Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)
Raspunsuri - Pagina 9
Nerantula spune:
Nocom, cu placere, sper sa te intelegi cu colegele de la HR ... si mie mi-au facut la fel, dar le-am pus legea sub nas.
Anca, nu intra in panica, se poate intampla sa-i agatam pe haine din parc, de pe strada .. noi am patit-o atunci cu capusa .. nu cred sa fie mai multi. Ciupituri are si Gruia vreo 3, dar de cateva zile tot gasesc cate un tantar prin casa, habar n-am pe unde intra, e prima oara in 3 ani cand intra in casa, avem plase absolut peste tot. Aseara am constatat ca un singur tantar poate musca de 3-4 ori pana se umple
, probat pe pielea mea, pana l-am prins, nu stiam unde sa ma scarpin mai repede ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 4 saptamani !! 
gaia.nevia spune:
si noi am gasit un purice in casa... nu l-a ciupit pe Radu, dar se pregatea, cand l-a prins socrul.
Nicio sansa sa aflam originea demnului animal... asa cum nu stii niciodata de unde ai luat vreo pacatoasa de viroza.
Am acum o problema cu care parca nu m-am confruntat atat de acut la Teo.
Radu baga in gura. Orice, de oriunde, oricand, in plus, isi suge un deget sau mai multe indiferent de starea mainilor lui.
De exemplu, baga mainile in pamant, noroi, nisip... in secunda doi suge degetul
.
Ia de pe jos tot felul de mizerii (frunze, pietre, bete, gunoie) si jap in gura cu ele... si prin casa roade diverse chestii care sunt din lemn sau hartie: carti, cuburi, piese de puzzle, cutii, cartoane...
inca nu am gasit cifra 8 de la setul de scriere al lui Dorel... suspectam ca a inghitit-o, dar nici in scaun n-am gasit-o si a trecut aproape o luna.
Ce mai, vorbim aici de un veritabil pui de boxer... ca doar am mai avut unul si stiu ce face. Ah, si sa nu va mai zic (inca o data) ca latra.
Da... Radu.
Am cosmaruri cu hepatite, enteroviroze, ocluzii intestinale... si nu mai stiu ce sa mai fac!!!
Ultima aventura, a bagat mana pe sub o masina pe la osia rotilor, si era negru-ulei-funingine pe maini... ghiciti ce... jap degetul in gura... de era si la gura tot funingine-ulei imediat.
Stiu ca tocmai ii ies ultimele trei masele... dar vreau sa supravietuim experimentului, totusi...
alexa si mami spune:
MIKULE
Roxi cum mai sunteti cu adaptarea in 4?
la noi Alexa si ta'su sunt magneti pt toti purecii
daca un catel sau pisica au trecut pe langa ei pe afara, pana ajungem acasa sunt facuti praf de muscaturi. ete d'aia nu-mi place mie vara, pureci, tantari, capuse si alte lighioane...noroc ca e concediul de mers la mare.
babytza spune:
Tocmai l-au luat pe tata in operatie. I-a cedat colonul si l-au lua de urgenta in sala de operatii . Tremur toata ... Nici nu vreau sa ma gandesc ca s-ar putea intampla ceva si cu el .
Babytza si puii
Valentina
David
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Tocmai l-au luat pe tata in operatie. I-a cedat colonul si l-au lua de urgenta in sala de operatii . Tremur toata ... Nici nu vreau sa ma gandesc ca s-ar putea intampla ceva si cu el . Babytza si puii Valentina David |
Sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine peste operatie

Victoria, mami de
Anna Sofia,
31+ cu inimioaraDavid Lloyd George
anca81 spune:
Babytza,
Doamne ajuta. Ma gandesc la tine.
Gagici, ms mult. Sper sa fi fost o singura lighioana.
Carla &
mami
Joy21 spune:
Anca, stai linistita, cel mai probabil l-ai "aranjat" pe singurul cotropitor. Si eu am avut parte de un purice vara asta, si ghici unde? La Paris
In conditiile in care stateam la sora mea, unde e ff curat (nu era vb despre hotel...) Am ajuns rapid la concluzia ca l-am luat de pe jos din parc, unde erau destui "homeless" aciuati pe banci. Si nu am intrat in contact cu nici un caine/pisica. Deci zbura puricii si la Paris...
Victoria, mami de
Anna Sofia,
31+ cu inimioara
David Lloyd George
lala77 spune:
Babytza, imi pare rau de tatal tau!
Tin pumnii sa se termine cu bine!
Gaia, nu cred ca poti sa faci multe. Doar sa-i distragi atentia la o activitate care implica mainile; insa avand in vedere ca nu poti fi mereu cu el...Sau poti sa incerci sa-i spui ca se umple de microbi cand baga mana in gura
, chestii de-astea, desi cred ca e prea mic sa si execute.Cred ca daca nu faci mare caz ar putea sa treaca odata cu maselele. Poate aveti noroc.
Eu mi-am supt degetul pana in clasa a doua.Si s-au chinuit parintii, bunicii, unchii sa ma dezvete fara succes. Nu stiu cum de nu m-am lipit de nimic niciodata. Eu am facut prima data in viata mea diaree anul trecut de la un sandwich.
Nerantula spune:
Babytza, Doamne ajuta sa fie bine! 
O imbratisare calda pentru tine
, atat de greu incercata in ultima vreme! ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 4 saptamani !!