Concurs ImmunoMix
Raspunsuri - Pagina 11
Alex@Sara spune:
Propol2-EMF (extract natural de Propolis cu concentratie ridicata de flavonoizi)
si
Echina2-LMF (extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida)
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
desprecopii spune:
dragelor,
iata castigatorii la acest concurs:
micola
carmenp
Ellax
Catalishka
getik1
Va rugam sa trimiteti la colega noastra: anda08 - prin mesaj provat, nume complet, adresa, si nr de mobil - in decurs de 7 zile.
Cine nu trimite in 7 zile, pierde premiul.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
CamiSol spune:
Felicitari castigatorilor!
Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onbux.com/?rh=c205ad8fbdf888285d05459c28a8fe11" target="_blank">A easy way to make some money
Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith
EllaX spune:
Iu-huu! Asta e un premiu care ma bucura foarte tare! ImmunoMix-ul merge tare bine la fata mea (avem experienta cu el). Abia astept sa-l primim, ca sunt in floare virozele pe la gradi.
Multumesc!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
getik1 spune:
multumesc si euuuu
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EllaX Iu-huu! Asta e un premiu care ma bucura foarte tare! ImmunoMix-ul merge tare bine la fata mea (avem experienta cu el). Abia astept sa-l primim, ca sunt in floare virozele pe la gradi. Multumesc! EllaX cu Ana (30 iunie 2006) |
ellax si getik
felicitari
stiti ca suntem alaturi de voi
Catalishka spune:
Ce surpriza placuta!!!
Io de fel nu prea castig, dar uite ca DC mi-a adus noroc! Multumim mult, speram sa ne fie de folos!
Felicitari si celorlalti castigatori!