti calmant in plus daca ceea ce va dau initial nu e suficient pt. voi!!!!
Ce a fost mai nasol a fost plictiseala de acolo, ca nu aveam somn, nu ma durea nimic, vecinele de salon erau genul ”lasa-ma-n pace” si nici vreo carte nu-mi luasem . Pana la urma, pe la 23 ne-au dat o pastiluta si am dormit linistita pana dimineata.
Dimineata, mobilizarea, scos sonda (nu simti nimic) si gata, sus in salon. Pentru mine a fost usor, am mers din prima, chiar daca ma tinea un pic. Mergeti cat puteti de mult, chiar daca e greu uneori.
Per total, nu pot spune decat RESPECT MEDLIFE!
Na ca m-am intins ca pleasca. Probabil ca o sa mai detaliez ici, colo cand o sa mai am timp.
Pup fetele!

_
Raluca, mami de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreea_pit spune:

Buna!

Multumim de urari e_cami. Sa fie sanatosi si voiosi toti bebeii.

Rares si Stefanut (Melania) au facut 4 luni pe 25.10.2010.
Rares este un baietel cuminte si tare jucaus acum. Si pentru ca de la 2 luni jumate nu am mai avut laptic si el bea lapte praf, acum de la 4 luni am trecut la diversificare (supa de legume - am introdus deja, urmeaza mar cu cereale si cereale in lapticul de seara). Supa ii place si ma bucur, dar cu laptele Nan nu se mai impaca bine deloc, e un mare chin dimineata, asa ca de maine il vom schimba si incercam Topfer Lactana.

La vaccin a fost cumintel, a plans doar in momentul intepaturii, dar noaptea mi s-a parut mai agitat putin, dar fara febra.

In rest toata ziua e cu manutele in gura, tot ce prinde duce la gurita si se pare ca de la 3 luni la bebelusi incep sa le creasca mugurii dintilor si de asta ei incep sa-si bage mana in gura. Ne distram si radem impreuna de mai multe ori pe zi, se rostogoleste, e atras de tot ce e nou, ii plac in special carticelele si inelele de dentitie. Daca la 3 luni a spart savoniera, acum la 4 luni m-a nimerit cu piciorul in ochi si am stat cu o cutie de ingheata la ochi sa nu ma invinetesc.

Melania poate ne povestesti cate ceva despre Stefanut.

Pupici si la cat mai multe momente minunate alaturi de bebelusii vostrii! (si poate le scrieti si aici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Salutare si de la noi...Ma bucur ca toti picii sunt veseli si sanatosi..si noi la fel mai avem crizute de colici noaptea cand trebuie sa adormim dupa baita insa doarme toata ziua ca un ursulet si se trezeste doar pt papa din 4 in 4 ore ca un cesulet - cum ii zic eu
Am facut si noi 1 luna ieri,a luat bine in greutate, sambata avea 3.52 kg de la 2.68 kg cat avea cd am iesit din maternitate
Voi ii faceti vacinurile de la medicul de familie sau le cumparati?
Am auzit tot soiul de variante, si inca nu stim ce sa facem, bine mai avem pana la primul ceva timp..
Si noi am descoperit ieri leaganul, si tare bine a fost....
Va pup , si asteptam si alte vesti de la bebici cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Buna fetelor,

Noi am fost plecati doua saptamani la tara si tocmai ne-am intors. Am stat numai in curte.

Cami multumim de urari. La Multi ani Andreea pentru Rares si sa fie sanatos.
Stefanut e destul de cuminte, nu mai are colici absolut deloc, Alexa :).
Si el petrece destul de mult timp in balansoar razandu-si mainile :). La vaccin am folosit crema de care v-am povestit, Emla, si nici nu a schitat vre-un sunet. N-a simtit absolut deloc si nici reactii adverse n-au fost.

Sper sa am timp sa pun cateva poze zilele astea pt ca inca desfac la bagaje si spal intr-una.

PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Buna si de la noi,
Octavian a inceput sa-si bage manuta in gura, astazi a prins, pentru prima data o zornaitoare in mana, radem impreuna, mai ales dimineata. Gangureste aproape toata ziua, incusiv la 4, 5 dimineata dupa ce mananca, pana adoarme din nou.

Maimu, eu am cumparat vaccinurile, chiar azi a venit pediatra si mi-a lasat un prospect de rotarix, sa ma hotarasc daca-l fac sau nu. Nu am apucat sa citesc, dar din documentarile mele anterioare am decis sa nu-l fac.

O sa pun pe mail cateva poze facute aseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Buna fetele,

Am avut si noi botezul acum 2 saptamani, a plans Eric de m-a innebunit. Si la biserica si apoi la restaurant, de a trebuit mama mea sa se duca cu el acasa, nu am putut sa il mai tinem acolo. A fost prea agitat cu atata lume sau nu stiu...

Intre timp ne-au mai lasat si pe noi colicii, doar rar de tot il mai doare burtica. Dar nu a mai facut crize. Inca ii dau Sab Simplex. Melania, tu cum ai scos medicamentul pt colici, dintr-o data sau treptat?

Fetelor, voi ce le mai dati sa bea bebeilor? Ceai, de care? Le-ati dat deja apa? Eu ii dau ceai de fenicul de la inceput dar nu stiu cat pot sa ii mai dau din asta sau ce altceva sa ii dau....

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Buna, dragi mamicute si gravidute

Vin si eu cu intrebari, in special pentru mamici :
- fata de pretul din oferta, ati platit mult suplimentar?
- a nascut careva natural? Sau poate ati cunoscut in spital vreo persoana care a nascut natural?

multumesc pentru ajutor .

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +22
(Matei19:26)

Mergi la inceput