Aspirante optimiste!Felicitari Anda15!!! (577)
Raspunsuri - Pagina 14
anda15 spune:
Lia, sarumana pentru felicitari, sunt cam sfiosi pupicii mei ca-s cam panicat de perspectiva, da uite o transa sa nu zici ca-s zgarcita![]()

Si baga mare daca zici ca testu de ovulatie arata de bine![]()
Bb Yasmi multumesc
, mi-am facut acum o saptamana progrmare la Mihai Bacila la Grigoras in p-ta 700 ca voiam sa-mi fac un control general(eco, papanicolau, ex secretie) si sa-mi recomande un tratament sau hematolog priceput ca mi-a iesit factor V Leiden pozitiv heterozigot(am pierdut 2 sarcini deja in decurs de 7 luni). Acum iau Aspenter, acid folic, Nospa si Arefam pana vinerea viitoare si poate s-o vedea ceva la eco la 5 sapt jumate
.
Sarcina usoara in continuare

cos_minutza spune:
Neatza!!!
Lia daca incepe sa se vada liniutza e de bine,maine - poimane o sa se pozitive calumea
Angie la multi ani Bubulinei
,sa creasca mare si sanatoasa!!!
April nu mi-a zis prea multe,mi-a masurat doar ovarele mi-a zis ca sunt cu micropolichisturi si atat

Va pupacesc pe toate fara exceptii!!!!
O zi minunata!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Miha bine ai revenit,imi pare rau ca nu a venit bebe luna asta
Anda am furat si eu vreo 2 pupici,sper sa nu ma bata Lia![]()

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bb_yasmi spune:
anda da e ok bacila. la mine la ambele sarcini la 6 saptamani s a vazut un punctulet micut.
eu spuneam ca daca mergi acum nu se vede nimic la eco. felicitari inca o data.
mamica fericita de printesa
si
17+ baietel 
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Miha bine ai revenit,imi pare rau ca nu a venit bebe luna asta ![]() Anda am furat si eu vreo 2 pupici,sper sa nu ma bata Lia ![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
ii impratim frateste
pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
cos_minutza spune:
Asa Lia,multumesc![]()

Lia73 spune:
feteleeeeeeeeeeeee
ce gatiti maine??
pozulici
Ma
sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
anda15 spune:
Hotomane mici![]()
, pupicii erau pentru toata gasca
Eu am facut aseara mazare cu pulpe de pui, am pus in farfurii sa se raceasca si am fugit sa fac testul. Dupa ce am vazut rezultatu ce sa mai pot papa
si iesise asa de bunaaaaa
.
Da mai este si pt astazi![]()
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda15 Hotomane mici ![]() Eu am facut aseara mazare cu pulpe de pui, am pus in farfurii sa se raceasca si am fugit sa fac testul. Dupa ce am vazut rezultatu ce sa mai pot papa Da mai este si pt astazi |

pozulici

Ma
sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
andr@ spune:
andaaaaaa felicitari, sarcina usoara si cu bine pana la capat 
ceva simptomeala?
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand