Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (405)
Raspunsuri - Pagina 18
bikmaria spune:

am citit tot ,imi pare tare rau ca sunt probleme,de marti va merge si Teo la camin,grupa mica,imi este groaza... sunt inscrisi in aceasta grupa 52 de copii,da ati citit bine 52,nu au aprobat formarea a doua clase din lipsa de fonduri,si au doua educatoare +doua ingrijitoare care sunt in doua schimburi,
in alta ordine de idei:
LA MULTI ANI frumoasa DARIA
LA MULTI ANI mandru moroshan DARIUS
Mamici sa va traiasca !!!
Petreceri frumoase 

aeperju spune:
Petrecerea minunata la Daria (multumim de invitatie). Andrei a cazut la datorie rapid acasa si seara numai de petrecere i-a povestit lui taica-su. La multi ani Daria!
Emma
19+ si Andrei (21.09.2007)
Sabina spune:
Sabinuta, cum esti?
ne luam de mana?
ma simt ca ultimu.....am varsat toata noaptea, frisoane,cosmaruri, ma doare capu de-mi crapa, e adevarat ca am venit cam racita de la Viena...si mi-am propus sa mai fac o tura de grau cu orez si n-am fost in stare , seara tot mancam cate o salata....mai bine aveam vointa, ca de la ardei cu ulei mi se trage, sigur sigurisssim, acu am trecut pe regim fortat , asta e,
,si faza cu cocacola sau sprite chiuar functioneasza...am luat cateva guri si mi-a trecut senzatia aia e greata infioaratoare.
ma duc sa beau ceaiul de lamaie:P
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
La multi ani Darius, morosan frumos si dulce!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:

La multi ani fericiti Darius, pui frumoas de morosan! 

-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Multumesc mult pentru urarile pentru Daria!
Emma, cu mare drag v-am revazut. Multumim pentru cadou. Ii vine tare bine Dariei!
Gabriela, SabinaY si mamicile care au timp si placere sa vada, am trimis invite pe e-mailul comun.
O duminica relaxanta tuturor!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
myral spune:
LA MULTI ANI, DARIUS!si pt ieri LA MULTI ANI, DARIA!Sanatate multa Sabinutelor
TEO un pup mare pt Mihnea sper sa rezolvati cu educatoarea iar el sa se simta incurajat si apreciat asa cum ar trebui sa fie in mod normal un copil la gradinita. Majoritatea baieteilor sunt nazdravani el a avut curaj sa arate din primele zile tot ce poate
Noi ne plangem de probleme la scoala
Isabela e clasa a saptea si cica ttrebuie sa faca de servici pe scoala
si cred ca va aduceti aminte ce implica asta(eu am facut la vremea mea) sa lipseasca de la ore o zi (2 zile pe sem. 4 pe an) pt a suna clopotelul si a nota cine intra in scoala. I-am spus sotului ca la sedinta sa zica ca nu e de acord ca Isabela sa lipseasca de la ore din cauza asta si parintii au fost ff surprinsi ca si diriginta care cica e o eleva atat de buna ca nu va avea pb in recuperarea lectiilor.(asta stiam si eu dar totusi prefer sa fie la ore si nu pe holuri) Mentionez ca in scoala exista paznic platit din banii parintilor binenteles ca multe altele) Sunt eu exagerata? ca sotul a lasat-o balta.
myral spune:
Elisa e din ce in ce mai sufocanta cu asta mic (Yaia sa stii ca are 2 bebelusi plus multe accesorii dar ii arunca de nu se vad, prefera sa il smotoceasca pe Darius
) Am observat ca atunci cand e tati acasa nu il loveste sau poate i-a trecut. eu asa sper
E clar ca era geloasa acum ca are mai multa atentie e mai intelegatoare. Din pacate marti deja pleaca tati sper sa ma descurc
Elisa intelege ca sora sa are teme si nu se mai poate juca sper sa ramana asa.Acum ma solicita Darius ca a incaput sa planga cu bibe in gurita nu mai vrea sa pape
am facut diverse analize sie ok, doar hemoglobina 10, am incercat sa-i dau fe dar a facut urat de tot(colici) asa ca ne da homeopat pana la urma. Am mai citit pe net diverse cauze pt plansul lui ca unele se cam potrivesc of sper sa o rezolvam ca altfel una din pediatre a zis sa incepem diversificarea
Mie mi-e frica ca el oricum manca cam putin lapte (dar crestea bine), acum am ajuns sa-i dau cu seringa sa nu se deshidrateze
Acum iar imi pare rau ca nu e la san sa manance cand vrea cat vrea
Gabriela77 spune:
LA MULTI ANI, DARIUS! sA CRESTI MARE, SANTOS SI VOINIC!
Erina, a fost minunata sarbatorita si cred ca petrecerea a fost foarte reusita. Mi s-a parut minunata ideea teatrului de papusi
Pozele cu voi 4 m-au emotionat, sunteti, ma repet pentru a 1000-a oara MINUNATI!

Maria, nu credeam sa aud asa ceva, cum Doamne iarta-ma rezista educatoarele alea cu atatia copii? valeuuuuuuuuuu
Myral, multi

, trebuie sa fie foarte greu cu 3 copilasi
Somn usor! Au aparut si primii muci dupa o saptamana de gradi. Dar vestea buna, ca s-a acomodat frumos si vrea sa mearga la gradi. Sa vedem daca si putem
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Cristian Matei (07.09.2007)