Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Boboceilor care se sarbatoresc astazi si care s-au sarbatorit ieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Mamidestefan am vazut ca s-au distrat picii de minune..superr..ce meniu au avut? Eu tot caut un meniu adecvat picilor de 2 ani..adica care sa le placa la toti

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

multumim Cristina!
pizza a fost in meniu ..si a avut mare succes..ai mei sunt mari fani pizza si de aia am si ales-o..in loc de cartofi prajiti, snitzele..sau alte prajeli!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

lidia fff faina petrecerea! sa iti traiasca printzesa!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)
_
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Multumim ..multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

Mamici va multumesc mult de tot de urari Anca81, dyanira, andy.p, baby boy, paula laura, mi-au mers la suflet!!!

Astazi amandoi copiii mei mi-au facut cate un cadou surpriza:
1. Matei m-a asteptat la gradinita in curte, impreuna cu toata grupa lui si mi-au cantat LMA! Mi-a povestit educatoarea ca ma asteptau cam de la ora 5 jumatate (eu am ajuns la 6) si de fiecare data cand suna interfonul se pregateau copiii si cand vedeau ca este alt parinte scoteau un "ooooof" general si trebuia sa explice tuturor ca asteapta pe cineva anume si de aia se intristeaza cand ii vad pe ei...
2. Daria a facut primul kk la wc!!! De vre-o 3 zile imi spune cand ii vine kk sa mergem la wc sa faca, dar niciodata nu a facut nimic, se inhiba... Astazi la fel. Imi spune, mergem impreuna, sta cam 6 minute fara sa faca nimic si apoi zice gata!gata! sa mergem! Si fuge repede de pe wc in hol unde incepe sa faca kk... apoi vine iar in fuga inapoi in baie si-mi zice:kk pe covor NU!! la WC!! si s-a asezat si a continuat in wc! Acuma mai conteaza un mot de kk pe mocheta? NUUUUUUUUUUUUU!!!

Iar al meu sot s-a intrecut in declaratii si demonstratii de dragoste .

Pai cum sa nu fiu domle fericita si bine dispusa???

Mergi la inceput

Lidia, unde ai pus poze de la petrecere? ca eu nu am vazut nik! Mai pui odata link, te rog!

PS: Si noi avem in meniul petrecerii Dariei pizza, facuta in casa, de sotul meu!! Iese o bunatate si ne place tuturor!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Lidia, unde ai pus poze de la petrecere? ca eu nu am vazut nik! Mai pui odata link, te rog!

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

astazi toate dorintele vi se implinesc duamna ...

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=c05c1d1043508e77f8b29c&autoplay&skin_id=701

sunt doar citeva poze si filmuletze...inca astept destule poze si instantanee facute de ochi de profesionist!

Mergi la inceput

Lidia f faine pozele si filmuletele! Ti-am remarcat si rochita, ce mai, ai foat implicata 100% in tema petrecerii!!! BRAVO!

BTW, ai facut petrecrea in locatia unor cunostinte de-ale noastre. Si noi vroiam acolo, doar ca e f departe de noi....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Lidia f faine pozele si filmuletele! Ti-am remarcat si rochita, ce mai, ai foat implicata 100% in tema petrecerii!!! BRAVO!

BTW, ai facut petrecrea in locatia unor cunostinte de-ale noastre. Si noi vroiam acolo, doar ca e f departe de noi....

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Super tare! Deci aveti cunostinte cu super locatii pentru petreceri

multumesc mult pentru aprecieri. Am vrut sa fiu si eu printzesa pentru o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

La Multi Ani Nocom!!!
Si la fel le urez tuturor sarbatoritilor nostri de pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

haideti la si

Eva Paraskeva Alissa Maia Sofia Vlad Constantin

Nocom

Teomaria

Lidia superbe poze

ieri am fost plecata toata ziua fara Crina, cand am ajuns acasa a exclamat foarte frumos MAMI cu imbratisarile de rigoare, m-am topit

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput