e o alergie?

e o alergie? | Autor: patrisuca

Link direct la acest mesaj

fetita mea stranuta de cand am nascut-o in fiecare zi macar o data. nu face asta din cauza unei raceli sau curent etc...ci pur si simplu.
intrebare: poate fi alergica la ceva si din cauza asta sa stranute?
intrebare: la ce varsta ii pot face testul alergologic?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Nu ai precizat varsta fetitei.
Parerea mea este ca poate fi o alergie pt ca si bebelusii pot dezvolta alergii. Te sfatuiesc sa mergi la pediatru si sa intrebi ce poti face. Mama mea a facut teste alergice pt ca se temea sa nu aiba o alergie la pisica. Testele au presupus impregnarea pielii de pe antebrat, razuita superficial in prealabil, cu substante chimice care produc alergii la unele persoane. S-a dovedit ulterior ca nu ea avea alergie la nimic ci era doar o reactie adversa la un medicament.
Nu stiu daca la o varsta frageda se testeaza copilul pentru alergii dar tind sa cred ca daca nu e foarte grava manifestarea nu o va testa nici un alergolog cel putin pana cant pediatrul nu va elimina alte cauze ale stranutului. Parerea mea e totusi neavizata. Mai bine intrebi un medic.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Testul cutanat se face de regula de la 2 ani, cand copilul colaboreaza.
Daca stranuta o data pe zi, cred ca nu e alergie, daca nu are si alta reactie, nas umed, tuse, ochi rosii. Daca te ingrijoreaza totusi, consulta un medic alergolog.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

noi am asteptat sa facem 5 ani pt a face testele cutanate. Am inteles ca se putea si mai devreme insa rezultatul nu era concludent. Pt cazuri mai grave ce nu pot astepta varsta de 5 ani se pot face si analize de sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Aveti vreun animal de casa,gen pisica,caine,etc???

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

e normal sa stranute , in fiecare zi.
nu stiu ce varsta are fetita ta, de te gandesti deja la teste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Si eu stiu ca e normal sa stranute in fiecare zi. Asa isi mai curata nasul - pe care nu si-l pot sufla, evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

e absolut normal sa stranute odata-de doua ori pe zi. nu vad de ce te-ar duce gandul la alergii.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

da, e normal sa stranute de cateva ori pe zi, asa se curata nasul
tie nu ti se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

are 1 an, nu avem nici un animal in casa, si voi cred ca aveti dreptate, isi curata si ea nasucul. nu stranuta permanent, nu dezvolta nici un alt simptom de alergie, insa mi s-a parut cam ciudata sa stranute zilnic nefiind racita. multumesc frumos pt raspunsuri.

Mergi la inceput