Aspirante optimiste!Felicitari Anda15!!! (577)
Raspunsuri - Pagina 18
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Deeva ce vesti ne aduci?Ma bucur ca ti-a placut medicul ![]() Fetelor ma innebuniti cu fermele voastre Vreau si eu numai ca vb Liei,sa raman burtoasa sa stau acasa ca asa nu am timp sa ma ocup de fermaAsa,o veste buna pe 30 septembrie merg in Ungaria la medic Abia astept,mai ales ca voi fi pe la jum ciclului![]() Va pe toate fara exceptii!!!Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
speram sa vii cu vesti bune de acolo

pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
deeva73 spune:
cosmi, n-am vesti acuma, am doar o tona de analize de facut. Iar daca lucrurile stau bine probabil ca in noiembrie facem pui. adica embrioni, adica blastocisti. ![]()
didi, alina, paula care mai veniti cu surprize in burtica? Hai sa nu ne facem de ras cu odiseea de mai iunie, is o gramada de locuri libere, tra' sa le completam.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
AlinaBu spune:
ehhhhh deva.. abea dupa ce termin dulphaston vad sigur sigur daca e bebe, mai am 3 zile
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
camcris spune:
cosmi bravao ma bucur pentru tine ca ai reusit sa te programezi
te asteptam cu cele mai bune vesti

Lia73 spune:
bai neneeeeeeeeeeeeeee
yo ce fac cu salata aia adunata?
unde-o vand??![]()
pozulici
Ma
sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
cos_minutza spune:
Multumesc fetelor,sper sa primesc vesti bune
Deeva sa de DOmnul sa vii cu puiutz in burtica in noiembrie
Nelia e pus pe nazbati piciul tau

Camcris,Alina,Anda,Paula,Lia si tuturor 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui deeva73 anda de mii de ori felicitari!!! Si de data asta sa fie odiseea pana la capatul drumului. Am fost ieri la Polisano, sa sti ca mi-o placut de dr. I Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui. |
.Si mie imi place de doctor,sincer sa zic....pe toate planurile
Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui Lia73 bai neneeeeeeeeeeeeeee yo ce fac cu salata aia adunata? unde-o vand?? pozulici ![]() Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Lia te-ai apucat de sapat la propriu ?

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Lia73 spune:
cosmi, intre un strugure si-o grisina ![]()
pozulici
Ma
sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui Lia73 cosmi, intre un strugure si-o grisina pozulici ![]() Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |

Vreau si eu numai ca vb Liei,sa raman burtoasa sa stau acasa ca asa nu am timp sa ma ocup de ferma
Abia astept,mai ales ca voi fi pe la jum ciclului