Aspirante optimiste!Felicitari Anda15!!! (577)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

cosminutza cum te mai simti ?

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Multumesc, fetelor, sunteti asa dragute
Eu sunt mai mult disperata decat bucuroasa, cine a pierdut o sarcina stie ce vorbesc. As vrea sa ma bucur va dati seama da mi se scoala paru pe mine cand ma gandesc la odiseea de mai-iunie pt ca si in cea de 2010 am fost si am iesit la 6 saptamani
Am vorbit acum la telefon cu un medic din Timisoara, mi-a zis sa iau pana joi-vineri cand ajung Aspenter, Nospa, acid folic si Arefam si sa sper ca de data asta va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Alina sunt bine multumescMai sangerez insa nu am nici dureri si nu nu este abundent ,e de ajuns absorbantul zilnic

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

si mie azi mi-a curs o pata micutaaaa si iar gata

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Anda felicitari si o sarcina usoara. Stiam eu ca nu plec numai eu cu april la odisee

Mergi la inceput

m-ati pus in numele capitolului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna seara fetele!!!!
didi imi pare rau iubita...dar lasa ca o sa reuseasca fiv-ul..
draguta
cosmi inseamna ca a fost de la ovulatie daca nu simti nimic...sper sa fie totul bine
anda FELICITARI!!!!!!!!! sa dea dd sa fie totul bine si sa ramana in burtica la mami 9 luni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda15

m-ati pus in numele capitolului

Kity nu cred ca e de la ovulatie,eu cred ca isi face efect tratamentul.Nu are ce sa fie grav ca doar ce am fost la eco

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo_b

Anda felicitari si o sarcina usoara. Stiam eu ca nu plec numai eu cu april la odisee

Ramo, te pup, da na, inca nu vin la odisee pana nu vad un medic, pana nu ma linistesc putin.
Tu cum te simti? Tu ai dureri de burtica? Eu marti asteptam sa vina ciclul si la istoricul meu mi s-a spus sa fac test la 3 zile intarziere, adica maine dimineatasi ma doare asa inghinal daca ma intind putin

Mergi la inceput

Kity draguta baga niste spatii intre emoticonuri ca s-a latit pg

Mergi la inceput