Prietene la bine si la greu - 52

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani Andre draga!!! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!!!

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Smaranditza, ce zile ingrozitoare...Doamne ajuta sa isi revina si puiul cat mai repede.

Lumi, ma bucur ca ne aduci vesti bune...iti doresc ca numai din astea sa primesti.

Laurairina, foarte frumos ai pictat peretele. Felicitari.

Ralu_seby, am vazut poze frumoase. Tu esti superba.si mi-a placut mult rochia ta.

Lyly, imi pare rau ca ai probleme cu degetul...offf..

Shtephy, de abia astept sa vad poze

Pup si restul fetelor.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Smaranditza imi pare nespus de rau ca treceti prin momentele astea grele ,mi-au dat lacrimile citind despre chinul vostru. Spun o sa treaca repede ,sa se faca bine repede puiutul mic.
Ma bucur ca tu esti bine ,ii vei da putere si micutului .
E bine ca nu a baut lapte praf ,i-ar fi facut foarte rau la stomac .La diaree se bea doar laptic de la san sau lapte praf fara lactoza.
Stiu ca e usor pt mine sa zic ,dar spun totusi .Nu cred ca e bine sa il fortezi cu mancarea ,nu poate sa manance acum . Cand se va face un pic mai bine ,va manca excelent si va recupera tot ce a pierdut. In schimb trebuie sa bea lichide neindulcite si saruri de rehidratare .
Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat cu sanul , de ce il refuza. Eu zic ca de acum va suge pt ca te-ai facut tu bine. Doamne ajuta sa nu fie nevoie de perfuzii si incepand cu noaptea asta sa pape tzitzica.
Cu Sumetrolimul cred ca a sarit prea repde dna dr ,parerea mea desigur .Din ce stiu eu ,nu face sa treaca diareea ,ci rezolva o infectie bacteriana din stomacel daca e acolo.

Am trecut si eu cu Stefania printr-o enterocolita .De fapt toti am trecut ,au luat pana si bunicii. A fost o boala oribila .Avea 18 luni atunci si timp de 3 sau 4 zile a fost leguma ,cadea efectiv din picioare. Voma si facea diaree ,6-8-10 scaune apoase si urat mirositoare. Diareea a trecut de tot dupa 10 zile parca ,varsaturile dupa 3 -4 .Dupa astea 3-4 zile a inceput sa manance . Din fericire nu am fost internate ,nu a facut perfuzii.Dar la noi sanul a facut minuni .Statea mufata aproape continuu si eram linistita ca are papica in stomacel dar si ca are putere sa suga.
A , a slabit 1 kg in timpul asta ,dar apoi dupa o luna l-a recuperat .

Sper din suflet sa fie mai bine de maine burtica lui Timi .Si sa pape macar san ,daca nu si mancarica de regim.
Incearca sa nu te gandesti ca nu se va mai intoarce deloc la san ,eu sunt convinsa ca o va face .Nu va renunta el la papica lui buna.
Sunt cu gandul la voi ,te rog sa ai vesti bune maine dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Danuta si eu va pup . Chiar vroiam sa te intre cat dureaza cursurile intensive de germana pt fratii si cumnata ta. Te intreb doar asa ,cred ca eu una nu as putea invata never germana.

Lavinia cum mai e sotul? Treuie sa mai stea cu mana in gips?

RamoX o si pt tatal tau .Acum imi dau seama ca nu am reusit sa iti trimit nr meu ,sper sa trimit maine.

Raluci sa va distrati super la nunta !

Cristina_boc nu ai cum sa il inveti pe pici cum sa paseasca. Se prinde el singur .

Floricik ma bucur ca ti-e bine la ai tai.Asa ,dom'le sa te rasfete toti.

Ramonika se pare ca a depasit etapa sensibila cretulina ta .Bravo ei!

Mihamora deci voi ati plecat de tot din tara daca l-ai dat la cresa si pe piciulica. Cum mai e marea? :)

Ionela pupici multi lui Mihnea sa nu-l mai chinuie dintisori si sa faca nani si sa pape frumos.

Gata!
toate fetele ,o noapte linistita !.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Va multumesc tuturor pt urarile frumoaseNu prea am putut sarbatori ziua mea pt ca piciul a fost mucios si miorlait toata ziua.DAr, cel mai mult ca mucur ca starea asta l-a tinut doar o zi. Acum e ok, putin nasul infundat dar atat. E vesel si doarme bineCa sa nu zic ca am avut si o premiera,care insa a tinut doar o noapte dar tot a fost suuuuuuuuuper. In noaptea care a urmat zilei mele de nastere a dormit-o integral!!!! O sg trezire la ora 1 pt 2 min. Am crezut ca nu vad bine dimineata cand m-am utat la ceas si am realizat ca am dormit toti 3 asa bine.Fug acum,s-a trezit sefu'Sanatate maxima fulusorilor bolnaviori...Smara,multa putere siCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

First things first :

Buon Compleanno Andre!
sau
La Multi Ani Andre!

Sa fii sanatoasa, fericita, implinita alaturi de familia ta. Sa va bucurati de Chiara toata viata. Sper sa ai o petrecere frumoasa si o zi minunata. Cento di questi giorni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

lavi am salvat reteta de chec
Ramonika eu cred ca a fost ceva de moment pentru Ruxi cand se speria la zgomotele puternice. Ruxi
Lumi o mie de pupici pentru Annabelle-Mucoshelle
lyly stii ce ar fi misto ? Sa se inventeze o proptea ( din lemn sau ceva ) in care sa ne punem sa dormim si sa avem tzitzi scoase pe afara strategic... asa si dormim si papa bebe
Nu stiu cu ce se mananca panaritiu asta dar iti doresc sanatate multa
Nu pot hac sa mai spun nimic hac ca am baut tot mustul hac de la Floricik
Trebuie sa trimit ca vine acus ora de mic dejun si nu i-am pregatit nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Credi che dare un sorriso al mondo sia poco? la tua simpatia ne ha dati pił di 1000 e... in questo giorno tanto speciale, assieme ale raggazze e gli'piccoli fiocchi di neve', ti auguro tutto quello che di pił bello la vita ti possa offrire....
TANTISSIMI AUGURI DI BUON COMPLEANNO... !!!!!!!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ioi, am uitat sa zic pt cine era urarea, da nu cred ca e necesar
Andreuta esti speciala pentru noi si sa te tina Doamne Doamne o suta de ani alaturi de noi!!!

peseu: Am cam furat ceva idei de pe net, sa nu te superi, deh..italiana mea e mult prea putina sa fi scris io asa frumos

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

La multi ani, Andre!
Sa fii sanatoasa si fericita, caci implinita esti!

Mergi la inceput